Granada – Elche 1:0 (kon.) | Espanyol – Levante 0:0 (kon.) | Valladolid – Rayo Vallecano 1:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Getafe 1:0 (kon.)
konec
Granada CF
1:0 (0:0)
Elche CF
Sobota 22.03.2014, 16:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Youssef El Arabi, přichází Odion Ighalo.
     
    86
    Po centru z pravé strany na malé vápno Elche se k hlavičce dostal Murillo. Ten si naskočil velmi povedeně, avšak skvělým zákrokem mu šanci zlikvidoval brankář Herrera.
     
    85
    Od pravé strany následně domácí rozehráli přihrávkou nakrátko, kdy se opět provinil Fidel, jenž sejmul El Arabiho. Za trest dostává žlutou kartu.
     
    84
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Riki, přichází Dimitri Foulquier.
     
    80
    Boakye vidí za svou gestikulaci směrem k sudímu utkání žlutou kartu.
     
    77
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Coro, přichází Richmond Boakye.
     
    74
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Manu del Moral, přichází Fidel.
     
    73
    Hra se trochu přiostřuje ,další hráč, který vidí žlutý kartónek je hráč Elche Sánchez po jeho ošklivém faulu ve středu pole.
     
    72
    kapitán Rico neproměnil pokutový kop, když sice svou střelou oklamal brankáře, kterého poslal na druhou stranu, ale zároveň nastřelil jen tyčku.
     
    71
    Další rána pro Elche. Obránce Sapunaru vidí totiž druhou žlutou kartu za svůj faul a jde předčasně do sprch. Krom toho byl jeho zákrok uvnitř pokutového území Elche.
     
    70
    Střela Sáncheze z 25 metrů byla ještě tečována a nadělala brankáři Fernándezovi potíže, když musel měnit svůj zákrok do protisměru. Naštěstí pro něj to ustál.
     
    63
    Granada právě vstřelila branku!
    YACINE BRAHIMI potrestal chybu Suzaréze, když mu jeho nepřesnou přihrávku sebral a sám si to zamířil na branku hostů, kterou díky střele na zadní tyč ze vzdálenosti 15 metrů také dává. 1:0!
     
    62
    Marquez vypálil levačkou z této vzdálenosti, a zamířil přímo do branky na přední tyč, tam však byl připraven brankář domácích, který míč na čáře udržel. Hráči Elche si sice stěžují, ale jejich námitky uznány nebyly.
     
    60
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Mohammed Fatau, přichází Diego Buonanotte.
     
    58
    Herrera se blýskl proti ráně El Arabiho z hranice 11 metrů. Ten využil chyby obránců hostů a zamířil si to sám na branku. Skvělá práce brankáře, který vyrazil míč na rohový kop.
     
    57
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Carles Gil, přichází Garry Mendes Rodrigues.
     
    57
    Suaréz poslal míč od praporku na hlavu Pelegrína, jenž se dostal ke střele z malého vápna, a co chybělo, aby míč neskončil v brance. Zamířil vedle tyčky jen o kousek.
     
    46
    Kapitán Granady Rico si ze souboje s záložníkem Elche odnáší žlutou kartu ze jeho ostrou hru loktem.
     
    45+2
    Velká šance pro El Arabiho, který vypálil z voleje z malého vápna, když se na zadní tyči dostal k míči neobsazený. Jeho rána skončila vysoko nad.
     
    41
    Nyní to ale vše mohl změnit J. Marquéz a jeho sólo, které zakončil střelou zpoza velkého vápna. Svou ránu umístil jen těsně nad šibenici branky domácích, kdy se brankář Fernández musel vytáhnout do vzduchu, ale zasahovat nemusel. Bude se odkopávat.
     
    23
    D. Suaréz našel přihrávkou Gila, ten se objevil zcela volný na hranici penalty, ale svou slabou střelou k levé tyči dal šanci brankáři na zákrok a ten mu jeho šanci likviduje. Velká škoda pro hosty.
     
    14
    Recio zamířil těsně vedle levé tyčky. Od brány Herrery tak k vidění bude odkop, byla to nebezpečná situace, která málem skončila jako gól.
     
    13
    Tohle Sapunaru přehnal, když se na své levé straně u půlky hřiště opřel do Rikiho a odnáší si žlutou kartu.

    Jakub Martiňák

    Branky: 63. Brahimi

    Karty:   46. F. Rico (GRN) – 13. Sapunaru (ELC), 73. C. Sánchez (ELC), 80. Boakye (ELC), 85. Fidel (ELC)   71. Sapunaru (ELC)

    Neproměněná penalta: 72. F. Rico (GRN), mimo


    Granada CF: R. Fernández – Nyom, Coeff, Murillo, Angulo – Recio, Fatau (60. Buonanotte), F. Rico (C) – Riki (84. Foulquier), El Arabi (89. Ighalo), Brahimi.
    Náhradníci: Karnezis – Maínz, Foulquier, Buonanotte, Pereira, Ighalo, S. Marreh.

    Elche CF: M. Herrera – D. Suárez, Pelegrín, I'Anson, Sapunaru – Rivera, C. Sánchez, J. Márquez – Gil (57. G. Rodrigues), Coro (C) (77. Boakye), del Moral (74. Fidel).
    Náhradníci: Toño – Mantecón, Fidel, G. Rodrigues, Boakye, C. Herrera, N. Porcar.

    Rozhodčí: Alejandro José Hernández
    bahis siteleri