Toronto – St. Louis 3:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:0 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.)
Edmonton – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:0 (0:0, 0:0, 0:0)
Buffalo Sabres
Středa 26.03.2014, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Andrej Markov (MTL) – Hrubost
    Tyler Ennis (BUF) – Sekání + osobní trest.
     
    58:59
    Pochopitelná varianta, Matt Hackett zůstává na střídačce.
     
    58:59
    Přeci jen nás čeká ještě zajímavá koncovka, Subban trochu nešikovně podrazil Mitchella a Buffalo může zkusit hru šesti proti čtyřem.
     
    56:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Gól se ale slaví na druhé straně, Montreal využil přesilovou hru! Bourque sice v blízkosti rohu o neposedný puk přišel, k němu se ale dostal DANIEL BRIERE, jenž našel kotouč, který si potáhl mezi kruhy, odkud vyslal na branku gólovou střelu pod víko, se kterou nemohl Hackett nic dělat. Asistence: Rene Bourque.
     
    56:40
    Krásnou práci nyní odvedl Cody Hodgson, který si elegantně obhodil Weavera a následně dokázal bekhendem zakončit. Bohužel pro něj, však kotouč zastavil ve své výstroji Carey Price.
     
    55:17
    Subban posílal před branku nabídku na teč, kterou přijal Thomas Vanek. Ten to rozhodně Hackettovi neulehčil, i se střelou z otočky si ale gólman Sabres poradil.
     
    55:05
    Naděje na srovnání skóre je opět o něco menší. Cory Conacher v rohu hřiště trefil hokejkou hlavu Alexeje Jemelina, což nemůže skončit jinak, než dvouminutovým trestem pro kanadského útočníka.
     
    50:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Devět minut před koncem třetí třetiny jsme se dočkali první branky zápasu! Rychlý brejk Montrealu skončil tím nejlepším možným způsobem. MAX PACIORETTY si najel po přihrávce Vaneka před branku a poté svou holí ve vzduchu poslal se štěstím kotouč za záda Hacketta. Asistence: Thomas Vanek, David Desharnais.
     
    48:16
    Přesilovku si zahraje také Buffalo, za faul na Leina si jde zchladit hlavu švédský bek Murray.
     
    46:10
    Mitchell se s Myersem dostali ve vlastním oslabení do přečíslení dvou na jednoho, druhý jmenovaný však v pádu zakončit nedokázal a následně si ublížil o pravou tyč.
     
    44:19
    K překvapení většiny přítomných je zde přesilovka pro Montreal, Jamie McBain se údajně provinil zdržováním hry.
     
    39:47
    Mike Weber (Buffalo) trefil vysokou holí do obličeje Giontu, což rozhodčím neuniklo.
     
    26:10
    Matt D´Agostini (Buffalo) dnes rozhodně nehraje špatný zápas, nyní však rozhodně svého trenéra nepotěšil. Rozhodčí viděli jeho evidentní držení Vanka, po kterém ale přišly ještě nějaké ty protesty. Resultuje z toho čtyřminutová přesilovka pro Montreal, kromě držení hostující hráč vyfasoval další dvě minuty za nesportovní chování.
     
    20:58
    Prvním vyloučeným hráčem Buffala je Stafford, který řešil nepřehlednou situaci nedovoleným zákrokem.
     
    06:29
    První přesilovou hru v zápase si můžou zahrát hosté, na trestnou lavici si na dvě minuty jede sednout hráč černé pleti P.K. Subban, jenž při odehrání puku smolně trefil do obličeje D´Agostiniho.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 51. Pacioretty (Vanek, Desharnais), 57. Briere (Bourque.)


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Jemelin, Markov (A), Subban, Murray, Weaver, Tinordi – Vanek, Desharnais, Pacioretty – Gallahger, Plekanec (A), Galchenyuk – Gionta (C), Briere, Bourque – Eller, White, Bournival Trenér: M. Therrien
    Buffalo Sabres: Hackett (Lieuwen) – Ehrhoff (A), Myers, Tallinder (A), Ruhwedel, Weber, McBain – Stafford (A), Ennis, Foligno – Mitchell, Hodgson, Conacher – D´Agostini, Flynn, Dleslauriers – Leino, Ellis, Scott Trenér: T. Nolan

    Rozhodčí: Rehman, Walsh – Murchison, Nansen

    Diváci: 21 723
    bahis siteleri