USA – Švédsko 6:1 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
Švýcarsko
Pondělí 17.02.2014, 18:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    50:54
    Přesilovka pro Švýcarsko číslo šest, Kanada je dnes neskutečně nedisciplinovaná. Tara Watchornová (CAN) – 2 minuty za hru tělem.
     
    41:56
    Jayna Heffordová (CAN) napadala rozehrávající soupeřku jednak v ofsajdové pozici, a dokonce to bylo i s faulem. Menší trest za hákování a už pátá přesilovka pro Švýcarsko!
     
    39:34
    Wardová se pořádně proletěla vzduchem, mohl za to nedovolený zákrok Sarah Forsterové (SUI). Menší trest za podražení, přesilovka pro Kanadu.
     
    31:08
    Gillian Appsová (CAN) – 2 minuty za hru tělem. Zákrok si ale podle mého názoru žádal vyšší trest.
     
    28:55
    Sledujeme parádní otevřenou partii, teď ji ale přerušuje přinejmenším sporné vyloučení. Laura Benzová (SUI) – 2 minuty za krosček.
     
    24:26
    Také Švýcarky mají možnost dvojnásobné přesilovky. Lauriane Rougeauová (CAN) – 2 minuty za hákování.
     
    22:58
    Švýcarky jsou v plném počtu, naopak si samy zahraní početní výhodu. Rebecca Johnstonová (CAN) – 2 minuty za podražení.
     
    20:47
    Kanaďanky měly chvíli ponechanou výhodu, teď už ale přichází zvuk píšťalky. Stefanie Martyová (SUI) se provinila jasným podražením a přicházejí další dvě těžké minuty pro outsidera.
     
    12:47
    Trochu hodně přísný trest pro kanadskou lavičku, která hrála v šesti. To znamená, že i Švýcarky si vyzkouší přesilovku. Trest odpyká Meghan Agostaová (CAN).
     
    10:53
    Švýcarky budou hrát 10 sekund ve třech. Sara Benzová (SUI) – 2 minuty za hákování.
     
    09:02
    První přesilovka zápasu pro Kanadu. Nicola Bullová (SUI) si odpyká menší trest za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Spoonerová (Wickenheiserová), 12. Spoonerová (Wardová, Wickenheiserová), 12. Daoustová (Wakefieldová) – 26. Lutzová (S. Benzová, L. Benzová)


    Kanada: Szabadosová (Labonteová) – Rougeauová, Fortinová, Wardová, Watchornová, Larocqueová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Agostaová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Ouelleteová "C", Jennerová, Irwinová. Trenér: Kevin Dineen.
    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – J. Martyová "C", Frautschiová, Stalderová, L. Benzová, Forsterová, Bullová – S. Martyová, Müllerová, Stanzová – Thalmannová, S. Benzová, Lutzová – Altmannová, Raselliová, Eggimannová – Nabholzová, Waidacherová, Stiefelová. Trenér: Rene Kammerer.

    Rozhodčí: Blairová – Hanrahanová (obě USA), Novotná (CZE).

    Diváci: 3378
    bahis siteleri