NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 2:5 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 30.01.2014, 01:30 • Yankee Stadium, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Brian Boyle (NYR) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    59:44
    Tavares po buly kouzlil s pukem, nejprve před brankou ohrozil Lundqvista, který proti němu nakonec stihl vystavit své tělo včas, posléze přihrál puk na volného Okposa, který okamžitě střílel z první. Ani tento pokus brankou neskončil, nakonec ani neprošel do branky.
     
    44:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci uplatňují ve třetí třetině herní převahu a přetavují ji v branku! Po poměrně netradičním přečíslení 4 na 3 se k puku dostal Dominic Moore, který z úhlu vystřelil na branku. Brankář Nabokov puk vyrazil před sebe, kde jej pohotově uklidil do branky střílející DANIEL CARCILLO.
    Asistence: Dominic Moore, Brian Boyle.
     
    41:21
    Nash ani Stepan nedokázali obrovskou šanci přetavit v branku! Nashovu střelu z bezprostřední blízkosti branky skvěle vyrazil betonem Nabokov, Stepanovi už nedovolili dorážet obránci Ostrovanů!
     
    40:23
    Thomas Vanek (NYI) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    39:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vedení Ostrovanů má jepičí život! Hned po inkasované brance Rangers srovnávají, když nahozený puk Dericka Brassarda sice v brance neskončil, ale odrazil se od zadního mantinelu zpět před brankoviště, kde jej pohotově uklidil do sítě BENOIT POULIOT!
    Asistence: Derick Brassard, Mats Zuccarello.
     
    38:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak Ostrované se ve druhé části branky přeci jen dočkávají! Ke konci první třetiny získali útočné pásmo, které získal Clutterbuck. Kotouč pak dokázal poslat napříč třetinou Matt Donovan, přestože již ležel na zemi. Puk přistál na čepeli BROCKA NELSONA, který okamžitě pálil z první. Brankář Lundqvist se snažil včas přesunout, ale pár čísel mu ještě chybělo.
    Asistence: Matt Donovan, Cal Clutterbuck.
     
    32:59
    Daniel Carcillo (NYR) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    32:26
    Tavares nyní ukázal, proč se řadí mezi jedny z nejlepších útočníků na světě. Nejprve sám sebe vystavil do stoprocentní šance, když z prostoru tří metrů od branky pálil tvrdý projektil, který mířil jen pár čísel mimo! O pár sekudn později ten samý hráč založil akci, na jejímž konci stál Višňovský.
     
    30:11
    Kyle Okposo (NYI) vyloučen na dvě minuty za hákování a ve stejném čase vyloučen i Rick Nash (NYR) na dvě minuty za filmovaný pád.
     
    23:57
    Tavares vybojoval puk za brankou a okamžitě jej posílal před branku na volného Vaneka, jenže útočníkovi Ostrovanů kotouč přeskočil čepel!
     
    22:35
    Grabner se s pukem procpal skoro až do branky, Lundqvist jeho pokus vyrazil před sebe, kde se snažil dorážet Clutterbuck. Obránce stojící před brankou mu to však nedopustil, a tak je stav stále nerozhodný!
     
    21:36
    Grabner nyní stál ve stoprocentní šanci, když využil špatné domluvy obránců Rangers a s pukem mířil sám na branku. Zvolil střelu, kterou zamířil příliš vysoko!
     
    19:32
    Clutterbuck provedl s pukem rychlou otočku kolem branky a Nelson dorážel puk v brankovišti. Lundqvist rozplácl své betony, což na vykrytí prostoru stačilo!
     
    17:57
    Mats Zuccarello (NYR) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:24
    Brad Richards (NYR) vyloučen na dvě minuty za hákování.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 39. Nelson (Donovan, Clutterbuck) – 40. Pouliot (Brassard, Zuccarello), 45. Carcillo (D. Moore, Boyle)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – Hickey, MacDonald "A", Strait, Višňovský, De Haan, Donovan – Bailey, Cizikas, Clutterbuck, Grabner, Martin, McDonald, Nelson, Nielsen, Okposo "A", Regin, Tavares "C", Vanek
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, Klein, McDonagh, J. Moore, Staal "A", Stralman – Boyle, Brassard, Callahan "C", Carcillo, Hagelin, Kreider, D. Moore, Nash, Pouliot, Richards "A", Stepan, Zuccarello

    Rozhodčí: Furlatt, O'Rourke – Murray, Galloway

    Diváci: 50 027
    bahis siteleri