Švýcarsko – Finsko 3:4 (po pr.) | Kanada – USA 3:2 (kon.)
konec
Kanada
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
USA
Středa 12.02.2014, 13:30 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:30
    Trest pro hráčskou lavici odpyká Meghan Agostaová (CAN).
     
    51:59
    Wickenheiserová ještě situaci dohrávala, na Vetterou však nevyzrála. Už je tu trest pro Josephine Pucciovou (USA) za hákování. Kanada má velkou šanci navýšit vedení, jednu přesilovku dnes už využila!
     
    40:53
    A je tu pro změnu přesilovka na straně Javorových listů. Poulinová byla podražena Briannou Deckerovou (USA), která už sedí za katrem.
     
    36:57
    Zlepšená hra Američanek vede k další početní výhodě, která by tentokrát mohla být plnohodnotná. Lauriane Rougeauová (CAN) – 2 minuty za hru tělem.
     
    32:51
    Ze situace zároveň plyne menší trest za hrubost pro Rebeccu Johnstonovou (CAN), která dohrála soupeřku příliš tvrdě.
     
    32:27
    O něco lépe hrající Kanaďanky si vysloužily třetí přesilovku v zápase. Meghan Dugganová (USA) se na dvě minuty podívá k trestoměřičům za nedovolené bránění.
     
    17:47
    Až vyloučení by mohlo hru na dvě minuty ponechat před jednou z branek. Měla by to být ta americká, Brianna Deckerová (USA) totiž pyká za hru tělem.
     
    10:59
    A výsledkem je také první vyloučení na kanadské straně. Caroline Ouelletteová (CAN) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    04:37
    Je z toho první trest zápasu. Jocelyne Lamoureuxová (USA) – 2 minuty za podražení veteránky Wickenheiserové.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 43. Agostaová (Wickenheiserová), 44. Wickenheiserová (Spoonerová, Agostaová), 55. Agostaová – 38. Knightová (Schleperová, Carpenterová), 59. Schleperová (Deckerová, J. Lamoureuxová)


    Kanada: Labonteová (Szabadosová) – Wardová, Watchornová, Rougeauová, Fortinová, Larocqueová, Mikkelsonová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Agostaová, Wickenheiserová, Spoonerová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Ouelletteová "C", Jennerová. Trenér: Kevin Dineen.
    USA: Vetterová (McLaughlinová) – Bozeková, Schleperová, Marvinová, Bellamyová, Picardová, Pucciová, Steckleinová – Stacková, Knightová, Carpenterová – Deckerová, Coyneová, Kesselová – M. Lamoureuxová, Dugganová "C", J. Lamoureuxová – Chuová, Fryová. Trenérka: Katey Stoneová.

    Rozhodčí: Eskolaová (FIN) – Novotná, Svobodová (obě CZE).

    Diváci: 4812
    bahis siteleri