Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Osasuna – Ath. Bilbao 1:5 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético 2:4 (kon.)
Barcelona – Malaga 3:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:0 (1:0)
Malaga CF
Neděle 26.01.2014, 21:00 • Camp Nou, Barcelona • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Valdés si nebyl na malém vápně při chytání příliš jistý a měl štěstí, že nikdo za ním nedokázal míč doklepnout hlavou do branky!
     
    87
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Ibrahim Afellay.
     
    81
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Fernando Tissone, přichází Sergi Darder.
     
    78
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Xavi, přichází Sergi Roberto.
     
    72
    Xavi zvolil pokus se zajímavou rotací, který nakonec o pár centimetrů minul levou Caballerovu tyč!
     
    71
    Mascherano vybojoval míč pro Messiho, jenž vnikl mezi dva obránce a těsně před šestnáctkou se nechal faulovat Fláviem Ferreirou. Kromě žluté karty pro hostujícího hráče to je i velice nadějná standardní situace pro Barcelonu.
     
    67
    Messi zatočil míč krásně, ale bohužel pro Barcelonu těsně nad Caballerovo břevno!
     
    66
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Pablo Pérez, přichází Pedro Morales.
     
    61
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Pedro, přichází Cristian Tello.
     
    61
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Messi opět na hranici šestnáctky oslovil přihrávkou Pedra, jemuž zřejmě jeden gól stačí a tak ještě posunul míč před prázdnou branku k ALEXISI SÁNCHEZOVI, jenž s největší pravděpodobností definitivně zlomil odpor Málagy.
     
    56
    Následně se musel činit i Valdés, jenž byl poměrně vysoko z branky a Duda si toho všiml! Domácí brankář nakonec vytáhl míč těsně z pod břevna.
     
    55
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen přidávají druhou branku. Messi v šestnáctce uvolnil PEDRA, jenž si pohrál s Angelerim a pak tečovaným obstřelem na zadní tyč překonal Caballera.
     
    54
    Tím velké chvíle barcelonských fotbalistů neskončily, následně z dobré pozice zakončoval i Busquets, jenomže trefil jen padajícího protihráče! Ze všeho je navíc jen odkop od Caballerovy branky.
     
    54
    Po rohovém kopu dostal znovu příliš mnoho prostoru Piqué a hlavou trefil levou Caballerovu tyč! Brankář Málagy by byl bez šance.
     
    54
    Fábregas se otočil s míčem v šestnáctce a pokusil se přehodit Caballera, jenž skvělým a těžkým zákrokem nakonec vyrazil míč od své levé tyče na rohový kop!
     
    52
    Sánchez si pohrál s Antunesem, udělal si prostor pro střelu a pak donutil Caballera k dalšímu důležitému zákroku jednou rukou!
     
    49
    Na malé vápno Barcelony teď prošel centr Antunese, po němž se natahoval Juanmi s Pawlowskim! Ani jeden z nich na něj ale nedosáhl a Alba skluzem na poslední chvíli zachránil domácí od pohromy.
     
    43
    Barcelona chtěla přidat ještě jednu branku do poločasové přestávky! Vše začalo skvělým průnikem Alby, po němž Messi oslovil lobem v šestnáctce Fábregase, jehož střelu musel Caballero vytěsnit na rohový kop.
     
    40
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Podruhé se už ale přílišná benevolence k GERARDU PIQUÉMU nevyplatila. Sánchez hlavou prodloužil za sebe centr od Xaviho, Piqué si zpracoval míč a pak překonal vybíhajícího Caballera podél jeho pravé nohy.
     
    39
    Barcelona opět kroutí hlavou! Alba vnikl do šestnáctky, proti němu vystartoval Caballero a domácímu bekovi nezbylo nic jiného, než odcentrovat. Ze všeho je jen rohový kop.
     
    35
    Barcelona byla opět velmi blízko úvodní brance utkání! Pedrovu hlavičku do Caballerova protipohybu ale těsně před brankovou čárou vykopl Ferreira.
     
    32
    Trávník opět zradil! Po Sánchezově centru podklouzl jeden z bránících hráčů Málagy a umožnil tak zakončení Albovi, jehož tvrdou ránu na poslední chvíli levou rukou vytěsnil Caballero.
     
    31
    Duda pak v souboji o míč přejel nohy Sánchezovi a byl za to také oceněn žlutou kartou.
     
    31
    A Valdés se opět musel činit! Duda totiž poslal míč přesně na hlavu Angeleriho, který hlavičkoval do břicha domácího brankáře, od nějž se míč odrazil do relativního bezpečí.
     
    30
    Pawlowski si hodil míč kolem Gerarda Piquého a pak asi metr před případným střetem zvedl nohy nahoru. Žlutá karta pro stopera Barcelony a míč pro Málagu od postranní čáry zadarmo.
     
    25
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Roque Santa Cruz, přichází Bartlomiej Radoslau Pawlowski.
     
    25
    Alves zůstal díky dobrému náběhu úplně sám na zadní tyči, odkud ale místo razantní střely nebo přihrávky po zemi volil centr, který nakonec dokázal Caballero levou rukou vytáhnout do bezpečí!
     
    22
    Messi se zjevil naprosto sám před Caballerem, střelecký prostor mu ale zmenšil právě brankář hostí a domácí útočník nakonec branku minul!
     
    16
    Pablo Pérez zahrál proti Busquetsovi zbytečně vysoko nohou a dostal za to žlutou kartu.
     
    9
    A pro Valdése to byla velmi obtížná situace! Duda poslal míč přesně k levé tyči, kam se nakonec domácí brankář dokázal natáhnout. Vše skončilo pro Barcelonu dobře, nakonec bude dokonce odkopávat od své branky.
     
    5
    Messi v šestnáctce výborně našel Sáncheze, jenž se zjevil sám před Caballerem a ve velké šanci trefil jen pravou tyč!

    Daniel Polách

    Branky: 40. Piqué (A. Sánchez), 55. Pedro (Messi), 61. A. Sánchez (Pedro)

    Karty:   30. Piqué (BAR) – 16. Pérez (MLG), 31. Duda (MLG), 71. Ferreira (MLG)


    FC Barcelona: Valdés – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Xavi (C) (78. Roberto), Busquets, Fábregas – A. Sánchez (87. Afellay), Messi, Pedro (61. Tello).
    Náhradníci: Pinto – Bartra, Adriano, Roberto, Afellay, Dongou, Tello.

    Malaga CF: Caballero – Angeleri, Sergio Sánchez, Ferreira, Antunes – Tissone (81. Darder), Camacho, Pérez (66. Morales) – Juanmi, Santa Cruz (25. Pawlowski), Duda (C).
    Náhradníci: Kameni – Portillo, Morales, Eliseu, Darder, Pawlowski, Casado.

    Rozhodčí: Gómez
    bahis siteleri