Benátky n/J – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 2:3 (1:3 po s.n.)
Havířov – Most 7:4 (kon.) | Beroun – Olomouc 0:4 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:3 (kon.)
Šumperk – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pondělí 27.01.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Za vyhození puku mimo hřiště – zdržování hry – dostává dvě minuty Milan Toman (MBL).
     
    59:14
    Jihlava v šesti, Rittich na střídačce.
     
    59:14
    Michal Broš (MBL) dostává dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku. Z tohoto pohledu jsou poslední dva tresty posouzeny naprosto správně.
     
    58:52
    Je to tak. Petr Hubáček (JIH) dostává 5 minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    56:33
    Celá situace má ale dohru, Martin Kuřítko (JIH) dostává dvě minuty za sekání. Svému trestu se nyní hodně diví. Na vyloučení: 6-9.
     
    53:44
    Už se to pere, Rittich měl puk po střele Lence v držení, ale právě Radan Lenc (MBL) do něj po odpískání najel a dostává za svůj čin dvě minuty. Stejný trest patří také pro Jiřího Dobrovolného (JIH) – oba dvě minuty za hrubost. Na vyloučení: 5-9.
     
    49:29
    Nyní už ale Dukla bude hrát přesilovku pět na tři. Mladoboleslavští si však za svá vyloučení můžou sami. Dvě minuty dostává Milan Toman (MBL) za krosček. Na vyloučení: 4-8.
     
    49:01
    Lukáš Bohunický (MBL) a jeden z hráčů Dukly – jméno upřesním – dostávají dvě minuty za hrubost. Na vyloučení: 4-7.
     
    47:51
    Mladá Boleslav se bude znovu bránit. Tomáš Protivný (MBL) dostává dvouminutový trest za vysokou hůl. Na vyloučení: 3-6.
     
    44:12
    Ač Dukla svírala svého soka před Valentem, ke střele se nakonec nedostala a Boleslavští následně vyhazují puk až k Rittichovi.
     
    43:17
    Dukla si zahraje pátou přesilovou hru. Lukáš Bohunický (MBL) dostává dvouminutový trest za hákování. Na vyloučení: 3-5.
     
    38:53
    David Březina si hezky nabruslil s pukem mezi kruhy a střelou zápastím se pokoušel srovnat stav zápasu. Až sem na komentátorské stanoviště však zaduněla rána, když puk dopadl na pravý beton Valenta.
     
    34:43
    Naprosto zbytečný důraz Mladé Boleslavi. Valent měl puk ve své moci a Michal Velecký rozhodně nechtěl nějak šťouchat nebo napadat gólmana Valenta. Jenže David Vrbata (MBL) se na něj vrhl jak Mike Tyson na soupeře v dobách své největší slávy a dostává dvě minuty za hrubost. Na vyloučení: 3-4.
     
    31:54
    Střela Broše z mezikruží byla ztečována vedle levého horního rohu Ritticha.
     
    30:47
    Jan Starý se dral k odraženému puku a před Rittichem byl dle mínění sudích faulován Zdeňkem Čápem (JIH). Bek Dukly tak dostává dvouminutový trest za podražení. Na vyloučení: 3-3.
     
    29:31
    Dělovka Kalába znovu od modré prolétla těsně vedle pravé tyče Valenta, který by asi jen těžko ránu beka Dukly chytal.
     
    29:12
    Richard Jarůšek (MBL) dostává za svůj zákrok dvouminutová trest – nedovolené bránění. Na vyloučení: 2-3.
     
    27:37
    Dukla v tlaku, Hubáček bekhendem z mezikruží míří vedle levé tyče Valenta.
     
    24:46
    Vskutku mi nyní není jasné, proč byl po souboji za brankou Mladé Boleslavi vyloučen pouze Martin Kuřítko (JIH). Nicméně je to tak a Dukla se bude muset bránit. Na vyloučení: 2-2.
     
    24:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují z akce dva na jednoho. Michal Valent zřejmě čekal, že po přihrávce Prokše se PETR HALUZA (5+6) na pravém kruhu pokusí najít najíždějícího spoluhráče, jenže "Haluzka" vystřelil a Valent si puk srazil mezi betony do sítě. Asistence: Marek Prokš (11+6), Adam Zeman (28+11).
     
    21:05
    Aktivní Nouza napadal rozehrávku Dukly a po chybě beků se dostal na modré čáře k puku, následnou střelou ale rozezvučel jen levou tyč branky Ritticha.
     
    19:41
    Přesilová hra pro Duklu. Jiří Kurka (MBL) dostává dvě minuty za hru vysokou holí. Na vyloučení: 1-2.
     
    19:31
    Haluza u pravé tyče Valenta tečoval puk těsně vedle.
     
    17:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté utíkají do dvougólového vedení. Po střele Broše se dostal k puku MILAN MIKULÍK (15+24), který u levé tyče Ritticha trošku z úhlu vystřelil a trefil se přesně nad lapačku gólmana Dukly. Asistence: Michal Broš (19+35), Tomáš Klimenta (21+34).
     
    16:48
    Hubáček se s pukem prokličkoval na modrou čáru a vystřelil, kotouč se od mantinelu za brankou odrazil mezi kruhy, kde si na něj počkal Adam Zeman, jenže nejlepší střelec Dukly a druhý nejlepší střelec Dukly zatím svůj další gól nepřidal, když mířil vedle levého horního rohu.
     
    15:10
    Hodně nasupeně nyní odjíždí na trestnou lavici Tomáš Protivný (MBL), který dostává menší trest za nedovolené bránění. Na vyloučení: 1-1.
     
    12:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvacet vteřin před koncem přesilové hry se Boleslavští ujímají vedení. Nouza našel na útočné modré Milana Tomana, který vystřelil a před Rittichem tečoval puk za záda jihlavské jedničky RICHARD JARŮŠEK (4+2). Asistence: Milan Toman (2+26), Tomáš Nouza (31+18).
     
    11:34
    Ovčačík pálil od modré, jeho pokus vyrazil Rittich – který měl těžký výhled – vyrazil před sebe a s následnou dorážkou neuspěl nadvakrát Milan Mikulík.
     
    11:04
    První přesilová hra zápasu. Jiří Dobrovolný (JIH) dostává za nedovolené bránění dvě minuty. Na vyloučení: 0-1.
     
    07:58
    Chybu v rozehrávce Dukly mohl potrestat Musil, který se dostal mezi kruhy ke kotouči, jenže byl už blízko pravé tyče Ritticha a nestačil pořádně zamířit.
     
    02:24
    Jihlava je nadmíru aktivní, velká šance na jení straně. Před Valentem se zjevil zcela volný útočník Dukly, teď si přesně nejsem jistý jménem, pravděpodobně Haluza, ale pálil vedle branky Valenta.
     
    00:58
    Obrovská šance Dukly. Michal Důras v situaci dva na dva posílal puk před branku na Marka Prokše, který ale z první před gólmanem vysoko přestřelil.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 25. Haluza (Prokš, Zeman) – 13. Jarůšek (Toman, Nouza), 18. Mikulík (Broš, Klimenta)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Mocek, Dobrovolný, Jaroš, Podlipnik, Čáp, Kaláb, Štebih – Prokš, Zeman, Haluza – Seman, Hubáček, Důras – Kuřítko, Velecký, Malec – Vyslouži, Březina. Trenér: Petr Vlk.
    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Bohunický, Toman, Kurka, Meland, Protivný, Ovčačík, Němeček – Mikulík, Broš, Klimenta – Jarůšek, Vrbata, Nouza – Kubica, Lenc, Klimenta – Látal, Musil, Starý. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Schmejkal, Smitka – Beneš, Svobodová

    Diváci: 1709
    bahis siteleri