Švédsko – Kanada 0:3 (kon.)
konec
Švédsko
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Kanada
Neděle 23.02.2014, 13:00 • Ledový palác Bolšoj, Soči • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    50:12
    Tak že by přece jenom malinký záblesk světla na konci hodně dlouhého temného tunelu? Corey Perry (CAN) se podívá na trestnou lavici za podražení, je tu druhá švédská přesilovka zápasu.
     
    37:20
    Nic vážného to ale nebude, "pouze" drobné zranění v obličeji. Patrik Berglund (SWE) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    25:46
    A vzápětí přichází druhá přesilovka Kanady v zápase. Jakob Silfverberg (SWE) vyhodil kotouč z obranného pásma mimo kluziště a je potrestán za zdržování hry.
     
    19:48
    Z první dvacetiminutovky to ještě není všechno, také Švédové si zahrají svou první početní výhodu. Chris Kunitz (CAN) odchází za katr s menším trestem za hru vysokou holí.
     
    14:55
    Důraz Kanady v útočném pásmu vede k první přesilovce. Duchena zastavil Jonathan Ericsson (SWE), který je vyloučen za držení protihráče.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Toews (Carter, Weber), 36. Crosby, 50. Kunitz


    Švédsko: Lundqvist (Enroth) – Jonathan Ericsson, Kronwall „C“, Hjalmarsson, Oduya, Karlsson, Edler, Ekman-Larsson – Hagelin, Krüger, Jimmie Ericsson – Johansson, Silfverberg, Landeskog – Steen, Berglund, Alfredsson – Eriksson, Bäckström, D. Sedin – Nyquist. Trenér: Pär Marts.
    Kanada: Price (Luongo) – Weber, Keith, Vlasic, Doughty, Pietrangelo, Bouwmeester, Hamhuis – Kunitz, Crosby „C“, Bergeron – Perry, Getzlaf, Benn – Carter, Toews, Marleau – Nash, Duchene, Sharp – St. Louis. Trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Meier (USA), Sutherland – Amell, Devorski (všichni CAN).

    Diváci: 11076
    bahis siteleri