NY Rangers – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:2 (kon.) | Boston – Vancouver 3:1 (kon.)
Florida – Toronto 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:1 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:5 (2:3 po s.n.) | Minnesota – Tampa 2:1 (kon.) | Arizona – Dallas 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 05.02.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Tak to bylo rychlé, kotouč se dostal k MARCELU GOCOVI, který jel sám na prázdnou bránu a tu opravdu neměl problém trefit. Asistence: Tomáš Kopecký, Mike Weaver.
     
    53:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Je to opět o dva góly! SHAWN MATTHIAS zachytil kotouč na vlastní modré, projel s ním na čepeli celé hřiště a propálil Berniera. Bez asistence.
     
    49:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je sníženo. Tak přeci jen se hosté dočkali a utkání dramatizují. Kopeckému se u mantinelu nepodařilo vyjet s pukem do bezpečí a tak se kotouče zmocnil Kadri, ten přihrál pod sebe na DAVIDA CLARKSONA, který z mezikruží propálil Thomase. Asistence: Nazem Kadri.
     
    45:21
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to o dva góly. BRIAN CAMBELL zatáhnul kotouč po křídle, vypálil a zřejmě díky teči jednoho z bránících hráčů byl Bernier bezmocný. Asistence: Scott Gomez, Tomáš Fleischmann.
     
    21:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Panteři rozjeli kolotoč v útočném pásmu, od modré napřáhl TOM GILBERT a střela končí v bráně. Asistence: Brian Campbell, Jonathan Huberdeau.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 22. Gilbert (Campbell, Huberdeau), 46. Cambell (Gomez, Fleischmann), 54. Matthias, 58. Goc (Kopecký, Weaver) – 50. Clarkson (Kadri)


    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell (A), Jovanovski (C), Gudbranson, Weaver, Kulikov – Fleischmann, Goc, Kopecký – Boyes, Barkov, Bergenheim – Upshall, Bjugstad, Huberdeau – Winchester, Gomez, Matthias.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf (C), Gunnarsson, Gleason, Franson, Rielly, Gardiner – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, Lupul (A) – Clarkson, McClement (A), Raymond – Orr, Smithson, Bodie.

    Rozhodčí: VanMassenhoven, Jackson – Nowak, Murray

    Diváci: 15 583
    bahis siteleri