Kometa Brno – Kladno 4:3 (po pr.) | Slavia – K. Vary 9:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 3:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 7:5 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:1 (kon.)
Chomutov – Plzeň 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 04.03.2014, 18:20Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Liberec si tak připisuje plusový druhý bod za výhru po nájezdech, ve kterých byl úspěšný jediný exekutor, a to TOMÁŠ FILIPPI – 3:4.
     
    A ten svoji precizně provedenou kličku do bekhendu proměňuje – 0:1.
     
    62:50
    Nedvěd nahrával na Vampolu, který z levé strany minul poloodkrytou hradeckou klec!
     
    61:17
    Mertl krásně přenechal puk Šimánkovi, který ho posléze hledal před brankou a prvně jmenovaný tečoval puk jen těsně mimo Lašákovu kasu.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 4 237 diváků.
     
    59:16
    Kudrna pálil hned po buly a jeho pokus končí na hrudi libereckého gólmana. Bude se vhazovat po levici Lašáka.
     
    59:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Nejdříve prováhal vhodnou dobu pro střelu Mikuš, který si najel až za branku Lašáka, odkud posunul puk na Kudrnu, a ten našel mezi kruhy si najíždějícího JIŘÍHO ŠIMÁNKA, jenž se trefil tvrdou a přesnou ranou pod horní víko – 3:3. Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    58:47
    Bude se vhazovat po levé straně liberecké klece.
     
    58:47
    Oddechový čas si momentálně bere kouč Liberce. Asi se mu něco nezdá a chce přerušit tlak Hradce.
     
    58:47
    Kudrna znovu v kaci! Snažil se dorážet tvrdou a odraženou střelu Šimánka od modré, ale marně.
     
    58:37
    A domácí to zkouší v šesti bez brankáře! Vyplatí se jim tento tah?
     
    58:37
    Po konci time-outu se bude vhazovat po levici Lašáka.
     
    58:37
    Hradec Králové si bere oddechový čas a spřádá plány na závěrečný tah do branky Liberce.
     
    58:02
    Mertl napálil hned z první odražený kotouč od zadního mantinelu a Lašák si musel oddychnout, že ho tato tvrdá palba trefila do pravého betonu!
     
    55:08
    Filippi je vyloučen za zdržování hry, jelikož vyhodil kotouč z brankoviště mimo hrací plochu a je tu rázem přesilovka pro Hradec.
     
    55:06
    Velká závar zajistil nahozeným kotoučem do brankoviště Liberce Šimánek! Tam se ho snad na pětkrát pokoušeli dorazit Červený se Škodou, ale marně.
     
    49:35
    Pospíšil si vykoledoval faul. Hradec si zahraje v početní výhodě. Dvě minuty si za katrem odsedí Čakajík za podražení.
     
    49:23
    Velký závar v brankovišti Kacetla musí hasit všichni sudí! Po komerční pauze se bude vhazovat po levé straně domácí svatyně.
     
    46:15
    Filippi se ocitl zcela osamocený před Kacetlem, ale ten mu jeho střelu na vyrážečku zneškodnil.
     
    45:31
    Liberec si zahraje přesilovku! Na lavici hanby usedá Podlešák, který se provinil podražením Koby Jasse, který to však možný trochu přifilmoval. Ale nechme být, Tygři se budou snažit udařit v početní převaze!
     
    42:35
    Ptáček se od modré napřáhl skoro až ke stropu, ale svoji přízemní a tvrdou střelou trefil jen boční tyč liberecké svatyně.
     
    35:14
    Výtisk nyní odkulhal do šaten. Tak to nakonec vypadá na možná vážnější zranění.
     
    35:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to tu znovu. Po hradeckém bleskovém útoku přichází liberecký kontr, který v gól přetavil KOBA JASS, jenž se šikovně obtočil kolem hradecké svatyně a zasunul kotouč za záda bezmocně se natahujícího Kacetla – 2:3. Asistence: Michal Bulíř.
     
    29:59
    I Liberec dostane možnost hry v početní převaze. Na trestnou lavici usedá Michal Švihálek, který si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    29:31
    Květoň objel branku Lašáka a před jeho kasou hledal Knotka, který málem usměrnil kus černé gumy za záda slovenského brankáře.
     
    28:29
    Liberecký bek už se za pomoci spoluhráčů a zdravotníka zvedá a odjíždí na střídačku. Vše bude snad v pořádku.
     
    28:29
    Výtisk leží bezvládně na zemi, jelikož obdržel tvrdý direkt pukem do nohy. Trefil ho svojí bombou Ptáček a hra se raději přerušuje.
     
    26:49
    Vampola vyvezl ve vlastním oslabení puk až za branku Kacetla, odkud našel před brankou číhajícího Nedvěda, který trefil hruď hradeckého gólmana.
     
    26:07
    A je tu první vyloučení v dnešním utkání! Přesilovku si zahraje Hradec, jelikož na lavici hanby míří Tomáš Filippi, jenž se provinil hákováním.
     
    25:44
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A Hradec se ne dlouho po obdržené brance znovu na Liberec dotahuje! Kudrna nejdříve jen těsně udržel útočné pásmo, poslal puk před brankou stojícímu Šimánkovi, který svým zblokovaným pasem "našel" mezi kruhy číhajícího BOHUMILA JANKA, a ten se přízemní střelou pod levý beton Lašáka nemýlil. Pro hradeckého beka to znamená zároveň první extraligový gól v kariéře – 2:2! Asistence: Jiří Šimánek, Jaroslav Kudrna.
     
    24:32
    Jenže přichází bleskurychlý kontr Liberce, ve kterém byl namočený Urban, jenž se prodral kolem pravé strany a vyděsil Kacetla střelou bekhendem.
     
    22:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tak to je. Stáré otřepané pravidlo nedáš dostaneš se teď potvrdilo! Do samostatného úniku se dostal na útočné modré čáře číhající PETR NEDVĚD, který se kličkou do bekhendu nemýlil – 1:2. Asistence: Pavel Zacha, Martin Čakajík.
     
    21:57
    Rudolf Červený uháněl s Podlešákem 2 na 1, ale v rozhodující chvíli mu černá pryž utekla z čepele.
     
    17:49
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí po zásluze vyrovnávají! Krásnou akci začal Jank, který našel na pravý mantinel si najíždějícího Kudrnu, ten posléze předal kotouč k brance si najíždějícímu Šimánkovi a ten hned z první poslal kus černé gumy na TOMÁŠE MERTLA, který se střelou švihem z mezikruží trefil po pravé horní víko – 1:1. Asistence: Jiří Šimánek, Jaroslav Kudrna.
     
    14:27
    Nedvěd našel krásným pasem u levé tyče stojícího Vampolu, který se s ničím nepáral a hned z první vypálil! Kacetl jeho pokus vytěsnil pravým ramenem.
     
    12:58
    Dej se prohnal kolem pravé strany a zkoušel to štiplavou střelou přes obránce! Lašák měl s jeho pokusem co dělat.
     
    11:35
    Bartek se probojoval do samostatného úniku, ale puk se mu divně postavil a nezakončil tak podle svých představ. Kacetl kus černé gumy drží ve své lapačce a následuje buly po jeho pravici.
     
    09:18
    Agilní útočník Zacha se natlačil kolem pravého mantinelu až před Kacetla, který vyrazil jeho pokus bekhendem ramenem nad branku.
     
    06:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy ze severu Čech se dostávají do vedení! Jako blesk z čistého nebe udeřil TOMÁŠ URBAN, který se prosadil střelou hned po buly a puk se naneštěstí pro domácí ještě otřel o ruku bránícího Čápa a Hradec tak dostává smolný gól – 0:1. Bez asistence.
     
    01:15
    Na druhé straně se v dobré situaci ocitl Pospíšil, jehož krásným pasem z rohu kluziště našel Červený a prvně jmenovaný Lašákovi pořádně zatopil.
     
    00:50
    Bartek se po sérii odrazů ocitl zcela osamocený před Kacetlem, ale ten mu jeho střelu z otočky vytěsnil do rohu kluziště.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 18. Mertl (Šimánek, Kudrna), 26. Jank (Šimáněk, Kudrna), 60. Šimánek (Kudrna, Mertl) – 7. Urban, 23. Nedvěd (Zacha, Čakajík), 36. Jass (Bulíř), rozh. náj. Filippi


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Harant, Čáp, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Jank, Prokop – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Tvrdík, Pospíšil – Škoda, Červený, Podlešák – Švihálek, Knotek, Květoň. Trenér: Peter Draisaitl.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Melicherčík) – Hunkes, Vitásek, Gregořek, Výtisk, Voráček, Čakajík, Derner – Vampola, Nedvěd "C", Filippi – Bartek, Urban, Vlach – Jass, Bulík, Valský – Zacha, Kica. Trenér: Pavel Hynek.

    Rozhodčí: Šindler, Čech – Kajínek, Hejl

    Diváci: 4 237
    bahis siteleri