Novosibirsk – Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Petrohrad 1:6 (kon.)
Doněck – Lev 3:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 24.03.2014, 14:00 • Ice Palace Salavat Julaev • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak domácí potvrzují dnešní výhru gólem do prázdné branky. Igor Mirnov vyhodil kotouč do středního pásma, kde se ho ujal ANTTI PIHLSTROM, a ten už měl lehkou práci, a to trefit prázdnou branku. Asistence: Igor Mirnov.
     
    48:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Kuldovu střelu tečuje TEEMU HARTIKAINEN a posílá domácí celek do dvoubrankového vedení. Asistence: Dmitrij Makarov, Arturs Kulda.
     
    39:59
    Astana právě vstřelila branku!
    No, to se na to podívejme! Tak to je velká sprcha pro domácí. Vteřinu před sirénou dostal BRANDON BOCHENSKI kotouč od Boyda a jeho rána skončila až v síti. Asistence: Nigel Dawes, Dustin Boyd.
     
    38:45
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se podařilo domácím do konce třetiny snížit. Hostující kapitán DMITRY UPPER dostal krásnou nahrávku před branku a sám před Vasilevskijem se nemýlil. Asistence: Konstantin Romanov.
     
    24:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácích. Kajgorodov dostal nahrávku na hůl a ten našel úplně volného IGORA MIRNOVA před brankou, který si zpracoval a kotouč poslal do prázdné brány pod víko. Asistence: Alexej Kajgorodov, Antti Pihlstrom.
     
    15:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jen jsem to dořekl, tak domácí zvyšují své vedení na 2:0, když mezi kruhy dostal kotouč ANDREJ ZUBAREV, pro kterého nebyl problém prostřelit hostujícího gólmana. Asistence: Denis Chlystov, Sergej Zinovjev.
     
    10:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení, když zmatku na modré využil JEGOR DUBROVSKIJ a sám uháněl na Jeremejeva, kterého překonal pod horní tyčku. Bez asistence.

    Alan Šrámek

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 11. Dubrovskij, 16. Zubarev (Chlystov, Zinovjev), 25. Mirnov (Kajgorodov, Pihlstrom), 49. Hartikainen (Makarov, Kulda), 60. Pihlstrom (Mirnov) – 39. Upper (Romanov), 40. Bochenski (Dawes, Boyd)


    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Sochackij) – Zubarev, Koltsov, Višněvskij, Isangulov, Sopel, Proškin, Kulda, Vasilevsij – Ankudinov, Mirnov, Makarov, Mereškin, Chlystov, Stěpanov, Pihlstrom, Zinovjev, Dubrovskij, Kajgorodov, Slepyšev, Hartikainen
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Savčenko, Kudroč, Litviněnko, Semjonov, Barker, Lundin, Grebenščikov – Dawes, Poliščuk, Sagadejev, Bochenski, Gavrilin, Ruděnko, Upper, Boyd, Starčenko, Rachmanov, Antropov, Puškarjov, Romanov

    Rozhodčí: Odins, Ronn, Mikhel, Šichanov

    Diváci: Neznámo
    bahis siteleri