NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 2:5 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 30.01.2014, 01:30 • Yankee Stadium, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci uplatňují ve třetí třetině herní převahu a přetavují ji v branku! Po poměrně netradičním přečíslení 4 na 3 se k puku dostal Dominic Moore, který z úhlu vystřelil na branku. Brankář Nabokov puk vyrazil před sebe, kde jej pohotově uklidil do branky střílející DANIEL CARCILLO.
    Asistence: Dominic Moore, Brian Boyle.
     
    39:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vedení Ostrovanů má jepičí život! Hned po inkasované brance Rangers srovnávají, když nahozený puk Dericka Brassarda sice v brance neskončil, ale odrazil se od zadního mantinelu zpět před brankoviště, kde jej pohotově uklidil do sítě BENOIT POULIOT!
    Asistence: Derick Brassard, Mats Zuccarello.
     
    38:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak Ostrované se ve druhé části branky přeci jen dočkávají! Ke konci první třetiny získali útočné pásmo, které získal Clutterbuck. Kotouč pak dokázal poslat napříč třetinou Matt Donovan, přestože již ležel na zemi. Puk přistál na čepeli BROCKA NELSONA, který okamžitě pálil z první. Brankář Lundqvist se snažil včas přesunout, ale pár čísel mu ještě chybělo.
    Asistence: Matt Donovan, Cal Clutterbuck.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 39. Nelson (Donovan, Clutterbuck) – 40. Pouliot (Brassard, Zuccarello), 45. Carcillo (D. Moore, Boyle)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – Hickey, MacDonald "A", Strait, Višňovský, De Haan, Donovan – Bailey, Cizikas, Clutterbuck, Grabner, Martin, McDonald, Nelson, Nielsen, Okposo "A", Regin, Tavares "C", Vanek
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, Klein, McDonagh, J. Moore, Staal "A", Stralman – Boyle, Brassard, Callahan "C", Carcillo, Hagelin, Kreider, D. Moore, Nash, Pouliot, Richards "A", Stepan, Zuccarello

    Rozhodčí: Furlatt, O'Rourke – Murray, Galloway

    Diváci: 50 027
    bahis siteleri