Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 3:6 (kon.) | Arizona – St. Louis 2:4 (kon.)
Colorado – Tampa 6:3 (kon.) | Anaheim – Carolina 5:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (3:3, 1:1, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 03.03.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Tak tohle bude ještě zajímavé, nejzkušenější ze zkušených Miroslav Javín (POR) se nechává devadesát tři vteřin před koncem vyloučit za vysokou hůl.
     
    52:42
    Hlavní rozhodčí posílá na trestnou lavici Martina Špoka (HOD) za velice sporný zákrok, hodonínští fanoušci však také proti mužům v pruhovaném dresu vyslali několik nepěkných slov. Hosté mají k dispozici přesilovku čtyři na tři, což rozhodně není k zahození.
     
    52:04
    Po fyzické rozmíšce Davida Skočovského (HOD) a Marka Slavíka (POR) se vylučuje, oba hráči jsou potrestáni za hrubost. Hrát se tak bude čtyři na čtyři, jelikož to se už Peslar stačil vrátit z trestné lavice zpět do hry.
     
    50:03
    Zdeněk Jurásek si opět výborným pohybem v útočném pásmu vykoledoval faul na Jakubu Peslarovi (POR), který jej v gólovce jednoduše řečeno musel zahákovat.
     
    39:39
    Těsně před přestávkou rozhodčí ještě stihnou jedno vyloučení, dnes mají muži v pruhovaném opravdu svátek. Pavel Kříž (HOD) je tentokráte zlým mužem na ledové ploše a je potrestán za sekání.
     
    36:50
    David Zachar (POR) atakoval rozehrávku domácí obrany až příliš horlivě, zahrál přitom vysokou holí a jde si odpykat dvě minuty na lavici hříšníků.
     
    31:59
    Daniel Graca (POR) rychlostně naprosto nestíhal v souboji se Zdeňkem Juráskem a je odeslán na dvě minuty za hákování. Je to celkem paradox, jelikož rozdíl mezi oběma hráči je bezmála dvacet let.
     
    29:06
    Zdeněk Jurásek (HOD) se se svým soupeřem vůbec nepáral, poslal jej zezadu směrem ke hrazení a je vyloučen za krosček.
     
    26:14
    Po tomhle trestném střílení se dodatečně vylučuje, Daniel Graca (POR) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    06:48
    Festival vyloučených hráčů na obou stranách nekončí, Jakub Peslar (POR) si přitáhnul holí unikajícího Peše a je potrestán za hákování. Za malý moment se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    06:23
    Ostravané ukrojili pořádný kus z Šindelářova trestu, píská se až po půl minutě. Zdeněk Kučera (HOD) je tím, kdo půjde odsedět trest za držení protihráče.
     
    04:59
    Stejný hráč se okamžitě po buly dopustil nedovoleného zákroku a oslabuje tak svůj celek. Jiří Šindelář (POR) je odeslán na trestnou lavici za hákování.
     
    02:04
    Hosté navíc budou mít k dispozici první přesilovou hru, Martin Špok (HOD) je totiž vyloučen za vysokou hůl.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Kříž (Špok, Miklík), 9. Ketner (Jurásek, Štumpf), 20. Špok (Grman), 23. Kučera (Špok) – 2. Peslar (Buček), 11. Pechanec, 20. Pechanec (Sedlář, Krayzel), 26. Kilnar (Šindelář), 57. Hruzík (Vaněk)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (26. Barus) – Grman, Ketner, Kulyk, Směřička, Pokorný, Miklík, Skočovský – Kříž, Špok, Kučera, Velechovský, Jurásek, Peš, Štumpf, Charvát, Vrba, Škorík, Mika, Kuba, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Graca, Javín – Sedlář, Krayzel, Zachar, Kilnar, Vrána, Pechanec, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček

    Diváci: 1246
    bahis siteleri