Kometa Brno – Kladno 4:3 (po pr.) | Slavia – K. Vary 9:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 3:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 7:5 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:1 (kon.)
Chomutov – Plzeň 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 04.03.2014, 18:20Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Liberec si tak připisuje plusový druhý bod za výhru po nájezdech, ve kterých byl úspěšný jediný exekutor, a to TOMÁŠ FILIPPI – 3:4.
     
    59:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Nejdříve prováhal vhodnou dobu pro střelu Mikuš, který si najel až za branku Lašáka, odkud posunul puk na Kudrnu, a ten našel mezi kruhy si najíždějícího JIŘÍHO ŠIMÁNKA, jenž se trefil tvrdou a přesnou ranou pod horní víko – 3:3. Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    35:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to tu znovu. Po hradeckém bleskovém útoku přichází liberecký kontr, který v gól přetavil KOBA JASS, jenž se šikovně obtočil kolem hradecké svatyně a zasunul kotouč za záda bezmocně se natahujícího Kacetla – 2:3. Asistence: Michal Bulíř.
     
    25:44
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A Hradec se ne dlouho po obdržené brance znovu na Liberec dotahuje! Kudrna nejdříve jen těsně udržel útočné pásmo, poslal puk před brankou stojícímu Šimánkovi, který svým zblokovaným pasem "našel" mezi kruhy číhajícího BOHUMILA JANKA, a ten se přízemní střelou pod levý beton Lašáka nemýlil. Pro hradeckého beka to znamená zároveň první extraligový gól v kariéře – 2:2! Asistence: Jiří Šimánek, Jaroslav Kudrna.
     
    22:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tak to je. Stáré otřepané pravidlo nedáš dostaneš se teď potvrdilo! Do samostatného úniku se dostal na útočné modré čáře číhající PETR NEDVĚD, který se kličkou do bekhendu nemýlil – 1:2. Asistence: Pavel Zacha, Martin Čakajík.
     
    17:49
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí po zásluze vyrovnávají! Krásnou akci začal Jank, který našel na pravý mantinel si najíždějícího Kudrnu, ten posléze předal kotouč k brance si najíždějícímu Šimánkovi a ten hned z první poslal kus černé gumy na TOMÁŠE MERTLA, který se střelou švihem z mezikruží trefil po pravé horní víko – 1:1. Asistence: Jiří Šimánek, Jaroslav Kudrna.
     
    06:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy ze severu Čech se dostávají do vedení! Jako blesk z čistého nebe udeřil TOMÁŠ URBAN, který se prosadil střelou hned po buly a puk se naneštěstí pro domácí ještě otřel o ruku bránícího Čápa a Hradec tak dostává smolný gól – 0:1. Bez asistence.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 18. Mertl (Šimánek, Kudrna), 26. Jank (Šimáněk, Kudrna), 60. Šimánek (Kudrna, Mertl) – 7. Urban, 23. Nedvěd (Zacha, Čakajík), 36. Jass (Bulíř), rozh. náj. Filippi


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Harant, Čáp, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Jank, Prokop – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Tvrdík, Pospíšil – Škoda, Červený, Podlešák – Švihálek, Knotek, Květoň. Trenér: Peter Draisaitl.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Melicherčík) – Hunkes, Vitásek, Gregořek, Výtisk, Voráček, Čakajík, Derner – Vampola, Nedvěd "C", Filippi – Bartek, Urban, Vlach – Jass, Bulík, Valský – Zacha, Kica. Trenér: Pavel Hynek.

    Rozhodčí: Šindler, Čech – Kajínek, Hejl

    Diváci: 4 237
    bahis siteleri