Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 3:6 (kon.) | Arizona – St. Louis 2:4 (kon.)
Colorado – Tampa 6:3 (kon.) | Anaheim – Carolina 5:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (3:3, 1:1, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 03.03.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hodonínská obrana nechala trestuhodně volný předbrankový prostor a Poruba asi tři a půl minuty před koncem základní hrací doby vede! Rostislav Vaněk dobře uvolnil LUKÁŠE HRUZÍKA na modré čáře, ten vypálil a krz clonícího hráče na brankovišti kotouč zaplaval až do sítě za Barusem! Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    25:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dnešní zápas je doslova jako na houpačce, Ostravané dokázali již podruhé vyrovnat stav zápasu. Jiří Šindelář vyslal na zteč ALEŠE KILNARA po levém mantinelu, který našlápnul do pásma a povedenou ranou překonává Zdenka Kotvana. Ten je následně stažen z brankoviště a na jeho místě se již rozcvičuje Filip Barus. Asistence: Jiří Šindelář.
     
    22:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jenže do hry opět vstoupila první útočná pětka Drtičů a domácí tak opět vedou! Martin Špok ideálním způsobem našel ZDEŇKA KUČERU na vrcholku levého kruhu, ten se parádně opřel do kotouče a překonal bezmocného Radka Tihláře v bráně hostujícího mužstva. Asistence: Martin Špok.
     
    19:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Panečku, to je mi závěr úvodní dvacetiminutovky, hodonínští se stihli vzchopit a podruhé v zápase srovnávají s hráči Poruby účty! Obránce Kristián Grman šikovnou přihrávkou vyslal MARTINA ŠPOKA do nadějné střelecké příležitosti, hodonínský útočník první formace nezklamal a rozvlnil Tihlářovu síť jako třetí v pořadí. Asistence: Kristián Grman.
     
    19:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí zadáci zaspali v obranné činnosti a Seveřané tento nedostatek po zásluze potrestali! Marek Sedlář při přechodu do útočného pásma přenechal kotouč ANTONÍNU PECHANCOVI na pravé křídlo. Kmenový hráč Havířova následně plácl do kotouče u bližší tyčky a překonal tak Kotvana! Asistence: Marek Sedlář, Luděk Krayzel.
     
    10:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    ANTONÍN PECHANEC si počínal v útočném pásmu opravdu parádně a vyrovnává stav dnešního zápasu! Hostující útočník předvedl hodonínské obraně pravou one man show, když se prakticky ihned po vhození buly ujal kotouče, přebruslil s ním přes celé pásmo a následně jej zasunul zpoza branky za Kotavnovu levou tyč. Bez asistence.
     
    08:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Záhy je to už o dvě branky, no kdo by to byl řekl! Špílmachr Zdeněk Jurásek našel přesným pasem sjíždějícího NIKOLASE KETNERA do prostoru mezi kruhy a nabídnul tak svému obránci ideální příležitost ke skórování, kterou Ketner neodmítnul a poslal kotouč přesně k tyči. Asistence: Zdeněk Jurásek, Daniel Štumpf.
     
    07:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané dokázali najít odpověď na brzký gól Poruby z úvodu zápasu a srovnávají stav utkání! Martin Špok vybruslil s kotoučem z levého rohu kluziště a přihrávkou takřka přes Tihlářovo brankoviště našel přesně hůl PAVLA KŘÍŽE, který v záklonu dokázal nasměrovat puk do sítě! Asistence: Martin Špok, Martin Miklík.
     
    01:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle musí být tvrdá rána nejen pro samotné domácí hráče, ale i pro jejich fanoušky, jelikož o první branku se postaral "oblíbenec" hodonínských příznivců JAKUB PESLAR! Martin Buček pro něj u pravého mantinelu vybojoval kotouč, poslal jej na modrou čáru právě Peslarovi, který tvrdým projektilem překonal Kotvana k bližší tyči. Asistence: Martin Buček.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Kříž (Špok, Miklík), 9. Ketner (Jurásek, Štumpf), 20. Špok (Grman), 23. Kučera (Špok) – 2. Peslar (Buček), 11. Pechanec, 20. Pechanec (Sedlář, Krayzel), 26. Kilnar (Šindelář), 57. Hruzík (Vaněk)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (26. Barus) – Grman, Ketner, Kulyk, Směřička, Pokorný, Miklík, Skočovský – Kříž, Špok, Kučera, Velechovský, Jurásek, Peš, Štumpf, Charvát, Vrba, Škorík, Mika, Kuba, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Graca, Javín – Sedlář, Krayzel, Zachar, Kilnar, Vrána, Pechanec, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček

    Diváci: 1246
    bahis siteleri