Detroit – Florida 4:5 (0:1 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Edmonton – Nashville 5:1 (kon.)
Vancouver – Arizona 5:4 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
5:4 (2:1, 2:2, 0:1 - 1:0)
Arizona Coyotes
Pondělí 27.01.2014, 02:10NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně kruté pro Coyotes, kteří zrovna ubránili své oslabení. Richardson nahrál zpoza brány mezi kruhy KEVINU BIEKSOVI, jenž již čelil sám Smithovi, kterého nakonec nadvakrát překonal. Asistence: Brad Richardson, Chris Higgins.
     
    59:49
    Tak to je hodně zbytečné vyloučení hostujícího Dereka Morrise (PHX), který krosčekoval před bránou Hamhuise.
     
    48:06
    Vzájemně jsou teď na dvě minuty za hrubost vyloučení Martin Hanzal (PHX) a Dan Hamhuis (VAN).
     
    45:24
    Phoenix právě vstřelil branku!
    SHANE DOAN dostal nádhernou přihrávku za obranu Canucks a jeho klička do bekhendu mu vůbec nevyšla, ale s těmito nevydařenými kličkami to hostům dnes nějak jde, protože puk se dostal Luongovi mezi betony a nakonec propll až do brány Vancouveru. Asistence: Mike Ribeiro, David Moss.
     
    39:06
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru! Boedker nahazoval puk před bránu Canucks, kde jej ještě nahrával Doan k druhé tyči, a tam si najel dnes třígólový střelec ANTOINE VERMETTE, jenž už neměl problém vstřelit puk do poloprázdné brány. Asistence: Shane Doan, Mikkel Boedker.
     
    38:38
    Kellan Lain je vyloučen na dvě minuty, a Coyotes tak mají příležitost hrát již svou pátou přesilovou hru.
     
    37:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se dostali do protiútoku tří proti dvěma, kdy Garrison nahrál na levou stranu ZACU DALPEMU, jenž svou střelou prostřelil Smitha v bráně Coyotes. Asistence: Jason Garrison, Zack Kassian.
     
    36:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks dokázali vybojovat puk za bránou Phoenixu, kde jej podél mantinelu nahráli na modrou Hamhuisovi, jenž následně nahodil kotouč na Smitha, kde tečoval jeho střelu CHRIS HIGGINS, a posílá tak Canucks znovu do vedení. Asistence: Dan Hamhuis.
     
    34:28
    Máme tu další přesilovou hru, kterou bude tentokráte hrát Phoenix, protože na dvě minuty za podražení putuje na trestnou Daniel Sedin (VAN).
     
    33:40
    Dalpe dostal skákající přihrávku od Kassiana a domácí útočník nakonec poslal puk svou střelou do břevna hostující brány!
     
    29:07
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Korpikoski a Vermette ujeli ve vlastním oslabení, když z pravé strany následně vystřelil ANTOINE VERMETTE, kterého střelu ještě vyrazil Luongo zpět na hůl hostujícího útočníka, který si chtěl posunout puk na střed útočného pásma, ale do hokejky mu prásknul domácí Kresler, a ten dá se říct vstřeluje druhý gól Coyotes. Bez asistence.
     
    28:00
    Přesilovou hru si tentokráte zahraje Vancouver, když je na dvě minuty vyloučen Kyle Chipchura (PHX) za podražení.
     
    24:09
    Na dvě minuty za krosček je vyloučen domácí Alexandr Edler (VAN), a Phoenix tak bude hrát svou třetí přesilovou hru.
     
    24:00
    Shane Doan se dostal do velice skvělé pozice mezi kruhy, kde svou následnou střelou přestřeluje bránu Canucks,
     
    21:32
    A po zhlédnutí záznamu je potvrzeno, že branka byla docílena kopnutím, a nemůže tak platit.
     
    21:32
    Tak to byla zajímavá situace. Halpern nahrál před bránu domácích, kde se puk odrazil k Chipchurovi, jenž zřejmě dorazil puk do brány svou bruslí a hlavní rozhodčí nejdříve uznal branku Coyotes, ale během dvou sekund změnil své rozhodnutí a rozpažil. Teď je však gól Coyotes řešen u videa.
     
    19:12
    Vrbata vystřelil z levé strany kluziště, kde se odrazil puk k Doanovi, jenž stál vedle brány Canucks, ale hostující kapitán následně poslal svou střelou puk do hlediště.
     
    19:03
    Máme tu druhé vyloučení na straně domácích, když je na dvě minuty vyloučen domácí Dale Weise (VAN) za nedovolené bránění hostujícího brankáře.
     
    16:25
    Michálek vystřelil od modré a Luongo vyrazil jeho pokus před sebe, kde byl Boedker, ale toho nakonec vychytal svou lapačkou domácí brankář.
     
    13:49
    Dereck Morris (PHX) podrazil v rohu obranného pásma Kassiana, a tak jde hostující hráč posedět dvě minuty na trestnou lavici.
     
    11:33
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Coyotes však rychle vstřelují kontaktní branku, když Moss nahrál z pravé strany do jízdy ANTOINOVI VERMETTOVI, jenž tvaří v tvář Luongovi chtěl udělat kličku do bekhendu, ale ta se mu nepovedla a možná proto také skončil puk v síti Canucks, protože Luongo se již přesouval ke své tyči a puk mu tak projel kolem betonu. Asistence: David Moss, Derek Morris.
     
    11:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je tu další gól v síti Phoenixu! Canucks získali puk ve svém obranném pásmu a Kesler ihned založil rychlý protiútok, když se s pukem dostal až do útočného pásma, kde nahrál mezi kruhy JANNIKU HANSENOVI, jenž vstřelil druhý gól Vancouveru. Asistence: Ryan Kesler.
     
    10:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ihned po své přesilovce udeřili Canucks, když Higgins nahrál na modrou, kde byl KEVIN BIEKSA, jenž pouze nahodil puk na Smitha, který jeho střelu trochu podcenil a puk končí za zády brankáře Phoenixu. Asistence: Chris Higgins, Zac Dalpe.
     
    08:24
    Lauri Korpiskoski (PHX) dostává, jako první hráč hostujícího týmu dvouminutový trest za hákování, a Vancouver tak bude hrát přesilovou hru.
     
    07:35
    Tak to byla obrovská šance domácích! Lain se dokázal dostat s pukem až před Smitha, kde ještě hledal svého parťáka Webera, který měl před sebou již prázdnou bránu, ale brankář Phoenixu se dokázal perfektně přemístit, a zabránit tak skoro jistému gólu!
     
    05:23
    Ekman-Larsson vystřelil od modré a Luongo vůbec nevěděl, kam se puk odrazil. Kotouč se málem dostal na hůl Hanzala, který měl před sebou zcela prázdnou bránu, ale hostující útočník byl dobře pokrytý domácí obranou.
     
    05:05
    Máme tu první vyloučení v utkání, když na dvě minuty za zdržování hry putuje na trestnou Jason Garrison (VAN).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Bieksa (Higgins, Dalpe), 12. Hansen (Kesler), 37. Higgins (Hamhuis), 38. Dalpie (Garrison, Kassian), 63. Bieksa (Richardson, Higgins) – 12. Vermette (Moss, Morris), 30. Vermette, 40. Vermette (Doan, Boedker), 46. Doan (Ribeiro, Moss)


    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Edler, Garrison, Hamhuis, Tanev, Stanton, Bieksa – Higgins, Kesler, Burrows – Sedin, Dalpe, Kassian – Hansen, Richardson, Weise – Sestito, Lain, Weber.
    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Morris, Schlemko, Stone – Korpikoski, Vermette, Boedker – Kennedy, Hanzal, Vrbata – Doan, Ribeiro, Moss – Klinkhammer, Chipchura, Halpern.

    Rozhodčí: Pochmara, Leggo – Rody, Sharrers

    Diváci: 18 910
    bahis siteleri