Hr. Králové – Liberec 3:1 (kon.) | Olomouc – Vsetín 9:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 20.02.2014, 12:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nejspíš je rozhodnuto. Liberec byl v obrovském tlaku, ale na modré vypíchl puk RADOVAN PAVLÍK, který si ještě vyměnil puk s Matějčkem a pohodlně zasunul puk do opuštěné klece. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    49:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je velká rána pro Hradec. Nejprve Pavlík neproměnil svůj únik a z následného protiútoku se prosadil SAMUEL SOLENSKÝ, který schoval svojí střelu za obránce a Vomáčka, který střelu nejspíše neviděl máchnul lapačkou do prázdna. Bez asistence.
     
    39:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích. Filip Jirásek přihrál Dvořákovi, ten elegantní zadovkou přenechal KRYŠTOFU HROUDNÉMU a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Jirásek, Jaroslav Dvořák.
     
    34:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování se dostal do úniku RADOVAN PAVLÍK, který svým blafákem nedal Žajdlíkovi žádnou šanci. Zasloužený gól pro Martincovu partu. Bez asistence.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 35. Pavlík, 40. Hroudný (Dvořák, Jirásek), 60. Pavlík (Matějček) – 50. Solenský


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka – J. Moník, Kynčl, Šalda, Hroudný, Martinec, Voňka, Hidveghy, Pavlík "C", Matějček, Jirásek, D. Matouš, Štohanzl, Dvořák, F. Moník, Hejna, Pažourek, Maršík, M. Matouš. Trenér: Tomáš Martinec.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík – Eichler, Bálik, Kunst, Velechovský, Čechura, Krejsa, Wiencek, Zachar "C", Solenský, Chrtek, Jursa, Nezbeda, Mocek, Čermák, Šíp. Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Jan Pechánek, Marek Hidvéghy.