Tampa – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 18.03.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Václav Benák (PCE) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    57:26
    Polanský se natlačil před Benáka a vytasil na Hudáčka kličku do bekhendové strany! Pardubický gólman znovu úspěšně zasáhl, ale Benák půjde na trestnou lavici.
     
    54:57
    Oceláři dnes rovněž často faulují. Dalším potrestaným je Jiří Polanský (TRI), potrestán za nedovolené bránění.
     
    53:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! PETR SÝKORA obral na modré čáře o kotouč váhajícího Rotha, pláchl všem vracejícím se Ocelářům a chladnokrevně zakončil! Hrubce překonal přízemní střelou k pravé tyči a navýšil pardubický náskok – 0:4! Asistence: Jiří Cetkovský.
     
    52:17
    Rychlý brejk Pardubic skončil na horní tyči Hrubcovy branky! Radil ujel všem, přehodil padajícího Trončinského a žabka přistála přímo na holi napřáhnutého Semoráda! Bomba východočeského útočníka se od břevna odrazila do ochranné sítě!
     
    51:53
    Tomáš Zohorna (PCE) nejprve okradl rozehrávajícího Zíba o puk, ale následně o něj přišel a soupeře fauloval vysokou holí. Třinečtí budou hrát klasickou přesilovku.
     
    50:37
    Hudáček dnes poprvé chyboval! Za brankou si nepočínal jistě a nabídl kotouč Adamskému! Adamský ihned zakončoval bekhendem, ale slovenský brankář se stihl vrátit a vyrazit!
     
    47:32
    Oceláři gólově nezhodnotí ani tuto přesilovou hru, neboť na jejich trestnou lavici usedl Martin Růžička (TRI) za vysokou hůl. Inkasoval dokonce čtyřminutový trest.
     
    47:05
    Dnes už podruhé je vyloučen Lukáš Radil (PCE). Tentokrát si jde na dvě minuty odpočinout za hákování. Ale Třinci se dnes přesilovky nevedou. Jak tomu bude po komerční pauze?
     
    46:06
    Tak přece se do obrovské šance dostal Květoň! Odrazil se k němu kotouč a třinecký hráč měl před sebou odkrytou branku! Skvělý Hudáček se včas dokázal přemístit a zastavil Květoňův pokus! Nebylo to nic lehkého, ale Hudáček udržel puk před čarou i před dorážejícím Polanským!
     
    39:43
    Kočí a Benák leželi před Hudáčkem, aby zabránili střele Martina Růžičky! Třinecký střelec zvolil bekhendovou střelu, ale o pár decimetrů minul horní roh!
     
    38:28
    Ale pozor, Pardubice nemají dost! Kolářova střela byla nepříjemně tečována a Hrubec měl co dělat, aby betonem vyrazil! To nebylo všechno, k dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal Nahodil, ale bránu minul.
     
    38:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nevýraznou pasáž hry využívají Pardubice ke své třetí brance! Tybor se s kotoučem dlouho ochomýtal okolo branky a nakonec jej dostrkal před Hrubce. Tam si puk našel TOMÁŠ NOSEK a dopravil jej za brankovou čáru! Trochu šťastná branka přináší hostům značný náskok – 0:3! Asistence: Radoslav Tybor.
     
    34:09
    Právě Lukáš Radil (PCE) svým faulem hatí pardubickou přesilovku. Radil zasáhl některého z protihráčů vysokou holí. Oba týmy hrají ve stejném počtu, za devětasedmdesát sekund začne redukovaná přesilovka domácích.
     
    33:29
    Šanci na hru v početní převaze dostanou také Pardubičtí. Na trestnou lavici byl vykázán Lukáš Galvas (TRI) za hákování, kterým se provinil na osobě Tybora.
     
    30:28
    Třinečtí donutili Pardubice k faulu. Jiří Vašíček (PCE) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    29:59
    Fantastický Hudáček nejdříve vychytal nebezpečnou střelu Rotha a o několik sekund později úspěšně vyřešil i nájezd Orsavy! Orsava zkoušel kličku do bekhendu, ale slovenský gólman vystrčil hokejku a zasáhl!
     
    24:58
    Rozčilený Tomáš Linhart (TRI) dostal po obdrženém gólu desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    24:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice přesilovku zužitkovaly a utíkají do dvoubrankového vedení! Zohorna zatáhl puk po mantinelu až za branku, předal do brankoviště JIŘÍMU CETKOVSKÉMU, jenž kotouč dotlačil za Hrubce! Třinečtí obránci přistoupili ke střelci pozdě – 0:2! Asistence: Jan Kolář, Tomáš Zohorna.
     
    24:05
    Pardubice jsou ve druhé části aktivnější než v té první a Oceláři nestíhají. Na trestnou lavici musí Vojtěch Polák (TRI) za podražení.
     
    23:29
    Obrovská šance Pardubic! Kolář ujížděl po pravé straně sám na Hrubce, udělal blafák do forhendu, ale třinecký gólman kotouč vyrazil!
     
    20:22
    Hosté si hned vykoledovali faul. Vyloučen je Vladimír Roth (TRI) za podražení. Patnáct sekund se bude hrát ve čtyřech, pak začne přesilovka Pardubic.
     
    20:16
    Pardubice sice začaly ve čtyřech, ale znamenitě. Zohorna jel se Sýkorou ve dvou proti jednomu, přihrál mu, ale východočeského kanonýra zastavil výborným zákrokem Hrubec!
     
    18:38
    Sotva vypršel trest Benáka, míří na lavici hanby Radoslav Tybor (PCE). Hvězda předkola faulovala ve středním pásmu Květoně a bude pykat za podražení.
     
    16:09
    Třinečtí mají možnost již třetí přesilové hry. Dvouminutový trest za hákování odpyká Václav Benák (PCE).
     
    13:06
    Hosté už jsou v pěti, přesto čelili další gólové příležitosti Třince! Peterek přihrál mezi kruhy osamocenému Hrňovi, ten z ideální pozice o chlup minul!
     
    11:38
    V další situaci Martinu Růžičkovi kotouč utekl a Sýkora své mužstvo osvobodil. Pak to v rozehrávce ovšem vzal na sebe Trončinský, proháčkoval se až před Hudáčka a zakončil! Někteří fanoušci už zvedali ruce, ale gólman hostí puk udržel!
     
    10:54
    Další oslabení pro hosty. Jiří Vašíček (PCE) si ve středním pásmu vyšlápl na Květoně a jde pykat na dvě minuty. Potrestán je za nedovolené bránění.
     
    08:26
    Bonk přihrál před bránu Polákovi, ale ten nadvakrát nezasunul za Hudáčka! Následnou bombu Zíba slovenský gólman vyrazil nad sebe!
     
    07:59
    Tlak Ocelářů by měl ještě zesílit, neboť budou Pardubice ve čtyřech. Vyloučen Tomáš Nosek (PCE) na dvě minuty za podražení Martina Růžičky.
     
    01:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Perníkáři dvojnásobnou přesilovku využívají a ujímají se vedení! Udrželi se v útočném pásmu, Sýkora přihrál na modrou čáru TOMÁŠI ZOHORNOVI, ten si kotouč zpracoval a trefil se do horního rohu branky – 0:1! Asistence: Petr Sýkora.
     
    01:26
    To je komplikace pro domácí Oceláře, kteří musí do tří. Vyloučen David Nosek (TRI) za zdržování hry – vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    00:42
    Hned v úvodní minutě je tady vyloučení. Na trestnou lavici odjel Marek Trončinský (TRI) za podražení.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 2. Zohorna (Sýkora), 25. Cetkovský (Kolář, Zohorna), 39. T. Nosek (Tybor), 54. Sýkora (Cetkovský)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Zíb, D. Nosek, Foltýn, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Marek Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Benák (A), Vašíček, Kočí (C), Gregorc, Píša – Zohorna, Cetkovský, Sýkora (A) – Tybor, T. Nosek, Radil – Semorád, Nahodil, Kolář – Číp, Moučka, Mozer. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Husička, Polák – Bláha, Kostka

    Diváci: 4564
    bahis siteleri