Warriors Brno – SHK Hodonín 8:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 9:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:5 (0:1 po s.n.) | Slavia – Liberec 3:6 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 13.02.2014, 17:00 • Malá hala • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    53:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlý do útočného pásma dokázali domácí přetavit v další branku a opět to bylo po přihrávce před odkrytou braknu. MATĚJ KRÁSNÝ zakončoval z bezprostřední blízkosti – 6:2.
    Asistence: Marek Rubner.
     
    43:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši stahují náskok domácích! Při přesilovce se od modré trefil přesnou ranou do horní části branky MARTIN KUČERA – 5:2!
    Asistence: Filip Helt.
     
    35:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni svoji početní výhodu využívají a uskakují už do čtyřbrankového vedení! DAVID ROUBAL zakončoval přesnou střelou bez přípravy pod břevno Kovaříkovy branky rychlou kombinaci svých spoluhráčů – 5:1!
    Asistence: Matyáš Kantner, David Kvasnička.
     
    25:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se nastartovala přidává jeden gól za druhým. Po litvínovském náporu se vydali indiáni do protiútoku, který zakončoval po přesné přihrávce Poura do odkryté branky MAREK RUBNER. – 4:1.
    Asistence: Jakub Pour, David Roubal.
     
    22:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to dokonce o dvě branky! JOSEF ROUBAL teď ukázal své individuální schopnosti, před brankou hostů se parádním manévrem zbavil dvou hráčů soupeře, blafákem překonal i brankáře a zakončil do téměř prázdné branky – 3:1.
    Bez asistence.
     
    21:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z vyrovnaného stavu se hosté dlouho neradovali, po chybě Kožnara totiž pohodlně vyrovnává JAKUB POUR, který kotouč zasunul do odkryté klece poté, co se Kožnar pokusil o výpomoc obraně a opustil své brankoviště – 2:1.
    Bez asistence.
     
    20:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Litvínovští na nic nečekali a hned od začátku druhé třetiny se vrhli dopředu, Vacínovu střelu ještě Krasanovský dokázal vyrazit, dorážku FILIPA HELTA ale vůbec neviděl a kotouč mu doplachtil kolem bližší tyče až do branky – 1:1!
    Asistence: Lukáš Vacín.
     
    07:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši jdou do vedení! MAREK RUBNER se namotal před branku Litvínova ve správný čas a odražený kotouč dokázal bekhendem doklepnout za brankovou čáru i zády k brance – 1:0!
    Asistence: Jakub Pour.

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 8. Rubner (Pour), 22. Pour, 23. J. Roubal, 26. Rubner (Pour, D. Roubal), 36. D. Roubal (Kantner, Kvasnička), 54. Krásný (Rubner) – 21. Helt (Vacín), 44. Kučera (Helt)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Wolf) – Čechura, Kvasnička, Sysel, Váchal, Kačena, Staněk – Kantner (C), J. Roubal, Eret, Rubner (A), D. Roubal, Pour, Hanzlík, Krystl, Krásný, V. Kovařík, Erhart, Straka
    HC Litvínov: Kožnar (26. J. Kovařík) – Kučera, Havlík, Macháč, Kubeš, Cikánek – Urbánek, Vacín, Helt, Vébr (A), Kordule, Myšák (C), Klika, Pavlíček, Vopat, Drašar, Pech

    Rozhodčí: Sýkora – Malá, Šimán
    bahis siteleri