Nigérie – Maroko 4:3 (po pr.) | Mali – Zimbabwe 1:2 (kon.)
po prodl.
Nigérie
4:3 (0:3)
Maroko
Sobota 25.01.2014, 16:00 • Stadion Kapského města • Africké mistrovství národů
Předzápasové kurzy
     
    111
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Nigérie dokonává obrat, když z 0:3 otáčí skóre na 4:3! Uzoenyi poslal na malé vápno nadýchaný centr, který brankář Lamyaghri trestuhodně neudržel a balon jen vyrazil před sebe. Tam číhal ABUBAKAR IBRAHIM a dorazil míč do branky!
     
    90
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdová paráda! Zpoza vápna si vybojoval prostor UZOENYI a zamířil přesně do pravé šibenice! Nádherný fotbalový moment. Nigérie stáhla tříbrankové manko!
     
    56
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Po centru Obanora z levé strany sklepl hlavičkou míč pro střelce Imenger a RABIU ALI jako další autor zamířil přesně k pravé tyči! Míč se od ní odrazil do sítě a je to čtvrtý gól, který byl dnes vstřelen do tohoto prostoru.
     
    49
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Krajní obránce UGONNA UZOCHUKWU se dostal ke střele zpoza vápna a míč po jeho bodlu zapadl přesně k pravé tyči. Dnes jde o tyč, kam míří gólové střely. Ze čtyř branek šly tři góly právě sem.
     
    40
    Maroko právě vstřelilo branku!
    Tak to je gólová smršť! Maroko vybojovalo balon a hrálo kolem vápna. Po ose z levé strany šel míč přes Iajoura na El Ouadiho, který balon přiťukl na volného MOHSINEHO MOUTOUALIHO, který ho odrazem o pravou tyč poslal do sítě!
     
    37
    Maroko právě vstřelilo branku!
    ... MOUHSSINE IAJOUR dává další krásnou branku! Podíval se, jak stojí zeď a parádním obloučkem přesně nad ní poslal míč k pravé tyči! Brankář skákal po balonu marně.
     
    33
    Maroko právě vstřelilo branku!
    El Ouadi perfektně vybídl do úniku MOHSINEHO MOUTOUALIHO, který si počínal hodně zkušeně a brankáře přehodil! Pěkný fotbalový moment.

    Michal Heřman

    Branky: 49. Uzochukwu, 56. Ali, 90. Uzoenyi, 111. Ibrahim – 33. Moutouali, 37. Iajour, 40. Moutouali

    Karty:   70. Kunle (NIG), 74. Ali (NIG) – 69. Karrouchy (MRK), 88. Bahri (MRK), 105+1. Oulhaj (MRK)


    Nigérie: Agbim – Uzochukwu, Kunle, Egwuekwe, Obanor – Uzoenyi, Ali, Esieme, Shehu (113. Zango) – Ede (64. Ibrahim), Salami (50. Imenger).
    Náhradníci: Kwambe, Benjamin, Pyagbara, Imenger, Ibrahim, Hillary, Gabriel, Zango, Akpeyi, Obiozor, Alampasu, Obaje.

    Maroko: Lamyaghri – El Hachimi, Alberhoune, Oulhaj, Karrouchy – Moutouali (76. El Bahri), Raki, Fettah (58. Achchakir), El Ouadi – Abdessamad (102. El Moubarki) – Iajour.
    Náhradníci: Achchakir, Saidi, Chagou, El Bahri, Hadraf, Askri, Al Asbahi, El Moubarki, El Karti, Krouch, El Yousfi, Sassa.

    Rozhodčí: Bernard Camille (Seychely)