Dukla Praha – Teplice 3:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:1 (3:0)
FK Teplice
Pátek 21.02.2014, 20:15 • Juliska • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali snížení, paradoxně po vlastní brance MARKA HLINKY, od kterého se odrazil míč v pokutovém území. Teplice odcentrovaly Jindráčkem do ohně, kde byl velký zmatek a po sérii odrazů a teče nešťastného Hlinky zapadl míč do Radovy brány.
     
    39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je panečku poločas. Další parádní gól v podání pražského celku, který doslova demoluje Teplice. Po levé straně se tentokrát uvolnil Berger, toho hostující obrana nechala v klidu odcentrovat na MARKA HLINKU a jeho prudká rána z první zapadla přesně pod břevno Grigarovy brány. Asistence: Tomáš Berger.
     
    20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zatím není co řešit. I u druhé branky byl Jakub Mareš. Tentokrát jako dvorní nahravač pro ZBYŇKA POSPĚCHA. Ten byl sice ve vápně tísněn dvěma obránci hostů, přesto se přes ně dokázal dostat k hlavičce a druhá teplická pohroma je na světě. Asistence: Jakub Mareš.
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Gedeon uviděl na pravé straně připraveného Božiče, který to udělal ještě o chlup lépe. Našel totiž ve vápně úplně volného JAKUBA MAREŠE, jehož hlavička končí bezpečně v teplické bráně. Grigar se sice míče lehce dotkl, ale natahoval se marně. Asistence: Tomislav Božič.

    Roman Zajíček

    Branky: 8. Mareš (Božič), 20. Pospěch (Mareš), 39. Hlinka (Berger) – 85. Hlinka (vla.)

    Karty:   43. Gedeon (DUK), 72. Berger (DUK), 84. Pospěch (DUK) – 41. Krob (TEP), 49. Jindráček (TEP), 75. Hošek (TEP), 88. Vachoušek (TEP)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3.
    FK Dukla Praha: Rada – Božič (82. Ouedraogo), Vorel, Štětina, Mat. Hanousek – Hlinka, Berger (72. Engelmann), Gedeon (C), Kalouda, Mareš (86. Černý) – Pospěch.
    Náhradníci: Kučera – Jeřábek, Kovaľ, Ouedraogo, Černý, Engelmann, J. Marek.

    FK Teplice: Grigar – Matula (C), Jablonský, Hošek, Krob – Litsingi, Ljevakovič, Ramos (46. Vachoušek), Nivaldo – Bratanovič (70. Vůch), Salami (46. Jindráček).
    Náhradníci: Slavík – Vondrášek, Vachoušek, Vůch, Jindráček, Chukwuma, Takács.

    Rozhodčí: L. Kovařík – Hájek, Kotík

    Diváci: 1958
    bahis siteleri