Kobra – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Řisuty – Pelhřimov 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 3:5 (kon.)
Klášterec nO – Děčín 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 12:1 (kon.) | Bílina – Kolín 3:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Nymburk 5:4 (3:2 po s.n.) | Jindř. Hradec – Tábor 1:11 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
HK Nový Jičín
Neděle 16.02.2014, 17:00 • ZS TEZA Hodonín • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:57
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Zdeněk jurásek naprosto nezvládnul situaci ve středním pásmu, rozehrál přesně na hůl DOMINIKA NOVOTNÉHO, který bezpečně dopravil kotouč za brankovou čáru opuštěné klece. Bez asistence.
     
    53:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali vsřelit kontaktní branku, která je stoprocentně vrací do hry. Kristián Grman vyslal na zteč MATĚJE CHARVÁTA, jehož poku z pravého kruhu zaplul až pod Šrámkovu horní tyč! Asistence: Kristián Grman.
     
    45:41
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    ROBIN GEBAUER našlápnul k nevídanému sólu přes půlku hřiště a už je to o dvě branky! Hostující útočník naprosto vymíchal domácí obránce i se Zdenkem Kotvanem v bráně a připisuje si již druhý gól v zápase. Bez asistence.
     
    42:16
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v utkání využívají přesilovku a berou si zpět ztracené vedení z druhé třetiny dnešního zápasu! Obránce LUKÁŠ VNENK se ocitnul v netypické pozici u levé tyče Zdenka Kotvana, kde pohodlně dorazil vyražená kotouč za jeho záda.
     
    36:58
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle bylo nádherné využití dvojnásobné přesilovky, navíc během zhruba patnácti sekund! Dvojice domácích obránců na modré čáře rychle přenesla hru na Petra Peše u levé tyče Šrámkovy klece, ten "z jedničky" poslal puk na hůl FILIPA VELECHOVSKÉHO, a ten z pozice mezi kruhy rozvlnil síť. Asistence: Petr Peš.
     
    34:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští vzápětí snižují a poprvé překonávají Lukáše Šrámka! PETR POKORNÝ aktivně dojel kotouč z hole Víta Miky, proskočil mezi obránci a prostřelil hostujícího brankáře perfektně umístěnou střelou mezi betony. Asistence: Vít Mika, Petr Peš.
     
    32:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus to však seveřanům vyšlo a hosté odskakují na rozdíl dvou branek! S pokusem Antonína Sprušila si hodonínský brankář ještě poradil, na rychlou dorážku ROBINA GEBAUERA však byl krátký. Asistence: Antonín Sprušil.
     
    18:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli nádhernou hokejovou akci a dostávají se těsně před přestávkou do vedení! Pavel Hanák se neukvapil na levém kruhu se střelou a našel z druhé vlny jedoucího MARTINA KABELÁČE. Ten v plné rychlosti přehrál Pokorného a umístil puk bekhendem do pravého dolního rohu. Asistence: Pavel Hanák.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 35. Pokorný (Mika, Peš), 37. Velechovský (Peš), 54. Charvát (Grman) – 19. Kabeláč (Hanák), 33. Gebauer (Sprušil), 43. Vnenk, 46. Gebauer, 60. Novotný


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Barus) – Ketner, Skočovský, Směřička, Pokorný, Koukal, Grman, Miklík, Kulich – Charvát, Kříž, Špok, Kučera, T. Smetana, Škorík, Peš, R. Smetana, Velechovský, Jurásek, Vrba, Mika
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) – Dusík, Cabák, Vašut, Prokop, Fišera, Vnenk, Chvostek – Gebauer, Kabeláč, Ohera, Lehečka, Sprušil, Putniorz, Macháček, Hanák, Zedník, Novotný, Uhlar

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Wesley

    Diváci: 902
    bahis siteleri