Nigérie – Maroko 4:3 (po pr.) | Mali – Zimbabwe 1:2 (kon.)
konec
Mali
1:2 (0:1)
Zimbabwe
Sobota 25.01.2014, 19:30 • Stadion Kapského města • Africké mistrovství národů
Předzápasové kurzy
     
    89
    Mali právě vstřelilo branku a snižuje na rozdíl jedné branky! Hráči Mali roh rozehráli po zemi a až poté přišel centr, který našel přesně na malém vápně HAMIDOUA SINAYOKA, který hlavou snižuje! Ještě bude drama!
     
    56
    Zimbabwe právě vstřelilo branku!
    KUDAKWASHE MAHACHI dostal míč na rohu vápna a bravurním sólem přes čtyři protihráče se dostal před gólmana, kde už si věděl rady, kam míč umístit! Konečně jsme viděli moment, který zvedá diváky ze sedadel!
     
    11
    Zimbabwe právě vstřelilo branku!
    SIMBA SITHOLE doběhl dlouhý centr Chipeta, ke kterému měl blíže obránce Konaté. Ten ale situaci podcenil a Sithole se tak dostal k překvapivé střele, po které se brankář jen ohlédl. Míč končí u pravé tyče!

    Michal Heřman

    Branky: 89. Sinayoko – 11. Sithole, 56. Mahachi

    Karty:   12. Phiri (ZIM)


    Mali: Soumbeïla Diakité – Samake, Keita, Konaté, Koné – Sissoko, Doumbia, Samake (74. M. Sidibé), A. Traoré (61. I. Traoré) – I. Sidibé, Lassana Diarra (56. Sinayoko).
    Náhradníci: Bathily, Coulibaly, M. Traore, H. Traoré, I. Traoré, Diawara, Lassina Diarra, Sangare, Sinayoko, M. Sidibé, Koïta, Berthé.

    Zimbabwe: Chigova – Zvirekwi, Chipeta, Jaure, Ncube – Mahachi, Phiri, Moyo (78. Chindungwe), Mambare – Sithole (70. Maziwisa), Sadiki (79. Muparati).
    Náhradníci: Muparati, Mbara, Maziwisa, Machapa, Sithole, Ngoma, Diya, Sibanda, Chindungwe, Manhanga, Ndlhovu, Dube.

    Rozhodčí: Aboubacar Mario Bangoura (Guinea)
    bahis siteleri