USA – Švédsko 6:1 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
Švýcarsko
Pondělí 17.02.2014, 18:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    25:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak se na to podívejme, Švýcarky se v dohrávané klasické výhodě rovněž zapisují do gólového účtu druhého semifinále! Szabadosová se pokoušela přikrýt puk u tyčky, ale bojující hokejistky ji odvezly prakticky až za branku. Když se potom situace vrátila před ní, Szabadosová se marně vracela proti zakončení JESSICY LUTZOVÉ do prázdné klece – 3:1! Asistence: Sara Benzová, Laura Benzová.
     
    11:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bohužel se i druhé semifinále mění velmi rychle v jednoznačnou záležitost. Hladovost Kanaďanek tentokrát reprezentovala akce MELODIE DAOUSTOVÉ, jež si vyjela z rohu pásma až do brankoviště a i s nechtěnou pomocí švýcarské obránkyně nakonec dostrkala puk za čáru – 3:0. Asistence: Jennifer Wakefieldová.
     
    11:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    V klasické přesilovce už ale přichází gól, který Kanaďankám nikdo neupře. Wardová si na modré parádně počkala, až Schellingové zakryje výhled NATALIE SPOONEROVÁ. Ta navíc dokázala kotouč tečovat mimo dosah bezmocné gólmanky a skóruje dnes podruhé – 2:0! Asistence: Catherine Wardová, Hayley Wickenheiserová.
     
    07:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přece jen to favoritkám netrvalo tak dlouho, o jejich vedení se postarala parádní individuální akce! NATALIE SPOONEROVÁ dojela puk po buly, najela si do útočného pásma, obkroužila švýcarskou bránu a pak přesnou střelou našla druhý růžek. Schellingová měla zakrytý výhled, proto se lapačkou natahovala marně – 1:0. Asistence: Hayley Wickenheiserová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Spoonerová (Wickenheiserová), 12. Spoonerová (Wardová, Wickenheiserová), 12. Daoustová (Wakefieldová) – 26. Lutzová (S. Benzová, L. Benzová)


    Kanada: Szabadosová (Labonteová) – Rougeauová, Fortinová, Wardová, Watchornová, Larocqueová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Agostaová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Ouelleteová "C", Jennerová, Irwinová. Trenér: Kevin Dineen.
    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – J. Martyová "C", Frautschiová, Stalderová, L. Benzová, Forsterová, Bullová – S. Martyová, Müllerová, Stanzová – Thalmannová, S. Benzová, Lutzová – Altmannová, Raselliová, Eggimannová – Nabholzová, Waidacherová, Stiefelová. Trenér: Rene Kammerer.

    Rozhodčí: Blairová – Hanrahanová (obě USA), Novotná (CZE).

    Diváci: 3378
    bahis siteleri