Tisková konference 1. SC Znojmo (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.) | Tisková konference Šachtar Doněck (kon.)
konec
Tisková konference Šachtar Doněck

Středa 19.02.2014, 19:00Tiskové konference
     
    Tisková konference Šachtaru byla ukončena. Pro dnešek je to z Plzně všechno. Děkujeme Vám za pozornost a zítra u zápasu na shledanou. (19:24:55)
     
    Mircea Lucescu: Tyto dva hráči jsou na velmi vysoké úrovni a mají hodně zkušeností. Znám Pavla Horvátha osobně, když hrál třeba v Galatasaray, nebo ve Sportingu.
     
    Mircea Lucescu: Musím říct, že třeba Rostov má zcela jiný styl. Našemu týmu by se podobal spíše nějaký brazilský tým. Pro nás asi nejlepší soupeř v přípravě byl Partizan.
     
    Mircea Lucescu: Za poslední dobu se výkon Bernarda zlepšil, ale stále je tam prostor na zlepšování. Má velký potenciál a nyní se hlavně soustředí na vybojování místa v týmu pro MS.
     
    Mircea Lucescu: Možná to vidíte na mém obličeji jak se cítím. Atmosféra není tak slavnostní jako by si ten zápas zasloužil. Myšlenkami jsme v Kyjevě, je nám vel,i líto všeho, co se tam děje. Budeme se snažit dělat svojí práci dobře, aby měli naši fanoušci alespoň nějakou radost.
     
    Mircea Lucescu: Musím říct, že nelze srovnávat současný stav a v době triumfu v EL. Je nutné říct, že náš tým je velmi mladý, hlavně v útočné fázi.
     
    Mircea Lucescu: Víme toho o Plzni hodně, stejně jako o nás. Náš soupeř hraje hodně ofenzivní fotbal. Mají hodně dobrou organizaci hry, ale i na to se spoléháme i my. Plzeň je na tom také dobře fyzicky. Je nutné zmínit jedno jméno, kterým je Pavel Horváth.
     
    Mircea Lucescu: Je to první ostrý zápasech našeho týmu v jarní části. Po dvou měsících odpočinku to bude výzva, protože jsme teď hráli hlavně přípravné zápasy.
     
    Nyní bude odpovídat trenér Mircea Lucescu.
     
    Tomáš Hübschman: Trenér Vrba postavil ten tým, který tu je, ale ten tým zůstává pospolu a myslím si, že jeho síla zůstává.
     
    Tomáš Hübschman: Trenér měl svoje informace a měl jich hodně. S ostatními jsme se o Plzni tolik nebavili. Soustředíme se na svůj výkon a budeme chtít postoupit.
     
    Tomáš Hübschman: S Pavlem Horváthem jsem se ještě nepotkal, ale potkal jsem jiné.
     
    Tomáš Hübschman: Bude to určitě zajímavé. Většinou jsem byl v Čechách zvyklý hrát za reprezentaci nebo za Spartu, teď budu hrát za Šachtar, ale neprožívám to nijak zvlášť.
     
    Tisková konference začíná.
     
    Na tiskovou konferenci přijde jako zástupce kabiny Šachtaru záložník Tomáš Hübschman.
     
    Ještě jednou hezký den z Plzně. Už zítra ve 21:05 začne úvodní utkání prvního kola jarní vyřazovací fáze UEFA Europa League mezi Plzní a Šachtarem Doněck. Ukrajinský šampion je ve dvojutkání proti Viktorii favoritem, ale domácí Plzeň se určitě nebude chtít vzdát.

    Na dnešní předzápasové konferenci ukrajinského klubu bude hovořit rumunský kouč Mircea Lucescu a také jeden z hráčů Šachtaru, mohl by jím být možná český záložník Tomáš Hübschman.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:00.

    Jakub Vais

    bahis siteleri