Hr. Králové – Liberec 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 6:5 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno 2:1 (1:0 po s.n.) | Warriors Brno – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Sparta 6:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 30.01.2014, 14:45 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Note: Doplněny asistence u gólů. (21:36:23)
     
    Je konec! Vážení přátelé, Rebelové díky trefám Pavla Hendrycha, Vojtěcha Veverky a Jiřího Vlacha získali na své hole cenné vítězství!

    Z Kotliny se loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. Mějte hezký zbytek večera a někdy příště na počtenou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vážení přátelé, troufám si říci, že máme hotovo! David Michálek vyvezl kotouč ze svého pásma a i když o něj přišel, protože jen nahodil puk na zadní mantinel, tak jej dojel Vojtěch Veverka a pro JIŘÍHO VLACHA pak nebyl problém trefit prázdnou klec! Asistence: Vojtěch Veverka a David Michálek.
     
    59:24
    Vojtěch Outrata se ocitl v obrovské šanci! Nejprve jej parádním obranným zákrokem znemožnil Jiří Vlach, který mu vypíchl kotouč a následně se tygřím skokem vrhl po dorážce do prázdné brány fantastický brankář David Marek!
     
    59:10
    Marcel Škoda odjel na střídačku, Mladá Boleslav je v šesti hráčích na ledové ploše!
     
    59:08
    Rebelové drželi soupeře daleko od palebných pozic a nyní se dopustili zakázaného uvolnění. Přichází logický krok. BK Mladá Boleslav si bere oddechový čas.
     
    58:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Megaradost pod střechou havlíčkobrodského zimního stadionu v Kotlině! Domácí celek předvedl parádní, ukázkovou (a bůhvíjaké superlativy by se daly této akci ještě přisoudit) akci. Jiří Vlach se dostal ke kotouči a přejel přes modrou čáru, šikovně zabrzdil a zbavil se obránce soupeře, načež adresoval kotouč do tandemu na druhý kruh VOJTĚCHU VEVERKOVI, který svou ranou cinkl o horní tyč za přesouvajícím se Marcelem Škodou a černá pryž zapadla za brankovou čáru! Asistence: Jiří Vlach a Michal Němec.
     
    57:25
    Mladoboleslavští se dostali znovu až do pásma a byl to František Uřídil, kde táhl celou akci. Leč na levém kruhu mu byl kotouč zablokován obětavým Jiřím Benákem.
     
    56:50
    Středočeši se cpali do šance, ale hned dvakrát skvěle zasáhl Michal Němec, jenž nejprve zastavil u mantinelu jednoho soupeře a druhého hráče Mladé Boleslavi pak připravil o puk vypíchnutím. Výborná práce šikovného beka Rebelů!
     
    55:51
    Rebelové se nejprve cpali před Marcela Škodu, ale neuspěli a na druhé straně to zkoušel individuálně František Uřídil, který ale nedokázal na brankovišti přehodil betony Davida Marka.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce se povedla domácímu celku! Rychlý brejk znamená srovnání stavu skóre na 2:2! David Michálek to udělal náramně a na levém kruhu našel hokejku PAVLA HENDRYCHA, který poslal kotouč nad vyrážečku brankáře Mladé Boleslavi a ten se zavlnil až v síťce za jeho zády! Havlíčkobrodští tak protrhli střeleckou smůlu a zaslouženě vyrovnávají. Asistence: David Michálek.
     
    53:59
    Jan Jeník se opřel na pravém kruhu do kotouče, který David Marek nadvakrát pokryl. Následně do něj jeden z protihráčů zajel, za což dostal pořádný výprask od obrany Rebelů.
     
    53:30
    Rebelové se vymanili z tlaku soupeře vyhodili přes všechny čáry až k brance hájené Marcelem Škodou.
     
    52:51
    Na levém kruhu se opřel do puku Zdeněk Křížek, který ale nedokázal pokořit připraveného Davida Marka, který svou vyrážečkou poslal puk do ochranné sítě.
     
    52:10
    Rebelům se nepovedl přechod do útočného pásma a vzniklo z toho jen vyloučení. Na trestnou lavici je odeslán David Michálek (HBR) za sekání. Nepříjemnost pro domácí je umocněna tím, že do kabin odešel, zřejmě kvůli zranění, další špílmachr – Viktor Michálek.
     
    51:59
    Domácí se marně probíjeli přes modrou čáru a na druhé straně protečoval kotouč do pásma Dušan Kerda, ale David Marek byl včas na levém kruhu, kde schoval puk pod lapačkou.
     
    51:00
    Jenže Rebelové se nakonec dostali ke kotouči "napevno" a hned se cpali do útoku, ale ten skončil jen odpískaným ofsajdem.
     
    50:49
    Rebelové se snaží dostat ze svého pásma, kde se ale, paradoxně, nedokáží hosté udržet, a tak jsme svědky zajímavé změti chyb, která k ničemu nevede.
     
    49:44
    Rebelové již v kompletním počtu nabuzení ubráněným oslabením podnikli útočný výlet, který se ale zbrzdil u obránců v rohu pásma.
     
    48:56
    Ou! Obrovské štěstí pro domácí celek! Po dalším ze série parádních zákroků Davida Marka se vhazovalo na levém kruhu. Kotouč padl na hole hostů a ti vytvořili závar před kasou, který vyvrcholil ve tři dorážky Martina Hoška, jenž pak dokonce překulil kotouč přes rameno domácí opory mezi tyčemi, ale na čáře jej odpálil pryč jeden z obránců!
     
    48:25
    Pavel Hendrych nejprve z otočky vyhodil kotouč alespoň do středního pásma a hned nato se Rebelům podařilo poslat hrací gumu přes všechny čáry.
     
    47:54
    Mladoboleslavští vyslali směrem na bránu několik střel, ale ani jedena nebyla přesná a domácí následně vyhodili kotouč.
     
    47:07
    Domácí muž s maskou si připsal další zákrok, když vyrážečkou poslal střelu z mezikruží za bránu a následně se hnal do brejku Mirek Březina, ale byl už natolik unavený, že byl dojet protihráči.
     
    46:06
    Za levém kruhu se dostal ke střele Martin Dlabola, jehož zakončení si ale našlo cestu jen do rukavice připraveného Davida Marka.
     
    45:44
    Domácí se dobře brání a Středočechům nepovolují moc střel. Naposledy to sice zkusili hosté od modré čáry, ale obětavý Pavel Hendrych padl svým tělem proti kotouči a ten se dostal do středního pásma.
     
    45:02
    Rebelové dlouhé oslabení načali vyhozením a dobrou půlminutu drželi puk před soupeřovou klecí, aby se pak následně znovu museli vrátit před svého brankáře.
     
    44:03
    Jiří Kopic (HBR) dostal od rozhodčího 5+OK za faul kolenem. Na modré čáře tvrdě sejmul Michal Řípu, který je odváděn v doprovodu blonďaté zdravotnice a Františka Uřídila na střídačku. Vypadá to na zraněné koleno. Pro Kopice i Řípu tak zápas zřejmě končí. Pro každého ale z jiného důvodu.
     
    43:53
    Tak teď nudnou pasáž hry protrhl Petr Foerster, který se dostal na pravém rohu brankoviště ke kotouči, ale bravurní David Marek skočil po touši jako divý a parádně jej schoval.
     
    43:32
    Hra je nervózní, rozhádaná a plná chyb. Ani jeden tým se nedokáže dostat do pořádného zakončení, jímž by nějak výrazněji ohrozil soupeřovu klec.
     
    42:35
    Více aktivity v posledních chvílích vyvíjel naopak celek ze středu Čech, který se tlačil neustále před maskovaného muže domácích, ale šlo pouze o optický tlak nepodložený střelami.
     
    41:05
    Domácí tým naskočil lépe do této periody a znovu se tlačil do zakončení, ale ani tentokrát mu nebylo přáno, když obránce srazil nahozený puk na brankoviště.
     
    40:35
    Hned na úvod třetiny se za brankou snažil dostat do šance Vojtěch Veverka, který ale neprošel dál, než jen na zadní mantinel, kde byl odstaven.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I když byla domácí družina lepší a hned několikrát nebezpečně ohrozila soupeřovu branku, ujala se Mladá Boleslav vedení, když se prosadil Martin Hošek.

    Třetí třetina začne cca v 16:31.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Oběma mančaftům se nyní nepovedl průnik přes modrou čáru, a tak se vždy chopil kotouče soupeř. Jak dopadla jeho akce, je popsáno v předchozí větě...
     
    38:31
    Po pravém křídle se až ke střele prodral Jiří Vlach, který rychle zakončil, ale jeho střela nebyla moc razantní a mladoboleslavský strážce svatyně si ji pohlídal.
     
    37:52
    Ovšem teď se domácí parta dostal do šance a Vojtěch Veverka bruslil za pukem, který ale stihl dříve pokrýt pod lapačku Marcel Škoda. Domácí střelec byl následně natlačen do hostujícího brankáře.
     
    36:45
    Středočeši se snažili dostat až ke střele, ale to se jim nepovedlo. Rebelové jsou nyní opět pasivnější, ale ani hosté moc krásného neprodukují.
     
    35:48
    Ale pozor! Na druhé straně se mezi kruhy dostal ke kotouči Viktor Michalička, jenž ale vyprášil jen Škodovy betony a Pavel Hendrych byl následně odstaven při pokusu o dorážku od kotouče.
     
    35:07
    Domácím jakoby opadla křídla a pocítili nutnost Red Bullu. Nyní jsou to totiž hosté z Mladé Boleslavi, kdo kraluje ledu. Naštěstí mají Rebelové ve svých zádech Davida Marka, který výborně zasahuje.
     
    34:44
    Petr Foerster to myslel zajímavě. Najel si na brankoviště, kde se pokusil rozhýbat brankáře, ale David Marek jej dobře vybruslil a hostující střelec pak ani netrefil branku.
     
    34:44
    David Marek je pod tlakem a musel vytáhnout hned dva zákroky. Nyní je ale odpískáno trestné střílení za hákování Aleše Krtka! To pojede Petr Foerster!
     
    34:11
    Dušan Kerda zůstal stát za obranou, kam mu propadl kotouč a z první se pokoušel backhandem zaskočit domácího brankáře, ale ten svými betony včas zasáhl a vyrazil kotouč za kasu.
     
    33:35
    Domácí brankář si připsal zákrok. Mladoboleslavští zůstali v tlaku a ten nakonec vyvrcholil v polostřelu-polonahození, které nadvakrát domácí opora zkrotila.
     
    32:43
    Ano je to tak. Nejen, že ji nevyužili, ale závěr dokonce strávili ve svém vlastním pásmu v obklíčení soupeře.
     
    32:15
    A Středočeši znovu asi třikrát posílají puk až k hájemství Davida Marka. Rebelové polevili z náporu a vypadá to, že přesilovku nevyužijí.
     
    31:20
    Rebelové kombinují a pálí jako o život, ale buďto mají špatnou mušku, anebo jim zablokuje kotouče obrana hostů. Tak jako to nyní ukázala při dorážce Davida Michálka. Následuje vyhození k Markově kleci.
     
    30:43
    Rebelové mohou oplatit svému soupeři stejnou mincí. Mladoboleslavští se dopustili útočného faulu. Potrestán je František Uřídil (MBL) za nedovolené bránění.
     
    30:32
    Po nepovedené střele přišel brejk, který dovedla parta ze středních Čech až do ohrožení branky, ale David Marek ukryl kotouč ve výstroji.
     
    29:55
    Rebelové ale chtějí svou převahu z této třetiny zúročit a tlačí se před Marcela Škodu, ovšem chybí jedna věc. A sice přesnější zakončení.
     
    28:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Trochu krutá rána pro domácí výběr! Mladá Boleslav využívá nabídnutou přesilovku celkem rychle. Stačilo jen sedmnáct vteřin a je zde opět vedení středočeského týmu. Akce to byla ale ukázková. František Uřídil poslal kotouč před brankoviště, kde do něj trkl špičkou hole MARTIN HOŠEK a hrací guma zapadla přesně nad lapačku domácího strážce svatyně. Asistence: František Uřídil a Jan Jeník.
     
    28:41
    Hosté se usadili před domácí klecí a hned je z toho přesilové hra. Aleš Krtek (HBR) byl potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    28:21
    Na druhé straně musel zasahovat po delší době bez práce David Marek, který si ale se střelou z kruhu poradil a pokryl jí ve své lapačce.
     
    28:00
    Vojtěch Veverka vybojoval puk, poslal jej na modrou čáru, kde došlo k nahození, jejž ještě zkoušel před brankou tečovat Jiří Vlach, který sice změnil směr letu puku, ale to tak výrazně, že se ani nevešel mezi tři tyče.
     
    27:06
    Teď ale Středočeši po rychlém brejku zaútočili a dokonce se dostali ke dvěma střelám, ale obě byly sraženy obránci, a tak brankáře neohrozily.
     
    26:01
    Obraz hry se nám oproti první třetině změnil a Mladá Boleslav tolik neútočí. Když už si ale dopředu vyrazí, nemusí Marek nijak vážněji zasahovat. To gólman na druhé straně má neustále plno práce.
     
    25:05
    Mladoboleslavští byli v závěru oslabení a krátce po jeho skončení pod velkým tlakem! Jiří Vlach znovu chtěl plácnout do Škodou vyraženého puku, ale mezi kruhy mu byla obráncem zblokovaná hůl a následné zakončení Vojtěcha Veverky z pravého kruhu po přiklepnutí od modré jen o pár centimetrů přeplachtilo horní tyč.
     
    24:33
    Mladá Boleslav vyhodila kotouč a následně se musela znovu bránit. Nakonec vše vyřešil zalehnutím kotouče brankář středočeského týmu.
     
    23:56
    Výborný zákrok gólmana, s pro Mladou Boleslav velmi příhodným jménem, Marcela Škody! Jiří Vlach se na levém rohu brankoviště dostal k vyraženému kotouči, ale proti dorážce do odkryté klece zasáhl bravurní beton hostujícího brankáře.
     
    23:12
    Domácí celek dobře kombinuje a Marcel Škoda čelili již třem pokusům. Jeden ale ukryl na hrudi a zbylé dva zamířili o kousek vedle.
     
    22:47
    Obranný zákrok musel předvést Michal Řípa (MBL), který tak svým faulem kolenem zamezil střele do poloodkryté klece z mezikruží.
     
    22:08
    Viktor Michalička se jako lev za nebohou antilopou prodral až ke kotouči na pravém kruhu, odkud si sjel blíže k brance, ale přes betony brankáře Mladé Boleslavi neprotlačil touš za čáru.
     
    21:31
    David Marek teď musel na led po střele hráčů z města, jehož proslavila známá automobilka. Domácí gólman ale dobře schoval kotouč v lapačce.
     
    21:11
    Následně již ale Mladá Boleslav do útočné třetiny přešla a Rebelové se musí bránit jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění.
     
    20:43
    Jiří Benák se nyní na modré čáře blýskl výborným obranným zákrokem, když přišpendlil čistým zákrokem soupeře k mantinelu.
     
    20:11
    Ihned po zisku buly nahodil kotouč na bránu Jiří Vlach a vybojoval pásmo. Marcel Škoda totiž podržel klouzavý puk pod lapačkou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Rebelové sice prohrávali po gólu Jana Řečinského 1:0, ale za necelou minutu a půl srovnal Viktor Michalička.

    Další třetina začne cca v 15:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Ještě se mladoboleslavská družina dostal ke kotouči a domácí tým musel vyhodit hrací gumu pryč jen za cenu icingu.
     
    19:21
    A hned po buly se do kotouče opřel po nahrávce Petra Foerstera Jan Jeník, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi připraveného Davida Marka.
     
    19:08
    Rebelové hned po buly zkusili rychlý brejk, ale ten své ovoce nepřinesl a skončil jen odpískaným zakázaným uvolněním.
     
    18:55
    Pronikajícího Dušana Kerdu, který dokonce mezi kruhy nepřesně vypálil do protipohybu gólmana, zastavila píšťalka rozhodčího. Ve vlastním obranném pásmu zůstal ležet jeden z hostů. Už je ale v pořádku.
     
    18:27
    A ten následně dokonce vystřelili směrem na mladoboleslavskou kasu, ale její strážce si dráhu letu touše dobře pohlídal a schoval jej v náručí.
     
    18:11
    Mladoboleslavská družina je kompletní. V závěru přesilovky zakončoval od modré čáry Jiří Kopic, ale o nějaký ten centimetr byl nepřesný. Domácí ale zůstali u puku.
     
    17:20
    Patrik Hrabaň nejprve přišel na modré čáře o kotouč, když se do něj netrefil ideálně a ten skončil jen mezi kruhy, ale následně zakřižoval pronikajícího Martina Hoška tak dobře, že se odpískal ofsajd a k ohrožení klece nedošlo.
     
    16:37
    Mladoboleslavští vyvezli kotouč a při snaze domácích o zastavení jejich nájezdníka již na modré čáře vypadl puk mezi střídačky. Buly ve střední třetině.
     
    16:11
    Rebelové se mohou dostat do vedení. Petr Foerster (MBL), který v Kotlině strávil minulý týden jakožto člen olympijského týmu Středočeského kraje, byl potrestán za útočný faul vysokou holí.
     
    15:18
    Jenže Středočeši si mohli vzít svůj náskok brzy zpět! Zdeněk Křížek po vyjetí zpoza brány trefil u levé tyče jen gólmanovy betony a David Marek měl následně i štěstí, že Vojtěch Outrata po hození si kotouče na backhand zamířil mimo!
     
    14:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže v Kotlině je záhy vyrovnáno! Mladoboleslavští dojeli na neomylnost pravidla nedáš – dostaneš. Nejprve vznikl velký závar před Davidem Markem, který jej snad natřikrát zneškodnil a následně už to vypadalo, že si hosté ve středním pásmu vše pohlídají, ale to by nesměl sebrat touš VIKTOR MICHALIČKA, který si s ním najel až na pravý kruh, odkud jej poslal přímo za soupeřova gólmana. Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    13:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K velké nelibosti mladšího z dvojice Kraučuků, Aleše, se hosté dokázali v přesilové hře prosadit. Marek Mlčoch si nahrál se svým parťákem na modré čáře JANEM ŘEČINSKÝM, jenž nakonec i vypálil a udělal dobře. Kotouč se snesl až do šibenice nic nevidícího Davida Marka! Asistence: Marek Mlčoch.
     
    12:56
    Fantastický zákrok předvedl domácí muž s maskou! Na pravém kruhu napřáhl Dušan Kerda a i přesto, brankář Havlíčkova Brodu nebyl v ideálním postavení, se David Marek parádně natáhl k levé tyči a jeho ránu schoval bravurně v lapačce!
     
    12:34
    Mladoboleslavští se dostali sice v mezikruží do střely, ale ta skončila jen na betonech Davida Marka a následuje dlouhý výhoz k soupeřově brance.
     
    12:06
    Rebelové ale získali kotouč, který byl rychle poslán až na opačný pól kluziště.
     
    11:36
    Také parta z Kotliny si dnes vyzkouší oslabení. Na lavici hanby je vykázán za napadení čerství mládežnický olympijský mistr Vojtěch Veverka (HBR).
     
    11:12
    Jan Jeník ukázal šikovné ruce a mezi kruhy si mezi dvěma protihráči udělal prostor pro střelu, jíž ale David Marek vykopl betonem na tyč. Následné nahození z levého kruhu už bylo pro strážce havlíčkobrodské svatyně poobědovou lahůdkou.
     
    10:09
    Viktor Michalička se prodíral skrze modrou útočnou čáru, ale nakonec se mu nepodařilo prostrčit kotouč až do útočné třetiny tak šikovně, aby jej stihl dojet dřív, než obránce.
     
    09:28
    Zdeněk Křížek bruslil s kotoučem za brankou a nakonec naservíroval předmět hry před ní, kde ale nedokázal pokořit připraveného gólmana Rebelů Marek Mlčoch, jenž z kruhu trefil jen jeho hrudník.
     
    08:31
    A znovu Martin Hošek! Tentokrát se po vyvezení kotouče do středního pásma od domácího celku chopil hrací gumy a projel s ní do mezikruží, ale svou dělovku poslal jen o milimetry vedle Markovy svatyně!
     
    07:55
    Středočeši nyní převzali do svých rukou otěže zápasu a Martin Hošek projel až na levý kruh, kde napřáhl, ale svůj pokus umístil jen do klína připraveného brankáře domácích.
     
    07:22
    František Uřídil proplul středním pásmem jako ryba průplavem a na modré čáře vyslal na branku lehké nahození, které sklepl David Marek holí za kasu.
     
    06:30
    Domácí tým se procpal až před soupeřovu klec. Dobyté území ale dlouho neokupoval, jelikož přišla protiofenziva soupeře, kterou musely hasit až obranné linie na modré čáře.
     
    05:28
    Středočeši se probíjeli pomalu ale jistě do pásma a dokonce se tam i dostali, leč na pravém kruhu výborně zapracovala dvojice Pavel Hendrych – Jiří Kopic, která nakonec získala kotouč pro své potřeby.
     
    04:33
    Ledu vládla parta seskupená okolo otce a syna Kraučukových, ale té se nepodařilo dostat se až ke střele. Mladá Boleslav se pak zmohla jen na vyvezení puku k Markově svatyni.
     
    03:40
    Mladoboleslavští jsou v plném počtu. Rebelové sice v závěru přesilovky zatlačili, ke střele, jež by ohrozila nějak výrazně hostujícího brankáře na životě, se ale nedostali.
     
    03:00
    A pozor! Mezi obránci se do brejku protáhl Vojtěch Outrata, ale hostující kapitán své sólo nedovedl k dokonalosti, když svůj blafák přepálil a vystřelil jen vedle.
     
    02:31
    Scénář se nám opakuje. Puk opět zamířil až k havlíčkobrodské kleci.
     
    02:08
    Domácí družina se usadila před mladoboleslavskou brankou, ale Středočeši sebrali kotouč a vyhodili jej až k Markovi.
     
    01:40
    Rebelové budou hrát v početní výhodě. Domácí hráč nastartoval na modré čáře a na středu jej srazil k zemi Ondřej Vodseďálek (MBL) svým kolenem.
     
    00:48
    Oba celky se pokusily hned na úvod o útok, ale ten pokaždé skončil jen v moci soupeřových obránců. Rebelové pak svou kombinaci ustřelili a vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Krtek, Němec, Kopic, Vála, Lachman – Veverka, Vlach, Michálek – Michalička, Beran, Pilný – Chymo, Holenda, Hendrych – Březina, Kadleček, Petržílek.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    BK Mladá Boleslav: Škoda (Krofta) – Řečinský, Mlčoch, Chládek, Dlabola, Flek, Vodseďálek, Píč – Kerda, Outrata, Křížek – Jeník, Foerster, Uřídil – Dvořák, Hošek, Řípa – Netušil, Cyrany.
    Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jaroslav Přibyl.
     
    Vzájemné zápasy v probíhající sezoně:

    Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4
    Mladá Boleslav – Havlíčkův brod 6:2
     
    Pro oba tábory se jedná o velice důležitý souboj, lidově řečeno půjde "o šest bodů". Proč? Parta z Kotliny má na kontě 17 bodů a je v aktuální době přilepena na dně extraligové tabulky. Středočeši na tom nejsou o tolik lépe, získali jen o šest bodů více a patří jim předposlední příčka. Z pohledu záchrany tak půjde o bitvu, jež může hodně napovědět.
     
    Mladá Boleslav má za sebou hodně podobná dvě vystoupení na extraligové scéně. Po třech porážkách bez bodového zisku si spravila chuť, když na svém kluzišti přetlačila České Budějovice 3:1. V předcházejícím zápasu už to ale bylo horší, mladíci z města automobilů doma nestačili na Jihlavu (0:3).
     
    Rebelové dokázali v předminulém kole zlomit dlouhý bodový půst, když prohráli bez bodového úlovku neuvěřitelných 12 zápasů za sebou. V domácím prostředí si překvapivě vyšlápli na silný Liberec, kterému po triumfu 3:2 po samostatných nájezdech oplatili vysoké porážky z předešlých vzájemných soubojů. V minulém utkání ale museli spolknout další hodně hořkou pilulku, když padli na ledě pražské Slavie vysoko 0:7.
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – BK Mladá Boleslav, jenž se odehraje v rámci 26. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 14:45.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Michalička (Hrabaň), 55. Hendrych (Michálek), 59. Veverka (Vlach, Němec), 60. Vlach (Veverka, Michálek) – 14. Řečinský (Mlčoch), 29. Hošek (Uřídil, Jeník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Krtek, Němec, Kopic, Vála, Lachman – Veverka, Vlach, Michálek – Michalička, Beran, Pilný – Chymo, Holenda, Hendrych – Březina, Kadleček, Petržílek.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    BK Mladá Boleslav: Škoda (Krofta) – Řečinský, Mlčoch, Chládek, Dlabola, Flek, Vodseďálek, Píč – Kerda, Outrata, Křížek – Jeník, Foerster, Uřídil – Dvořák, Hošek, Řípa – Netušil, Cyrany.
    Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri