NY Rangers – Arizona 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Los Angeles 2:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 3:4 (0:1 po s.n.)
Boston – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 2:1 (1:0 po s.n.)
po prodl.
New York Rangers
4:3 (0:2, 2:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Úterý 25.03.2014, 00:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec radují ze zisku dvou bodů, nutno podotknout, že zasloužených! Hagelin si ještě se svou střelou vylámal na Greissovi zuby, akce ale pokračovala, od Hagelina se puk dostal k Girardimu, jehož střelu Greiss vyrazil pouze k RYANU McDONAGHOVI, který se z dorážky už nemohl mýlit! Asistence: Dan Girardi a Carl Hagelin.
     
    56:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácím se podařilo srovnat! Střelu McDonagha parádně před brankou tečuje DAN GIRARDI do míst, kam Greiss nemohl dosáhnout! Máme vyrovnáno na 3:3! Asistence: Ryan McDonagh a Benoit Pouliot.
     
    36:51
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tlak Rangers se sice se závěrem druhé třetiny hodně stupňoval, hostům ale stačil jeden povedený brejk, který celou dobu táhl KYLE CHIPCHURA, který se snažil hledat najíždějícího Vermetta, ještě před nejlepším střelcem Coyotes v letošní sezóně ale zasáhl puk Chris Kreider, který si jej nešťastně srazil za záda svého vlastního brankáře. Asistence: Zbyněk Michálek.
     
    30:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hráči opravdu zapnuli na zcela jiné obrátky než v první třetině a odměnou jim je vyrovnání! Po špatné rozehrávce Morrise už mohl dát gól Zuccarello, nakonec se ale puk dostal k DERICKU BRASSARDOVI, který nadvakrát prostřelil Smithe! Asistence: Ryan McDonagh a Mats Zuccarello.
     
    26:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácím se zvýšená aktivita vyplácí a snižují na rozdíl jedné branky! Carl Hagelin se od pravého mantinelu dostal s pukem až na modrou čáru, odkud ho nahodil na branku, kde ho tečoval BRAD RICHARDS tak, že Smith neměl šanci zasáhnout! Asistence: Carl Hagelin a Benoit Pouliot.
     
    08:22
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tomu se říká parádní začátek pro Phoenix! Kyle Chipchura sebral puk za Lundqvistovou brankou, navázal na sebe hned dvojici protihráčů a nakonec takovou nezištnou přihrávkou vybídl k zakončení JEFFA HALPERNA, který nabídnutou příležitostí nepohrdl a prostřelil domácího brankáře již podruhé! Asistence: Kyle Chipchura a Michael Stone.
     
    04:40
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Kojoti potvrzují, že se jim přesilové hry v posledních zápasech náramně daří! Yandle vysunul svého kolegu v obraně OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který od domácích hráčů dostal na pravé straně trestuhodně hodně prostoru, které švédský zadák využil, jak nejlépe mohl a svižnou střelou na přední tyč překonal svého krajana Lundqvista! Asistence: Keith Yandle a Mike Smith.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 27. Richards (Hagelin, Pouliot), 31. Brassard (McDonagh, Zuccarello), 57. Girardi (McDonagh, Pouliot), 62. McDonagh (Girardi, Hagelin) – 5. Ekman-Larsson (Yandle, Smith), 9. Halpern (Chipchura, Stone), 37. Chipchura (Michálek)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Stralman, Staal, Diaz, Klein – Kreider, Stepan, Nash – Zuccarello, Brassard, St. Louis – Hagelin, Richards, Pouliot – Boyle, Moore, Dorsett
    Trenér: Alain Vigneault.

    Arizona Coyotes: Smith (od 53. Greiss) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Morris, Summers, Stone – Erat, Hanzal, Vrbata – Klinkhammer, Vermette, Boedker – McMillan, Halpern, Doan (C) – Chipchura, Ribeiro, Moss
    Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Charon, Furlatt – Kovachik, Mach

    Diváci: 18006
    bahis siteleri