Vladivostok – Ufa 3:2 (kon.) | Chabarovsk – Nižněkamsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (0:2 po s.n.)
Novosibirsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 1:5 (kon.) | Minsk – Atlant 1:7 (kon.)
Doněck – Čerepovec 2:3 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 1:0 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:2 (0:0, 3:0, 0:2)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 25.01.2014, 07:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky a celý zápas má hned dramatickou zápletku! Z levého křídla se za záda domácí obrany natlačil TOMÁŠ ZÁBORSKÝ a sám před Ivannikovem se střelou do pravého horního růžku nemýlil. Domácí brankář byl bez šance. Asistence: Alexej Kajgorodov.
     
    42:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté na začátku třetí třetiny snižují náskok domácího celku. Na pravém křídle se ke střele dostal Pihlstrom, jeho pokus vyrazil Ivannikov jen před sebe, kde se jako první zorientoval IGOR MIRNOV a pohotově doklepl puk do domácí brány. Asistence: bez asistence.
     
    36:29
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu a po několika kombinacích přidávají třetí trefu. Z velmi ostrého úhlu nahodil od pravého mantinelu puk na bránu MICHAEL COMMODORE, který se odrazil od jednoho z hostí do brány Ufy. Šťastná trefa domácího obránce. Asistence: Igor Bortnikov.
     
    30:44
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou trefu a navyšují své vedení! Po střele Zubova z pravého křídla se puk odrazil přesně na hůl po levém křídle dojíždějícího RICHARDA GYNGEHO, který měl již velmi snadnou práci. Nikým neatakovaný mu stačilo trefit velkou odkrytou část hostující brány. Vasilevskij byl již bez šance. Asistence: Ilja Zubov.
     
    24:06
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Čekání na úvodní branku je u konce, domácí se na začátku druhé třetiny dostávají do vedení! Z pravého křídla se ke střele dostal NICLAS BERGFORS, který propálil hostujícího brankáře. Asistence: Ilja Zubov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 25. Bergfors (Zubov), 31. Gynge (Zubov), 37. Commodore (Bortnikov) – 43. Mirnov, 51. Záborský (Kajgorodov)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov – Vorobjov, Pyett,Osipov, Antropov, Commodore, Naumenkov,Zemčjonok,Těrnavskij – Hodgman, Zubov, Gračjov – Bergfors, Gynge, Schutz – Nikitěnko,Pervušin, Ugarov – Barbašev, Drugov, Bortnikov.
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij – Kulda, Vasilevskij, Sčitov, Babčuk, Zubarev, Višnevskij, Isangulov, Gurkin – Makarov, Filatov,Hartikainen – Mereškin, Chlystov, Záborský – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Stěpanov, Tolpeko, Gluchov.

    Rozhodčí: Ronn, Sergejev – Balodis, Palej
    bahis siteleri