Dukla Praha – Teplice 3:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:1 (3:0)
FK Teplice
Pátek 21.02.2014, 20:15 • Juliska • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Žlutou kartu dostává Štěpán Vachoušek (FK Teplice).
     
    86
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Mareš, přichází Milan Černý.
     
    85
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali snížení, paradoxně po vlastní brance MARKA HLINKY, od kterého se odrazil míč v pokutovém území. Teplice odcentrovaly Jindráčkem do ohně, kde byl velký zmatek a po sérii odrazů a teče nešťastného Hlinky zapadl míč do Radovy brány.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Zbyněk Pospěch (FK Dukla Praha). Nesportovní chování – zakopnutí míče.
     
    82
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Tomislav Božič, přichází Ismael Ouedraogo.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Jan Hošek (FK Teplice).
     
    72
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Tomáš Berger, přichází Vojtěch Engelmann.
     
    72
    Teplice mají kompletně vyměněno, změnu se chystá udělat i kouč Luboš Kozel. Dolů půjde pravděpodobně Berger, který však otálí a zdržuje hru. Inkasuje za to žlutou.
     
    70
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Elvis Bratanovič, přichází Egon Vůch.
     
    65
    Rada působí ve svém pracovišti velice jistě. Znovu vyboxoval míč a dokonce zařídil obrovskou šanci svého týmu. Do otevřené obrany vtrhl Pospěch, uháněl po pravé straně a velice rychle posunul míč na levo, kde byl Mareš. Autor první dnešní branky však vypálil před Grigarem vysoko nad.
     
    59
    Další velká příležitost Teplic. Nivaldo obdržel přesný pas od Bratanoviče, dostal se k blízkosti Filipa Rada, ale z malého vápna míjí o pár čísel jeho levou tyč. Dvě stoprocentní šance hostů a opět nic z toho.
     
    58
    Následovala obrovská šance Teplic. Krob odcentroval do vápna na Jablonského, který trefuje dnes podruhé tyč domácí brány. Tak to už je i smůla hostujícího mužstva.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Martin Jindráček (FK Teplice).
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Eugene Salami, přichází Martin Jindráček.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Luis Ramos, přichází Štěpán Vachoušek.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Patrik Gedeon (FK Dukla Praha).
     
    41
    Žlutou kartu dostává Jan Krob (FK Teplice).
     
    40
    Dukla dává góly, soupeř nikoliv. Další zákrok si připisuje Filip Rada, který v poslední moment uviděl pumelici Kroba. Míč vyrazil znovu jen před sebe a následně mu pomohla obrana. Po následném rohu se dostal k odraženému míči Litsingi, ale jeho střelu v poslední moment zablokovala domácí defenziva.
     
    39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je panečku poločas. Další parádní gól v podání pražského celku, který doslova demoluje Teplice. Po levé straně se tentokrát uvolnil Berger, toho hostující obrana nechala v klidu odcentrovat na MARKA HLINKU a jeho prudká rána z první zapadla přesně pod břevno Grigarovy brány. Asistence: Tomáš Berger.
     
    27
    Gedeon přišel o míč ve středu hřiště a do slibného brejku se rázem vřítily Teplice. Ljevakovič se přeci jen dostal ke střele a stálo to za to. Z dvaceti metrů práskl do míče, který hodně nepříjemně poskakoval, Rada ho však dokázal vyrazit před sebe. To ale nebyl konec, protože se k dorážce tlačil Salami. V poslední moment mu vystavil stopku všudybyl Hanousek.
     
    20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zatím není co řešit. I u druhé branky byl Jakub Mareš. Tentokrát jako dvorní nahravač pro ZBYŇKA POSPĚCHA. Ten byl sice ve vápně tísněn dvěma obránci hostů, přesto se přes ně dokázal dostat k hlavičce a druhá teplická pohroma je na světě. Asistence: Jakub Mareš.
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Gedeon uviděl na pravé straně připraveného Božiče, který to udělal ještě o chlup lépe. Našel totiž ve vápně úplně volného JAKUBA MAREŠE, jehož hlavička končí bezpečně v teplické bráně. Grigar se sice míče lehce dotkl, ale natahoval se marně. Asistence: Tomislav Božič.
     
    4
    Na druhé straně málem udeřilo. Na hranici vápna se ocitl Bratanovič a šikovným lobem přehazoval vyběhnuvšího brankáře Radu. Ten měl obrovské štěstí, protože míč skončil na jeho levé tyči a posléze do prázdné svatyně ještě mířil Salami. Ani v tomto případě mnoho nechybělo.

    Roman Zajíček

    Branky: 8. Mareš (Božič), 20. Pospěch (Mareš), 39. Hlinka (Berger) – 85. Hlinka (vla.)

    Karty:   43. Gedeon (DUK), 72. Berger (DUK), 84. Pospěch (DUK) – 41. Krob (TEP), 49. Jindráček (TEP), 75. Hošek (TEP), 88. Vachoušek (TEP)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3.
    FK Dukla Praha: Rada – Božič (82. Ouedraogo), Vorel, Štětina, Mat. Hanousek – Hlinka, Berger (72. Engelmann), Gedeon (C), Kalouda, Mareš (86. Černý) – Pospěch.
    Náhradníci: Kučera – Jeřábek, Kovaľ, Ouedraogo, Černý, Engelmann, J. Marek.

    FK Teplice: Grigar – Matula (C), Jablonský, Hošek, Krob – Litsingi, Ljevakovič, Ramos (46. Vachoušek), Nivaldo – Bratanovič (70. Vůch), Salami (46. Jindráček).
    Náhradníci: Slavík – Vondrášek, Vachoušek, Vůch, Jindráček, Chukwuma, Takács.

    Rozhodčí: L. Kovařík – Hájek, Kotík

    Diváci: 1958
    bahis siteleri