Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Úterý 18.03.2014, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto! Marušák vyslal precizní přihrávkou do jízdy JIŘÍHO ONDRÁČKA, který v zakončení nekompromisně vymetl šibenici Kantorovy branky. Asistence: Jiří Marušák.
     
    61:48
    Filip Čech nastřelil z úniku boční konstrukci Kantorovy branky.
     
    57:48
    Dnešní utkání sleduje 5520 diváků.
     
    54:16
    Martin Podlešák (HKM) 2 minuty za vysokou hůl.
     
    52:29
    Mertl našel přihrávkou u pravé tyčky osamoceného Haranta, který zakončoval do prázdné branky nepřesně. Hradeckému obránci se v zakončení prohnula hůl a rána mu vůbec nesedla.
     
    49:28
    Hradečtí fanoušci se po vyrovnávací trefě více ozývají. Šimánkova střela vypadla Kašíkovi z náručí a v hostujícím kotli to jenom zahučelo.
     
    48:30
    Balaštík z mezikruží nezasáhl branku a na opačné straně mohli jít hosté do vedení! Tvrdík našel před brankou Kudrnu, který netrefil odkrytou část branky.
     
    47:22
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Zlínští nevyužili svoje naskytnuté šance a Hradec to obratem trestá. TOMÁŠ POSPÍŠIL si sjel kousek ze modrou čáru a svižnou střelou do středu branky překonává Kašíka. Asistence: Michal Tvrdík, Martin Pláněk.
     
    40:32
    Hradec nastoupil do poslední dvacetiminutovky agresivně. Mertl si sám nastřelil puk o zadní mantinel a nakonec ho málem dorazil za Kašíka. Kotouč jen těsně minul levou tyčku domácí branky.
     
    34:56
    Jiří Šimánek (HKM) 2 minuty za vysokou hůl.
     
    34:36
    Kantor se rozjel proti přihrávce zlínského útočníka daleko k modré čáře a tam při rozehrávce nastřelil Holíka. Zlínský útočník našel před prázdnou brankou Filipa Čecha, jehož dělovku obětavě zblokoval do střely padající Peter Mikuš. Kantor teď může jenom děkovat obránci Hradce, že ho zastoupil ve správný moment.
     
    33:05
    Rozhodčí chvíli vahál s písknutím zákroku domácího hráče a nakonec si hosté přesilovku zahrají. Jiří Ondráček (ZLN) 2 minuty za podražení.
     
    27:02
    Hradečtí se usadili před Kašíkem a vybojovali si přesilovou hru. 2 minuty za hákování si odpyká Radim Tesařík (ZLN)
     
    26:50
    Kašík se dvakrát zaskvěl proti dvěma nebezpečným pokusům hokejistů Mountfieldu.
     
    26:20
    Kašík si troufl trochu z branky ven proti rozjetému Šimánkovi a vyšel z tohoto mini souboje vítězně.
     
    24:38
    Přečíslení domácích tří na jednoho. Leška posunul ve finální fázi puk na Ondráčka, ale ten v tutovce střílí pouze do plexiskla za brankou Kantora.
     
    22:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín využívá tuhle početní výhodu a ujímá se vedení! Kotouč se po nepovedené střele Matějíčka odrazil od Kantorova betonu přímo před Köhlera, který ještě našel JAROSLAVA BALAŠTÍKA a ten trefou do prázdné branky posílá svůj celek do vedení. Asistence: Bedřich Köhler, Martin Matějíček.
     
    22:43
    Hradečtí při přechodu do útočného pásma faulovali a budou hrát ve čtyřech. Rudolf Červený (HKM) 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    20:30
    Marušák nestihl zareagovat na zrychlení Šimánka, který ještě posunul za sebe na Kudrnu a ten orazítkoval lehčím nahozením tyčku zlínské klece.
     
    17:00
    Hosté si zahrají v závěru první třetiny přesilovou hru. Vyloučen je Petr Čajánek (ZLN) na dvě minutky za hru vysokou holí.
     
    12:38
    Šimánek zkusil v dobré pozici na Kašíka blafák, ale brankář Beranů ho parádním zákrokem lapačkou vychytal.
     
    9:50
    Zámorský vybídl do úniku kapitána Čajánka, který místo střely připravoval lepší pozici Veselému. Druhý jmenovaný ale přihrávku od svého spoluhráče nečekal a tak z ideální šance domácích rychle sešlo.
     
    7:44
    Nadějný průnik zakončil Šimánek střelou těsně nad horní tyčku Kašíkovy branky.
     
    6:09
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Minutku se bude hrát čtyři na čtyři a poté začne přesilovka Mountfieldu. 2 minuty za podražení si odsedí Bedřich Köhler (ZLN)
     
    5:40
    Matějíčkovi v nevhodný moment pro domácí při střele proklouzl kotouč mezi bruslemi.
     
    5:08
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu. Tomáš Knotek (HKM) 2 minuty za zdržování hry.
     
    0:25
    Hradečtí nastoupili do zápasu hodně nabuzeni. Šimánek nejprve trefil z ostrého úhlu boční síťku a následně Mertl před prázdnou brankou nedokázal zkrotit poskakující kotouč.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 23. Balaštík (Köhler, Matějíček), 65. Ondráček (Marušák) – 48. Pospíšil (Tvrdík, Pláněk)


    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Horák, Marušák, Řezníček, Zámorský, Tesařík, Matějíček – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek, Honejsek – Čech, Holík, Okál – Kubiš, Melenovský, Ondráček.
    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Jank, Harant, Mikuš, Pláněk, Frühauf, Ptáček, Prokop – Šimánek, Mertl, Kudrna – Pospíšil, Tvrdík, Dej – Podlešák, Knotek, Květoň – Švgrovský, Červený, Švihálek.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 5520
    bahis siteleri