Buffalo – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:2 (kon.) | Toronto – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 3:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:2 (po pr.)
Vancouver – Calgary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Boston 3:2 (2:1 po s.n.) | Carolina – Tampa 3:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:5 (0:3, 1:0, 3:2)
Colorado Avalanche
Neděle 19.01.2014, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Legwand dostal přihrávku na levou stranu, ale jeho střela jen těsně minula pravou tyč Varlamovovy brány!
     
    59:00
    Predators hrají v šesti!
     
    57:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavá koncovka utkání! Stalberg svou střelou trefil před sebou stojícího protihráče, ale puk se odrazil na hokejku ROMANA JOSIHO, jenž svou střelou prostřelil Varlamova. Asistence: Stalberg, Ryan Ellis.
     
    54:17
    Cullen se teď dostal do obrovské šance, ale domácí útočník mezi kruhy nedokázal trefit dobře puk, a ten následně skončil v rohu kluziště.
     
    52:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Puk se dostal po odrazu na modru k RYANU ELLISOVI, který vypálil svou tvrdou ránu a Varlamov tento pokus zřejmě podcenil a puk mu prošel pod rukou. Bez asistence
     
    49:46
    Paul Stastny(COL) si putuje odsedět dvouminutový trest a Preds hrají další přesilovou hru.
     
    48:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Weber přistrčil puk Spalingovi, jenž svou střelou skoro prostřetlil Varlamova, protože puk se klouzal v brankovišti Avs, kde jej do brány dorazil CRAIG SMITH. Asistence: Nick Spaling, Shea Weber.
     
    46:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! O´Reilly našel svým pasem Holdena, který svou střelou netrefil bránu hostí, ale k puku se dostal MATT DUCHENE, jenž z velkého úhlu navyšuje vedení Colorada. Asistence: Nick Holden, Ryan O´Reilly.
     
    44:51
    První přesilovou v utkání si zahrají hosté, když na dvě minuty za hrubost putuje na trestnou lavici Rich Clune(NSH).
     
    42:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NICK HOLDEN vstřeluje svůj druhý gól v utkání, když mu na modrou nabil Mitchell a obránce Avs následně prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: John Mitchell.
     
    40:00
    Predators se sice povedlo ještě vstřelit branku svou poslední střelou, kterou vypálil Weber a před Varlamovem byl puk ještě tečován, ale kotouč prošel přes brankovou čáru již po siréně oznamující konec druhé třetiny, a druhý gól Preds tak nemůže platit.
     
    37:30
    Teď měli domácí hodně štěstí, protože po další střele Barrieho proklouznul puk Dubnykovi pod betony, ale domácí brankář nakonec svou hokejkou odpálil puk před dojíždějícím útočníkem.
     
    34:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají přesilovou hru! Legwand našel svou křižnou přihrávkou Fishera, a ten následně nahrál před bránu PATRICKU HÖRNQVISTOVI, jenž tečoval puk do odkryté části brány. Asistence: Mike Fisher, David Legwand.
     
    34:06
    Predators však budou hrát přesilovou hru, protože ještě v útočném pásmu Avs fauloval Gabriel Landeskög (COL), který si jde odpykat dvouminutové vyloučení za úder loktem. Navíc dostává ještě trest Erik Johnson (COL), který dostává dvě minuty za hrubost. Predators tak budou hrát dvě minuty proti třem!
     
    33:00
    Tak to byla obrovská hrubice domácí obrany, když Josi nahrál přímo na hokejku Landeskögi, jenž se již hnal sám na Dubnyka, ale ten si nakonec s hostujícím hráčem poradil.
     
    23:40
    Predators budou hrát, jako první v utkání přesilovou hru, protože Ryan Wilson (COL) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za držení.
     
    12:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Stastny vypálil směrem na Dubnyka, který jeho střelu vyrazil před sebe, kde se však puk dostal na hůl GABRIELA LANDESKÖGA, který trefil kotouč do odkryté části brány Preds. Asistence: Paul Stastny, Nathan MacKinnon.
     
    11:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    nahrál za sebe na JANA HEJDU, který se nijak nerozmýšlel a vystřelil puk na Dubnyka, kterého nakonec svou ráznou střelou prostřelil. Asistence: Mitchell, McLeod.
     
    06:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec tlak druhé útočné formace Avs končí úvodní brankou hostí, když se s dorážky prosazuje NICK HOLDEN, který doklepával puk do prázdné klece. Asistence: Nathan MacKinnon, Paul Stastny.
     
    00:49
    Máme tu první bitku v utkání, když se do sebe pustili domácí Nystrom a hostující McLeod. Bitka nakonec neměla vítěze a oba jsou tak posláni na trestnou lavici na 5 minut.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 35. Hörnqvist (Fisher, Legwand), 49. Smith (Spaling, Weber), 53. Ellis, 58. Josi (Stalberg, Ellis) – 7. Holden (MacKinnon, Stastny), 12. Hejda (Mitchell, McLeod), 13. Landeskög (Stastny, MacKinnon), 43. Holden (Mitchell), 47. Duchene (Holden, O´Reilly)


    Nashville Predators: Dubnyk (Hutton) – Josi, Weber, Ellis, Klein, Jones, Ekholm – Wilson, Fisher, Hornqvist – Spaling, Legwand, Smith – Clune, Gaustad, Stalberg – Nystrom, Cullen, Bourque.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Benoit, Holden, Wilson, Barrie – O´Reilly, Duchene, McGinn – Landeskög, Stastny, MacKinnon – McLeod, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, Malone.

    Rozhodčí: Pollock, Devorski – Driscoll, Nowak.
    bahis siteleri