Švýcarsko – Finsko 3:4 (po pr.) | Kanada – USA 3:2 (kon.)
konec
Kanada
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
USA
Středa 12.02.2014, 13:30 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    58:55
    USA právě vstřelilo branku!
    Je to tady, gól naděje pro americké hokejistky přece jen přichází! ANNE SCHLEPEROVÁ tvrdě vypálila od modré čáry a dezorientovaná Labonteová, která ještě nebyla zpátky ve své pozici, puk lapačkou pouze zbrzdila, ale nezastavila. Ještě to bude neskutečné drama – 3:2! Asistence: Brianna Deckerová, Jocelyn Lamoureuxová.
     
    54:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zaváhání americké obrany už přibližuje Kanadu strašně blízko sladkému vítězství! Spojeným státům puk v útočném pásmu ujel z holí a dostal se na modrou čáru přesně mezi dvě obránkyně. Tam ho čapla na hokejku MEGHAN AGOSTAOVÁ a samostatný nájezd přes dvě pásma zakončila naprosto suverénním zakončením mezi betony Vetterové – 3:1! Bez asistence.
     
    43:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gól platí a Kanada dvěma slepenými góly ve dvou minutách dokonale otáčí skóre prestižního souboje! HAYLEY WICKENHEISEROVÁ se jako vítr přihnala z pravé strany před Vetterovou, která napoprvé zasáhla. Carpenterová se pak pokusila kotouč nahrnout do její lapačky, aby přerušila hru, jenže puk projel pod tělem gólmanky až do sítě – 2:1! Asistence: Natalie Spoonerová, Meghan Agostaová.
     
    42:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak i Kanaďanky využívají přesilovou hru a pojedeme zase od nuly! Tvrdá rána od modré čáry se chvíli odrážela mezi několika hokejkami, až si ho našla veteránka Hayley Wickenheiserová. Místo toho, aby se sama pokusila o dorážku, fantastickým pasem vybídla MEGHAN AGOSTAOVOU ke snadnému gólu do prázdné brány – 1:1! Asistence: Hayley Wickenheiserová.
     
    37:34
    USA právě vstřelilo branku!
    Víc než 37 minut zámořského derby trvalo, aby jeden z rivalů mohl poprvé zvednout ruce nad hlavu. Američankám se to povedlo v přesilové hře! Ze zadní pozice střílela Schleperová a i díky drobounké teči HILARY KNIGHTOVÉ se Labonteová vyrážečkou natahovala marně – 0:1! Asistence: Anne Schleperová, Alex Carpenterová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 43. Agostaová (Wickenheiserová), 44. Wickenheiserová (Spoonerová, Agostaová), 55. Agostaová – 38. Knightová (Schleperová, Carpenterová), 59. Schleperová (Deckerová, J. Lamoureuxová)


    Kanada: Labonteová (Szabadosová) – Wardová, Watchornová, Rougeauová, Fortinová, Larocqueová, Mikkelsonová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Agostaová, Wickenheiserová, Spoonerová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Ouelletteová "C", Jennerová. Trenér: Kevin Dineen.
    USA: Vetterová (McLaughlinová) – Bozeková, Schleperová, Marvinová, Bellamyová, Picardová, Pucciová, Steckleinová – Stacková, Knightová, Carpenterová – Deckerová, Coyneová, Kesselová – M. Lamoureuxová, Dugganová "C", J. Lamoureuxová – Chuová, Fryová. Trenérka: Katey Stoneová.

    Rozhodčí: Eskolaová (FIN) – Novotná, Svobodová (obě CZE).

    Diváci: 4812
    bahis siteleri