Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Minnesota Wild
Úterý 18.03.2014, 00:40 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    O vítězí utkání je rozhodnuto! Hostující obrana udělala na modré čáře chybu, které dokázal využít JAROME IGINLA, jenž se zmocnil puku a ze středního pásma trefil odkrytou branku. Asistence: Zdeno Chára.
     
    47:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston svému soupeři opět odskakuje na rozdíl dvou branek. Z otočky poslal kotouč na branku Bergeron, jehož pokus vyrazil Kuemper přímo na hůl REILLYHO SMITHA, který bez problémů dorazil kotouč do branky. Asistence: Patrice Bergeron, Zdeno Chára.
     
    38:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    V Bostonu je to pouze o jednu branku. Domácí obraně ujel JASON POMINVILLE, který svůj únik zakončil tvrdou střelou příklepem z pravého kruhu, a když při zakončení zlomil hůl, tak kotouč nasměroval k pravé tyči. Asistence: Ryan Suter, Mikael Granlund.
     
    31:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nenápadná kombinace Bostonu v útočném pásmu a je to o dvě branky. Soderberg vymyslel v útočném pásmu geniální přihrávku, když našel u levé tyče volného LOUIE ERIKSSONA, který bez problémů zakončil. Asistence: Carl Soderberg.
     
    23:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se dostává do vedení. Kuemper se dopouští obrovské chyby, když pouští za svá záda nahození JAROMA IGINLY, jehož slabá rána propadla hostujícímu brankáři mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Matt Bartkowski, Andrej Meszároš.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 24. Iginla (Bartkowski, Meszároš), 32. Eriksson (Soderberg), 48. Smith (Bergeron, Chára), 59. Iginla (Chára) – 39. Pominville (Suter, Granlund)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Meszároš, Bartkowski, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Soderberg, Kelly, Eriksson – Thornton, Campbell, Paille
    Minnesota Wild: Kuemper (Bryzgalov) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Ballard, Stoner – Pominville, Granlund, Parise – Coyle, Koivu, Moulson – Niederreiter, Brodziak, Cooke – Fontaine, Haula, Heatley

    Rozhodčí: Hebert, St. Laurent – Heyer, Sericolo

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri