New Jersey – Toronto 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 0:2 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:4 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 6:2 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Minnesota Wild
Pondělí 24.03.2014, 00:40 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Druhý bod nakonec putuje do Minnesoty. Z modré čáry vystřelil na branku Brodin, jehož střelu dokázal tečovat MATT MOULSON, jenž tak rozhoduje o vítězství svého celku, když Howardovi propadl kotouč pod rukou do branky. Asistence: Jonas Brodin, Charlie Coyle.
     
    51:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu je znovu vyrovnáno! TOMÁŠ TATAR se dostal do útočného pásma, z pravého kruhu si vybruslil mezi kruhy a svižnou střelou poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: Brendan Smith.
     
    46:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota otáčí vývoj utkání a dostává se do vedení. Velký tlak dokázal zúročit vstřelením branky ZACH PARISE, jenž se prosadil důrazem na brankovišti. Asistence: Mikael Granlund, Jared Spurgeon.
     
    44:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Velký závar před brankou Detroitu končí vyrovnávací brankou. Na brankovišti se nejlépe zorientoval CHARLIE COYLE, kterému se povedlo dostrčit kotouč do branky. Asistence: Matt Moulson, Mikko Koivu.
     
    31:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota přesilovou hru velmi rychle využívá. Z vrcholu levého kruhu vystřelil JASON POMINVILLE a jeho dělovka skončila za zády Howarda, který toho moc neviděl. Asistence: Ryan Suter, Mikko Koivu.
     
    18:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. Tatar vyslal do samostatného úniku GUSTAVA NYQUISTA, který si vykoupal Bryzgalova a bekhendem poslal kotouč do branky. Druhá branka v utkání pro tohoto útočníka Detroitu. Asistence: Tomáš Tatar.
     
    13:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přesilovou hru nakonec využívá. K odraženému kotouči se dostal na levém kruhu GUSTAV NYQUIST a pohotovou střelou ho poslal k pravé tyči. Asistence: Niklas Kronwall, Daniel Alfredsson.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 14. Nyquist (Kronwall, Alfredsson), 19. Nyquist (Tatar), 52. Tatar (Smith) – 32. Pominville (Suter, Koivu), 45. Coyle (Moulson, Koivu), 47. Parise (Granlund, Spurgeon), 63. Moulson (Brodin, Coyle)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Alfredsson, Legwand, Franzen – Nyquist, Sheahan, Tatar – Andersson, Glendening, Miller – Emmerton, Helm, Ferraro
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Blum – Pominville, Granlund, Parise – Fontaine, Koivu, Moulson – Niederreiter, Coyle, Heatley – Brodziak, Haula, Cooke

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Pochmara – Galloway, Kovachik

    Diváci: 20 066