Hr. Králové – Liberec 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 6:5 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno 2:1 (1:0 po s.n.) | Warriors Brno – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Sparta 6:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 30.01.2014, 14:45 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vážení přátelé, troufám si říci, že máme hotovo! David Michálek vyvezl kotouč ze svého pásma a i když o něj přišel, protože jen nahodil puk na zadní mantinel, tak jej dojel Vojtěch Veverka a pro JIŘÍHO VLACHA pak nebyl problém trefit prázdnou klec! Asistence: Vojtěch Veverka a David Michálek.
     
    58:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Megaradost pod střechou havlíčkobrodského zimního stadionu v Kotlině! Domácí celek předvedl parádní, ukázkovou (a bůhvíjaké superlativy by se daly této akci ještě přisoudit) akci. Jiří Vlach se dostal ke kotouči a přejel přes modrou čáru, šikovně zabrzdil a zbavil se obránce soupeře, načež adresoval kotouč do tandemu na druhý kruh VOJTĚCHU VEVERKOVI, který svou ranou cinkl o horní tyč za přesouvajícím se Marcelem Škodou a černá pryž zapadla za brankovou čáru! Asistence: Jiří Vlach a Michal Němec.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce se povedla domácímu celku! Rychlý brejk znamená srovnání stavu skóre na 2:2! David Michálek to udělal náramně a na levém kruhu našel hokejku PAVLA HENDRYCHA, který poslal kotouč nad vyrážečku brankáře Mladé Boleslavi a ten se zavlnil až v síťce za jeho zády! Havlíčkobrodští tak protrhli střeleckou smůlu a zaslouženě vyrovnávají. Asistence: David Michálek.
     
    28:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Trochu krutá rána pro domácí výběr! Mladá Boleslav využívá nabídnutou přesilovku celkem rychle. Stačilo jen sedmnáct vteřin a je zde opět vedení středočeského týmu. Akce to byla ale ukázková. František Uřídil poslal kotouč před brankoviště, kde do něj trkl špičkou hole MARTIN HOŠEK a hrací guma zapadla přesně nad lapačku domácího strážce svatyně. Asistence: František Uřídil a Jan Jeník.
     
    14:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže v Kotlině je záhy vyrovnáno! Mladoboleslavští dojeli na neomylnost pravidla nedáš – dostaneš. Nejprve vznikl velký závar před Davidem Markem, který jej snad natřikrát zneškodnil a následně už to vypadalo, že si hosté ve středním pásmu vše pohlídají, ale to by nesměl sebrat touš VIKTOR MICHALIČKA, který si s ním najel až na pravý kruh, odkud jej poslal přímo za soupeřova gólmana. Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    13:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K velké nelibosti mladšího z dvojice Kraučuků, Aleše, se hosté dokázali v přesilové hře prosadit. Marek Mlčoch si nahrál se svým parťákem na modré čáře JANEM ŘEČINSKÝM, jenž nakonec i vypálil a udělal dobře. Kotouč se snesl až do šibenice nic nevidícího Davida Marka! Asistence: Marek Mlčoch.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Michalička (Hrabaň), 55. Hendrych (Michálek), 59. Veverka (Vlach, Němec), 60. Vlach (Veverka, Michálek) – 14. Řečinský (Mlčoch), 29. Hošek (Uřídil, Jeník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Krtek, Němec, Kopic, Vála, Lachman – Veverka, Vlach, Michálek – Michalička, Beran, Pilný – Chymo, Holenda, Hendrych – Březina, Kadleček, Petržílek.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    BK Mladá Boleslav: Škoda (Krofta) – Řečinský, Mlčoch, Chládek, Dlabola, Flek, Vodseďálek, Píč – Kerda, Outrata, Křížek – Jeník, Foerster, Uřídil – Dvořák, Hošek, Řípa – Netušil, Cyrany.
    Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri