Buffalo – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:2 (kon.) | Toronto – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 3:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:2 (po pr.)
Vancouver – Calgary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Boston 3:2 (2:1 po s.n.) | Carolina – Tampa 3:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:5 (0:3, 2:2, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 19.01.2014, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Domácí budou třetinu dohrávat v početní výhodě. Za hákování je vyloučen St. Louis (TBL).
     
    57:42
    Obrovské zmatky kolem hostující brány! Sjomin si vybruslil s pukem až na hranici brankoviště, jeho pokus nad padajícím Bishopem a obráncem Tampy však skončil jen na horní tyčce hostující brány! Domácí byli velmi blízko.
     
    57:35
    Není na co čekat, domácí to zkusí v šesti bez brankáře!
     
    52:47
    Sjomin byl blízko kontaktní brance. Po pěkné a rychlé kombinaci s Tlustým a Staalem se zjevil sám před Bishopem, ve velké rychlosti ale nedokázal zamířit lépe! Trefil tak jen výstroj roztaženého brankáře Tampy!
     
    46:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí snižují stav utkání na dvě branky a úročí tak svůj lepší nástup do třetí třetiny! Po ráně od modré vyrazil Bishop puk jen před sebe, kde číhal pohotový RON HAINSEY, který již neměl složitou práci. Domácímu obránci stačilo dopravit volný do prázdné brány, nikdo ho neatakoval, snadná práce. Asistence: John-Michael Liles, Jiří Tlustý.
     
    42:22
    Hostující Brewer je vyloučen za hákování.
     
    42:22
    Sjomin se tlačil z pravého kruhu do jasné šance, v rozhodujícím okamžiku byl ale faulován. Bude se vylučovat.
     
    40:40
    První velká šance třetí třetiny. Z levého křídla se do šance natlačil Tlustý, jeho pokus ale končí na pozorném Bishopovi!
     
    36:07
    Bude se opět vylučovat. Domácí Sekera je vyloučen za hákování.
     
    34:01
    Po podivném odrazu puku od zadního mantinelu se ve správný čas na správném místě zjevil Malhotra, z levého křídla ale zamířil jen do výstroje hostujícího brankáře. Kdyby ho netrefil, měl by to Bishop daleko složitější! Další pěkný moment na straně domácích.
     
    33:51
    Po akci Ruutua se před hostujícím brankářem strhla pořádná mela, nikomu z domácích se ale nepodařilo dotlačit puk do klece.
     
    32:58
    Jordan Staal se z pravého křídla vymotal až před hostujícího brankáře, toho však tváří v tvář nepřekonal!
     
    29:42
    Hosté ujeli v přečíslení dva na jednoho! Filppula chtěl předložit puk na levé křídlo Killornovi, do pasu však na poslední chvíli vložil hůl poslední obránce Caroliny a zabránil tak nejhoršímu.
     
    28:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpátky svůj tříbrankový náskok. Po dlouhém tlaku hostí v útočném pásmu se k puku mezi kruhy dostal MARK BARBERIO a s nápřahem propálil vše, co mu stálo v cestě. Jedná se tak o druhý gól hostujícího hráče v utkání a zároveň o druhý gól v NHL kariéře! Asistence: Eric Brewer, Ondřej Palát.
     
    25:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se začínají přibližovat! Po chybě hostí ve středním pásmu ujeli domácí do přečíslení dva na jednoho! Celou zodpovědnost na sebe vzal domácí kapitán ERIC STAAL a střelou mezi betony Bishopa se nemýlil. Domácí stáhli ztrátu na rozdíl dvou branek a dá se říci, že jsou zpátky ve hře! Bez asistence.
     
    23:09
    Domácí ucítili šanci! Dwyer byl sám před brankářem, Bishop se však vyznamenal parádním zákrokem!
     
    21:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    I domácí využívají přesilovou hru a poprvé překonávají brankáře Bishopa! ALEXANDER SJOMIN dostal na levém křídle více prostoru, vybruslil si na kruh, kde pohotovou střelou švihem trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Domácí tak stahují náskok soupeře, ten ale zůstává stále obrovský. Asistence: Eric Staal.
     
    21:15
    Přesilovka pro Carolinu. Barberio je vyloučen za sekání.
     
    20:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nástup hostí do druhé třetiny jako hrom! Lightning uzavřeli domácí v útočném pásmu a po odrazu puku od zadního mantinelu měl TEDDY PURCELL již velmi jednoduchý úkol. Jelikož byl Chudobin hodně mimo svoji bránu, stačilo mu jen doklepnout volný puk do domácí brány. Asistence: Radko Gudas, Matthew Carle.
     
    16:49
    Zároveň se ale bude vylučovat. Hosté hráli v šesti, trest za hráčskou lavici odsedí Purcell.
     
    15:07
    Pro domácího brankáře Peterse je to již moc! Opouští svoji klec a přenechá místo náhradníkovi Antonu Chudobinovi!
     
    15:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní první třetina hostujícího týmu! Carle objel domácí bránu a následně předložil puk mezi kruhy. Sem si ideálně sjel NIKITA KUČEROV a nikým neatakovaný bez problémů doklepl puk do domácí brány. Asistence: Matthew Carle, Tom Pyatt.
     
    10:27
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát si početní výhodu vyzkouší domácí. Za krosček je vyloučen Brewer (TBL).
     
    07:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní akce hostujícího celku s českým podpisem! Z rychlého protiútoku přenechal St. Louis od levého mantinelu puk mezi kruhy si najetému ONDŘEJI PALÁTOVI, který se z první trefil přesně. Peters nemohl na tuhle rychlou akci lépe zareagovat. Asistence: Martin St. Louis, Tyler Johnson.
     
    06:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení. Domácí Sekera zlomil při obranné činnosti hůl a okamžitě si jel pro novou. To ovšem byla chyba, hosté si totiž nahráli rychle před bránu, kde se z prostoru, který měl střežit právě Sekerea, natlačil před bránu MARK BARBERIO a pohotově doklepl puk do domácí brány. Asistence: Alex Killorn, Ondřej Palát.
     
    04:42
    První přesilovka je zde. Za podražení je vyloučen domácí Nash.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 22. Sjomin (E. Staal), 26. E. Staal, 47. Hainsey (Liles, Tlustý) – 7. Barberio (Killorn, Palát), 8. Palát (St. Louis, Johnson), 16. Kučerov (Carle, Pyatt), 21. Purcell (Gudas, Carle), 29. Barberio (Brewer, Palát)


    Carolina Hurricanes: Peters (od 16. Chudobin) – Faulk, Sekera, Liles, Hainsey, Komisarek, Harrison – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Gerbe, J. Staal, Dwyer – Skinner, Lindholm, Ruutu – Malhotra, Nash, Dvořák.
    Tampa Bay Lightning: Bishop – Carle, Gudas, Barberio, Brewer, Cote, Salo – Palát, Johnson, St. Louis – Killorn,Filppula, Purcell – Kučerov, Thompson, Brown – Malone, Pyatt, Aulie.

    Rozhodčí: Rooney, Hebert -Sharrers, Sericolo
    bahis siteleri