Hr. Králové – Liberec 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 6:5 (3:2 po s.n.)
Žďár n/S – Kometa Brno 2:1 (1:0 po s.n.) | Warriors Brno – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Sparta 6:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 30.01.2014, 14:45 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – BK Mladá Boleslav, jenž se odehraje v rámci 26. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 14:45.
     
    Rebelové dokázali v předminulém kole zlomit dlouhý bodový půst, když prohráli bez bodového úlovku neuvěřitelných 12 zápasů za sebou. V domácím prostředí si překvapivě vyšlápli na silný Liberec, kterému po triumfu 3:2 po samostatných nájezdech oplatili vysoké porážky z předešlých vzájemných soubojů. V minulém utkání ale museli spolknout další hodně hořkou pilulku, když padli na ledě pražské Slavie vysoko 0:7.
     
    Mladá Boleslav má za sebou hodně podobná dvě vystoupení na extraligové scéně. Po třech porážkách bez bodového zisku si spravila chuť, když na svém kluzišti přetlačila České Budějovice 3:1. V předcházejícím zápasu už to ale bylo horší, mladíci z města automobilů doma nestačili na Jihlavu (0:3).
     
    Pro oba tábory se jedná o velice důležitý souboj, lidově řečeno půjde "o šest bodů". Proč? Parta z Kotliny má na kontě 17 bodů a je v aktuální době přilepena na dně extraligové tabulky. Středočeši na tom nejsou o tolik lépe, získali jen o šest bodů více a patří jim předposlední příčka. Z pohledu záchrany tak půjde o bitvu, jež může hodně napovědět.
     
    Vzájemné zápasy v probíhající sezoně:

    Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4
    Mladá Boleslav – Havlíčkův brod 6:2
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Krtek, Němec, Kopic, Vála, Lachman – Veverka, Vlach, Michálek – Michalička, Beran, Pilný – Chymo, Holenda, Hendrych – Březina, Kadleček, Petržílek.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    BK Mladá Boleslav: Škoda (Krofta) – Řečinský, Mlčoch, Chládek, Dlabola, Flek, Vodseďálek, Píč – Kerda, Outrata, Křížek – Jeník, Foerster, Uřídil – Dvořák, Hošek, Řípa – Netušil, Cyrany.
    Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jaroslav Přibyl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:48
    Oba celky se pokusily hned na úvod o útok, ale ten pokaždé skončil jen v moci soupeřových obránců. Rebelové pak svou kombinaci ustřelili a vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    01:40
    Rebelové budou hrát v početní výhodě. Domácí hráč nastartoval na modré čáře a na středu jej srazil k zemi Ondřej Vodseďálek (MBL) svým kolenem.
     
    02:08
    Domácí družina se usadila před mladoboleslavskou brankou, ale Středočeši sebrali kotouč a vyhodili jej až k Markovi.
     
    02:31
    Scénář se nám opakuje. Puk opět zamířil až k havlíčkobrodské kleci.
     
    03:00
    A pozor! Mezi obránci se do brejku protáhl Vojtěch Outrata, ale hostující kapitán své sólo nedovedl k dokonalosti, když svůj blafák přepálil a vystřelil jen vedle.
     
    03:40
    Mladoboleslavští jsou v plném počtu. Rebelové sice v závěru přesilovky zatlačili, ke střele, jež by ohrozila nějak výrazně hostujícího brankáře na životě, se ale nedostali.
     
    04:33
    Ledu vládla parta seskupená okolo otce a syna Kraučukových, ale té se nepodařilo dostat se až ke střele. Mladá Boleslav se pak zmohla jen na vyvezení puku k Markově svatyni.
     
    05:28
    Středočeši se probíjeli pomalu ale jistě do pásma a dokonce se tam i dostali, leč na pravém kruhu výborně zapracovala dvojice Pavel Hendrych – Jiří Kopic, která nakonec získala kotouč pro své potřeby.
     
    06:30
    Domácí tým se procpal až před soupeřovu klec. Dobyté území ale dlouho neokupoval, jelikož přišla protiofenziva soupeře, kterou musely hasit až obranné linie na modré čáře.
     
    07:22
    František Uřídil proplul středním pásmem jako ryba průplavem a na modré čáře vyslal na branku lehké nahození, které sklepl David Marek holí za kasu.
     
    07:55
    Středočeši nyní převzali do svých rukou otěže zápasu a Martin Hošek projel až na levý kruh, kde napřáhl, ale svůj pokus umístil jen do klína připraveného brankáře domácích.
     
    08:31
    A znovu Martin Hošek! Tentokrát se po vyvezení kotouče do středního pásma od domácího celku chopil hrací gumy a projel s ní do mezikruží, ale svou dělovku poslal jen o milimetry vedle Markovy svatyně!
     
    09:28
    Zdeněk Křížek bruslil s kotoučem za brankou a nakonec naservíroval předmět hry před ní, kde ale nedokázal pokořit připraveného gólmana Rebelů Marek Mlčoch, jenž z kruhu trefil jen jeho hrudník.
     
    10:09
    Viktor Michalička se prodíral skrze modrou útočnou čáru, ale nakonec se mu nepodařilo prostrčit kotouč až do útočné třetiny tak šikovně, aby jej stihl dojet dřív, než obránce.
     
    11:12
    Jan Jeník ukázal šikovné ruce a mezi kruhy si mezi dvěma protihráči udělal prostor pro střelu, jíž ale David Marek vykopl betonem na tyč. Následné nahození z levého kruhu už bylo pro strážce havlíčkobrodské svatyně poobědovou lahůdkou.
     
    11:36
    Také parta z Kotliny si dnes vyzkouší oslabení. Na lavici hanby je vykázán za napadení čerství mládežnický olympijský mistr Vojtěch Veverka (HBR).
     
    12:06
    Rebelové ale získali kotouč, který byl rychle poslán až na opačný pól kluziště.
     
    12:34
    Mladoboleslavští se dostali sice v mezikruží do střely, ale ta skončila jen na betonech Davida Marka a následuje dlouhý výhoz k soupeřově brance.
     
    12:56
    Fantastický zákrok předvedl domácí muž s maskou! Na pravém kruhu napřáhl Dušan Kerda a i přesto, brankář Havlíčkova Brodu nebyl v ideálním postavení, se David Marek parádně natáhl k levé tyči a jeho ránu schoval bravurně v lapačce!
     
    13:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K velké nelibosti mladšího z dvojice Kraučuků, Aleše, se hosté dokázali v přesilové hře prosadit. Marek Mlčoch si nahrál se svým parťákem na modré čáře JANEM ŘEČINSKÝM, jenž nakonec i vypálil a udělal dobře. Kotouč se snesl až do šibenice nic nevidícího Davida Marka! Asistence: Marek Mlčoch.
     
    14:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže v Kotlině je záhy vyrovnáno! Mladoboleslavští dojeli na neomylnost pravidla nedáš – dostaneš. Nejprve vznikl velký závar před Davidem Markem, který jej snad natřikrát zneškodnil a následně už to vypadalo, že si hosté ve středním pásmu vše pohlídají, ale to by nesměl sebrat touš VIKTOR MICHALIČKA, který si s ním najel až na pravý kruh, odkud jej poslal přímo za soupeřova gólmana. Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    15:18
    Jenže Středočeši si mohli vzít svůj náskok brzy zpět! Zdeněk Křížek po vyjetí zpoza brány trefil u levé tyče jen gólmanovy betony a David Marek měl následně i štěstí, že Vojtěch Outrata po hození si kotouče na backhand zamířil mimo!
     
    16:11
    Rebelové se mohou dostat do vedení. Petr Foerster (MBL), který v Kotlině strávil minulý týden jakožto člen olympijského týmu Středočeského kraje, byl potrestán za útočný faul vysokou holí.
     
    16:37
    Mladoboleslavští vyvezli kotouč a při snaze domácích o zastavení jejich nájezdníka již na modré čáře vypadl puk mezi střídačky. Buly ve střední třetině.
     
    17:20
    Patrik Hrabaň nejprve přišel na modré čáře o kotouč, když se do něj netrefil ideálně a ten skončil jen mezi kruhy, ale následně zakřižoval pronikajícího Martina Hoška tak dobře, že se odpískal ofsajd a k ohrožení klece nedošlo.
     
    18:11
    Mladoboleslavská družina je kompletní. V závěru přesilovky zakončoval od modré čáry Jiří Kopic, ale o nějaký ten centimetr byl nepřesný. Domácí ale zůstali u puku.
     
    18:27
    A ten následně dokonce vystřelili směrem na mladoboleslavskou kasu, ale její strážce si dráhu letu touše dobře pohlídal a schoval jej v náručí.
     
    18:55
    Pronikajícího Dušana Kerdu, který dokonce mezi kruhy nepřesně vypálil do protipohybu gólmana, zastavila píšťalka rozhodčího. Ve vlastním obranném pásmu zůstal ležet jeden z hostů. Už je ale v pořádku.
     
    19:08
    Rebelové hned po buly zkusili rychlý brejk, ale ten své ovoce nepřinesl a skončil jen odpískaným zakázaným uvolněním.
     
    19:21
    A hned po buly se do kotouče opřel po nahrávce Petra Foerstera Jan Jeník, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi připraveného Davida Marka.
     
    19:59
    Ještě se mladoboleslavská družina dostal ke kotouči a domácí tým musel vyhodit hrací gumu pryč jen za cenu icingu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Rebelové sice prohrávali po gólu Jana Řečinského 1:0, ale za necelou minutu a půl srovnal Viktor Michalička.

    Další třetina začne cca v 15:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Ihned po zisku buly nahodil kotouč na bránu Jiří Vlach a vybojoval pásmo. Marcel Škoda totiž podržel klouzavý puk pod lapačkou.
     
    20:43
    Jiří Benák se nyní na modré čáře blýskl výborným obranným zákrokem, když přišpendlil čistým zákrokem soupeře k mantinelu.
     
    21:11
    Následně již ale Mladá Boleslav do útočné třetiny přešla a Rebelové se musí bránit jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění.
     
    21:31
    David Marek teď musel na led po střele hráčů z města, jehož proslavila známá automobilka. Domácí gólman ale dobře schoval kotouč v lapačce.
     
    22:08
    Viktor Michalička se jako lev za nebohou antilopou prodral až ke kotouči na pravém kruhu, odkud si sjel blíže k brance, ale přes betony brankáře Mladé Boleslavi neprotlačil touš za čáru.
     
    22:47
    Obranný zákrok musel předvést Michal Řípa (MBL), který tak svým faulem kolenem zamezil střele do poloodkryté klece z mezikruží.
     
    23:12
    Domácí celek dobře kombinuje a Marcel Škoda čelili již třem pokusům. Jeden ale ukryl na hrudi a zbylé dva zamířili o kousek vedle.
     
    23:56
    Výborný zákrok gólmana, s pro Mladou Boleslav velmi příhodným jménem, Marcela Škody! Jiří Vlach se na levém rohu brankoviště dostal k vyraženému kotouči, ale proti dorážce do odkryté klece zasáhl bravurní beton hostujícího brankáře.
     
    24:33
    Mladá Boleslav vyhodila kotouč a následně se musela znovu bránit. Nakonec vše vyřešil zalehnutím kotouče brankář středočeského týmu.
     
    25:05
    Mladoboleslavští byli v závěru oslabení a krátce po jeho skončení pod velkým tlakem! Jiří Vlach znovu chtěl plácnout do Škodou vyraženého puku, ale mezi kruhy mu byla obráncem zblokovaná hůl a následné zakončení Vojtěcha Veverky z pravého kruhu po přiklepnutí od modré jen o pár centimetrů přeplachtilo horní tyč.
     
    26:01
    Obraz hry se nám oproti první třetině změnil a Mladá Boleslav tolik neútočí. Když už si ale dopředu vyrazí, nemusí Marek nijak vážněji zasahovat. To gólman na druhé straně má neustále plno práce.
     
    27:06
    Teď ale Středočeši po rychlém brejku zaútočili a dokonce se dostali ke dvěma střelám, ale obě byly sraženy obránci, a tak brankáře neohrozily.
     
    28:00
    Vojtěch Veverka vybojoval puk, poslal jej na modrou čáru, kde došlo k nahození, jejž ještě zkoušel před brankou tečovat Jiří Vlach, který sice změnil směr letu puku, ale to tak výrazně, že se ani nevešel mezi tři tyče.
     
    28:21
    Na druhé straně musel zasahovat po delší době bez práce David Marek, který si ale se střelou z kruhu poradil a pokryl jí ve své lapačce.
     
    28:41
    Hosté se usadili před domácí klecí a hned je z toho přesilové hra. Aleš Krtek (HBR) byl potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    28:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Trochu krutá rána pro domácí výběr! Mladá Boleslav využívá nabídnutou přesilovku celkem rychle. Stačilo jen sedmnáct vteřin a je zde opět vedení středočeského týmu. Akce to byla ale ukázková. František Uřídil poslal kotouč před brankoviště, kde do něj trkl špičkou hole MARTIN HOŠEK a hrací guma zapadla přesně nad lapačku domácího strážce svatyně. Asistence: František Uřídil a Jan Jeník.
     
    29:55
    Rebelové ale chtějí svou převahu z této třetiny zúročit a tlačí se před Marcela Škodu, ovšem chybí jedna věc. A sice přesnější zakončení.
     
    30:32
    Po nepovedené střele přišel brejk, který dovedla parta ze středních Čech až do ohrožení branky, ale David Marek ukryl kotouč ve výstroji.
     
    30:43
    Rebelové mohou oplatit svému soupeři stejnou mincí. Mladoboleslavští se dopustili útočného faulu. Potrestán je František Uřídil (MBL) za nedovolené bránění.
     
    31:20
    Rebelové kombinují a pálí jako o život, ale buďto mají špatnou mušku, anebo jim zablokuje kotouče obrana hostů. Tak jako to nyní ukázala při dorážce Davida Michálka. Následuje vyhození k Markově kleci.
     
    32:15
    A Středočeši znovu asi třikrát posílají puk až k hájemství Davida Marka. Rebelové polevili z náporu a vypadá to, že přesilovku nevyužijí.
     
    32:43
    Ano je to tak. Nejen, že ji nevyužili, ale závěr dokonce strávili ve svém vlastním pásmu v obklíčení soupeře.
     
    33:35
    Domácí brankář si připsal zákrok. Mladoboleslavští zůstali v tlaku a ten nakonec vyvrcholil v polostřelu-polonahození, které nadvakrát domácí opora zkrotila.
     
    34:11
    Dušan Kerda zůstal stát za obranou, kam mu propadl kotouč a z první se pokoušel backhandem zaskočit domácího brankáře, ale ten svými betony včas zasáhl a vyrazil kotouč za kasu.
     
    34:44
    David Marek je pod tlakem a musel vytáhnout hned dva zákroky. Nyní je ale odpískáno trestné střílení za hákování Aleše Krtka! To pojede Petr Foerster!
     
    34:44
    Petr Foerster to myslel zajímavě. Najel si na brankoviště, kde se pokusil rozhýbat brankáře, ale David Marek jej dobře vybruslil a hostující střelec pak ani netrefil branku.
     
    35:07
    Domácím jakoby opadla křídla a pocítili nutnost Red Bullu. Nyní jsou to totiž hosté z Mladé Boleslavi, kdo kraluje ledu. Naštěstí mají Rebelové ve svých zádech Davida Marka, který výborně zasahuje.
     
    35:48
    Ale pozor! Na druhé straně se mezi kruhy dostal ke kotouči Viktor Michalička, jenž ale vyprášil jen Škodovy betony a Pavel Hendrych byl následně odstaven při pokusu o dorážku od kotouče.
     
    36:45
    Středočeši se snažili dostat až ke střele, ale to se jim nepovedlo. Rebelové jsou nyní opět pasivnější, ale ani hosté moc krásného neprodukují.
     
    37:52
    Ovšem teď se domácí parta dostal do šance a Vojtěch Veverka bruslil za pukem, který ale stihl dříve pokrýt pod lapačku Marcel Škoda. Domácí střelec byl následně natlačen do hostujícího brankáře.
     
    38:31
    Po pravém křídle se až ke střele prodral Jiří Vlach, který rychle zakončil, ale jeho střela nebyla moc razantní a mladoboleslavský strážce svatyně si ji pohlídal.
     
    39:22
    Oběma mančaftům se nyní nepovedl průnik přes modrou čáru, a tak se vždy chopil kotouče soupeř. Jak dopadla jeho akce, je popsáno v předchozí větě...
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I když byla domácí družina lepší a hned několikrát nebezpečně ohrozila soupeřovu branku, ujala se Mladá Boleslav vedení, když se prosadil Martin Hošek.

    Třetí třetina začne cca v 16:31.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Hned na úvod třetiny se za brankou snažil dostat do šance Vojtěch Veverka, který ale neprošel dál, než jen na zadní mantinel, kde byl odstaven.
     
    41:05
    Domácí tým naskočil lépe do této periody a znovu se tlačil do zakončení, ale ani tentokrát mu nebylo přáno, když obránce srazil nahozený puk na brankoviště.
     
    42:35
    Více aktivity v posledních chvílích vyvíjel naopak celek ze středu Čech, který se tlačil neustále před maskovaného muže domácích, ale šlo pouze o optický tlak nepodložený střelami.
     
    43:32
    Hra je nervózní, rozhádaná a plná chyb. Ani jeden tým se nedokáže dostat do pořádného zakončení, jímž by nějak výrazněji ohrozil soupeřovu klec.
     
    43:53
    Tak teď nudnou pasáž hry protrhl Petr Foerster, který se dostal na pravém rohu brankoviště ke kotouči, ale bravurní David Marek skočil po touši jako divý a parádně jej schoval.
     
    44:03
    Jiří Kopic (HBR) dostal od rozhodčího 5+OK za faul kolenem. Na modré čáře tvrdě sejmul Michal Řípu, který je odváděn v doprovodu blonďaté zdravotnice a Františka Uřídila na střídačku. Vypadá to na zraněné koleno. Pro Kopice i Řípu tak zápas zřejmě končí. Pro každého ale z jiného důvodu.
     
    45:02
    Rebelové dlouhé oslabení načali vyhozením a dobrou půlminutu drželi puk před soupeřovou klecí, aby se pak následně znovu museli vrátit před svého brankáře.
     
    45:44
    Domácí se dobře brání a Středočechům nepovolují moc střel. Naposledy to sice zkusili hosté od modré čáry, ale obětavý Pavel Hendrych padl svým tělem proti kotouči a ten se dostal do středního pásma.
     
    46:06
    Za levém kruhu se dostal ke střele Martin Dlabola, jehož zakončení si ale našlo cestu jen do rukavice připraveného Davida Marka.
     
    47:07
    Domácí muž s maskou si připsal další zákrok, když vyrážečkou poslal střelu z mezikruží za bránu a následně se hnal do brejku Mirek Březina, ale byl už natolik unavený, že byl dojet protihráči.
     
    47:54
    Mladoboleslavští vyslali směrem na bránu několik střel, ale ani jedena nebyla přesná a domácí následně vyhodili kotouč.
     
    48:25
    Pavel Hendrych nejprve z otočky vyhodil kotouč alespoň do středního pásma a hned nato se Rebelům podařilo poslat hrací gumu přes všechny čáry.
     
    48:56
    Ou! Obrovské štěstí pro domácí celek! Po dalším ze série parádních zákroků Davida Marka se vhazovalo na levém kruhu. Kotouč padl na hole hostů a ti vytvořili závar před kasou, který vyvrcholil ve tři dorážky Martina Hoška, jenž pak dokonce překulil kotouč přes rameno domácí opory mezi tyčemi, ale na čáře jej odpálil pryč jeden z obránců!
     
    49:44
    Rebelové již v kompletním počtu nabuzení ubráněným oslabením podnikli útočný výlet, který se ale zbrzdil u obránců v rohu pásma.
     
    50:49
    Rebelové se snaží dostat ze svého pásma, kde se ale, paradoxně, nedokáží hosté udržet, a tak jsme svědky zajímavé změti chyb, která k ničemu nevede.
     
    51:00
    Jenže Rebelové se nakonec dostali ke kotouči "napevno" a hned se cpali do útoku, ale ten skončil jen odpískaným ofsajdem.
     
    51:59
    Domácí se marně probíjeli přes modrou čáru a na druhé straně protečoval kotouč do pásma Dušan Kerda, ale David Marek byl včas na levém kruhu, kde schoval puk pod lapačkou.
     
    52:10
    Rebelům se nepovedl přechod do útočného pásma a vzniklo z toho jen vyloučení. Na trestnou lavici je odeslán David Michálek (HBR) za sekání. Nepříjemnost pro domácí je umocněna tím, že do kabin odešel, zřejmě kvůli zranění, další špílmachr – Viktor Michálek.
     
    52:51
    Na levém kruhu se opřel do puku Zdeněk Křížek, který ale nedokázal pokořit připraveného Davida Marka, který svou vyrážečkou poslal puk do ochranné sítě.
     
    53:30
    Rebelové se vymanili z tlaku soupeře vyhodili přes všechny čáry až k brance hájené Marcelem Škodou.
     
    53:59
    Jan Jeník se opřel na pravém kruhu do kotouče, který David Marek nadvakrát pokryl. Následně do něj jeden z protihráčů zajel, za což dostal pořádný výprask od obrany Rebelů.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce se povedla domácímu celku! Rychlý brejk znamená srovnání stavu skóre na 2:2! David Michálek to udělal náramně a na levém kruhu našel hokejku PAVLA HENDRYCHA, který poslal kotouč nad vyrážečku brankáře Mladé Boleslavi a ten se zavlnil až v síťce za jeho zády! Havlíčkobrodští tak protrhli střeleckou smůlu a zaslouženě vyrovnávají. Asistence: David Michálek.
     
    55:51
    Rebelové se nejprve cpali před Marcela Škodu, ale neuspěli a na druhé straně to zkoušel individuálně František Uřídil, který ale nedokázal na brankovišti přehodil betony Davida Marka.
     
    56:50
    Středočeši se cpali do šance, ale hned dvakrát skvěle zasáhl Michal Němec, jenž nejprve zastavil u mantinelu jednoho soupeře a druhého hráče Mladé Boleslavi pak připravil o puk vypíchnutím. Výborná práce šikovného beka Rebelů!
     
    57:25
    Mladoboleslavští se dostali znovu až do pásma a byl to František Uřídil, kde táhl celou akci. Leč na levém kruhu mu byl kotouč zablokován obětavým Jiřím Benákem.
     
    58:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Megaradost pod střechou havlíčkobrodského zimního stadionu v Kotlině! Domácí celek předvedl parádní, ukázkovou (a bůhvíjaké superlativy by se daly této akci ještě přisoudit) akci. Jiří Vlach se dostal ke kotouči a přejel přes modrou čáru, šikovně zabrzdil a zbavil se obránce soupeře, načež adresoval kotouč do tandemu na druhý kruh VOJTĚCHU VEVERKOVI, který svou ranou cinkl o horní tyč za přesouvajícím se Marcelem Škodou a černá pryž zapadla za brankovou čáru! Asistence: Jiří Vlach a Michal Němec.
     
    59:08
    Rebelové drželi soupeře daleko od palebných pozic a nyní se dopustili zakázaného uvolnění. Přichází logický krok. BK Mladá Boleslav si bere oddechový čas.
     
    59:10
    Marcel Škoda odjel na střídačku, Mladá Boleslav je v šesti hráčích na ledové ploše!
     
    59:24
    Vojtěch Outrata se ocitl v obrovské šanci! Nejprve jej parádním obranným zákrokem znemožnil Jiří Vlach, který mu vypíchl kotouč a následně se tygřím skokem vrhl po dorážce do prázdné brány fantastický brankář David Marek!
     
    59:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vážení přátelé, troufám si říci, že máme hotovo! David Michálek vyvezl kotouč ze svého pásma a i když o něj přišel, protože jen nahodil puk na zadní mantinel, tak jej dojel Vojtěch Veverka a pro JIŘÍHO VLACHA pak nebyl problém trefit prázdnou klec! Asistence: Vojtěch Veverka a David Michálek.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Vážení přátelé, Rebelové díky trefám Pavla Hendrycha, Vojtěcha Veverky a Jiřího Vlacha získali na své hole cenné vítězství!

    Z Kotliny se loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. Mějte hezký zbytek večera a někdy příště na počtenou!
     
    Note: Doplněny asistence u gólů. (21:36:23)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Michalička (Hrabaň), 55. Hendrych (Michálek), 59. Veverka (Vlach, Němec), 60. Vlach (Veverka, Michálek) – 14. Řečinský (Mlčoch), 29. Hošek (Uřídil, Jeník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Hrabaň, Krtek, Němec, Kopic, Vála, Lachman – Veverka, Vlach, Michálek – Michalička, Beran, Pilný – Chymo, Holenda, Hendrych – Březina, Kadleček, Petržílek.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    BK Mladá Boleslav: Škoda (Krofta) – Řečinský, Mlčoch, Chládek, Dlabola, Flek, Vodseďálek, Píč – Kerda, Outrata, Křížek – Jeník, Foerster, Uřídil – Dvořák, Hošek, Řípa – Netušil, Cyrany.
    Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri