Guingamp – PSG 1:1 (kon.) | Ajaccio – Sochaux 1:1 (kon.) | Montpellier – Nice 3:1 (kon.)
Nantes – Remeš 0:0 (kon.) | Valenciennes – Lorient 1:1 (kon.)
konec
AC Ajaccio
1:1 (1:0)
FC Sochaux
Sobota 25.01.2014, 20:00 • Stade François Coty, Ajaccio • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Sochaux vstřelilo branku!
    Za pět minut dvanáct. Úplně poslední možnost celého zápasu hosté proměnili v branku a v ten moment zraněný domácí kapitán Cavalli na lavičce myslel, že snad sní celou trávu ze hřiště. Jednoduše – závěrečný centr z rohového čtvrtkruhu od Fraua skončil i díky lehké teči Ayewa na hranici malého vápna u volného VINCENTA NOGUEIRY, jenž v klidu zacílil do prázdné branky. Asistence: Jordan Ayew.
     
    89
    Střídání v týmu AC Ajaccio: ze hřiště odchází Aboubacar Demba Camara, přichází Dennis Oliech.
     
    88
    Sochaux v závěru navyšuje tlak! Nogueira na pravé straně chytře podržel balón a ve vhodnou chvíli ho posunul do středu pole na Poujola. Ten vyslal pořádně nebezpečnou a nepříjemně tečovanou dělovku, kterou Ochoa vyrazil jen s vypětím všech sil.
     
    86
    Velký závar před brankou Ajaccia po rohovém kopu Fraua! Teď měli domácí velké štěstí, že se defenzíva semkla a celou situaci nakonec vyřešila – konkrétně Bonnart, jenž rázným odkopem poslal balón do bezpečí.
     
    83
    ... Frau to vymyslel moc dobře! Poslal prudký a kroucený centr do vápna z levé strany, který byl zároveň jakousi střelou. A Ochoa musel míč vyrazit do zámezí.
     
    77
    Střídání v týmu FC Sochaux: ze hřiště odchází Marco Ilaimaharitra, přichází Sanjin Prcić.
     
    73
    Nůžkami se nyní pokusil zakončit Camara! Tahle akce konečně nabídla jakési vzrušení. Eduardo dokázal poskakující balón dostat na Camaru, jenž střílel přes Carlaa. Brankář Pouplin však v klidu chytil, pokus zamířil jen doprostřed jeho svatyně.
     
    66
    Střídání v týmu AC Ajaccio: ze hřiště odchází Claude Goncalves, přichází Joshua Nadeau.
     
    55
    Střídání v týmu FC Sochaux: ze hřiště odchází Cédric Bakambu, přichází Emmanuel Mayuka.
     
    46
    Střídání v týmu FC Sochaux: ze hřiště odchází Sébastien Roudet, přichází Pierre-Alain Frau.
     
    44
    Břevno! Bakambu sklepl míč hlavou pro Nogueiru, který se nacházel přímo před ním, z voleje ho napálil vší silou a zvonila branková konstrukce. Ochoa se na své spoluhráče zlobí, měli by v těchto situacích přistupovat k hráčům důrazněji.
     
    40
    Střídání v týmu AC Ajaccio: ze hřiště odchází Johan Cavalli, přichází Aboubacar Demba Camara. Domácí kapitán má zřejmě nějaké zdravotní potíže, proto musel ze hřiště odstoupit.
     
    39
    První žlutá karta pro Ilaimaharitru (SOC), který zezadu atakoval svého soupeře. Ačkoli se souboj nezdál tak ostrý, Duhamel pro něj měl pochopení jen za cenu osobního trestu.
     
    35
    Druhá nebezpečná střela Sochaux v tomto utkání! Roudet sklepl míč pro Ayewa, který se vyřítil pro míč ze druhé vlny, po pár krocích si srovnal míč na levačku a zamířil jen těsně mimo Ochoovu svatyni.
     
    17
    Velká možnost pro Sochaux! Bakambu vyslal pravačkou přízemní pokus z hranice šestnáctky a gólman Ochoa musel na zem. Jeho mířenou ránu k tyči tečoval konečky prstů do zámezí.
     
    8
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Korsičané se z ničeho nic ujímají vedení! Cavalli vyslal doprava Mostefu, ten prudkou přihrávkou skrz malé vápno našel u druhé tyčky úplně volného BENJAMINA ANDRÉHO, který neměl problém zacílit do prázdné branky. Skvělý vstup AJA do tohoto veledůležitého klání. Asistence: Mehdi Mostefa Sbaa.

    Patrik Sandev

    Branky: 8. André (Mostefa) – 90+3. Nogueira (J. Ayew)

    Karty:   39. Ilaimaharitra (SOC)


    AC Ajaccio: Ochoa – Hengbart, Zubar, Tonucci – Mostefa, Goncalves (66. Nadeau), Faty, André, Bonnart – Cavalli (40. Camara, 89. Oliech), Eduardo.
    Náhradníci: Sissoko – Nadeau, Remiti, Oliech, Camara, Ait Yahya, Moracchini.

    FC Sochaux: Pouplin – Faussurier, Sunzu, Carlão, Boumal – J. Ayew, Ilaimaharitra (77. Prcić), Nogueira, Poujol, Roudet (46. Frau) – Bakambu (55. Mayuka).
    Náhradníci: Cros – Peybernes, L. Zouma, Eickmayer, Prcić, Mayuka, Frau.

    Rozhodčí: Duhamel – Grosbost, Lang
    bahis siteleri