Toronto – St. Louis 3:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:0 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.)
Edmonton – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
San Jose Sharks
Středa 26.03.2014, 02:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přeci jen se ještě domácí Olejáři dočkávají odpovědi na předchozí gólovou kanonádu San Jose. Je pravda, že Edmonton nyní až příliš dlouho pobýval v blízkosti branky Anttiho Niemiho. Ofenzivní práce Oilers velice dobře rozebrala jinak opravdu dobře fungujucí obranu Žraloků a zakončující TAYLOR HALL u pravé tyče dostal k využití snadnější přležitost, jak poslat kotouč do sítě. Brankář Sharks byl už nyní bezmocný. Asistence: Andrew Ference, Jordan Eberle.
     
    53:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že dnešní zápas v Edmontonu je nyní defenitivně rozhodnut, protože hokejisté v bílých trikotech nekompromisně přidávají do klece Bena Scrivense pátý zásah. Aby toho nebylo málo, ten pátý puk v sítí Edmonton Oilers nešel z hole jen tak někoho. JOE PAVELSKI totiž svou přesnou ranou získává hattrick z dnešního duelu a dostává se mu tedy velikých gratulací od spoluhráčů. Další ukázka toho, jakou skvělou palebnou formu má tento muž v právě probíhajícím ročníku – 1:5. Asistence: Joe Thornton, Brad Stuart.
     
    41:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu neskutečné! San Jose dostalo dnes k nabídce celkově třetí přesilovou hru a také tahle početní výhoda končí gólem. Opět zachování stoprocentního využítí přesilovek, tenrokrát po perfektní práci na brankovišti a hlavně trpělivosti se zakončením, kterou převedl znovu skvěle střelecky naladěný Američan JOE PAVELSKI. Dostal puk před gólmana, zpracoval puk na hokejkce a z otočky jej poslal přímo do sítě. Pohledný gól. Asistence: Dan Boyle, Brent Burns.
     
    39:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Možná hodně důležitá branka, kterou přidávají před koncem druhé třetiny Žraloci, jak se říká, do šatny. Musíme navíc konstatovat, že třetí gól v síti Bena Scrivense je naprosto zasloužený, protože San Jose mělo v posledních minutách na ledové ploše jasnou převahu. Sharks ujížděli v poměru dva na jednoho, český útočník MARTIN HAVLÁT sice ještě mohl nahrávat na pravou stranu, ale ukázal, jak si v posledních zápasech věří a zažívá stoupající formu. Vystřelil naprosto přesně do horní části domácí branky – 3:1 pro San Jose Sharks. Asistence: Jason Demers.
     
    29:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Začátek početní nevýhody Olejářů vypadal celkem v klidu a pro Sharks beze střely, avšak domácí ani jednou nevyhodili puk, a tak se postupně dostávali pod větší a větší tlak. A z toho pochopitelně San Jose radostně těžilo. Druhá přesilová hra a také tahle je zařazena do kategorie využitých. Stoprocentní zužitkovaní početních výhod v dnešním duelu zařídil tentokráte usměvavý PATRICK MARLEAU. V nepřehlednosti situaci u branky našel místo ve výstroji Bena Scrivense. Asistence: Joe Pavelski, Brent Burns.
     
    26:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První přesilová hra v zápase, zároveň první větší šance Žraloků ve druhé třetině a červené světlo za zády Bena Scrivense svítí! Ačkoli Sharks doposud nepřeváděli nijak agresivní postup k brankáři soupeře, zužitkovali nabídnutou početní výhodu celkem s přehledem. Patrick Marleau velice zkušeně našel na levé straně úplně volně čekajícího střelce letošního sezóny jménem JOE PAVELSKI, který následně zasunoval touš do skoro celé odkryté sítě. Asistence: Patrick Marleau, Joe Thornton.
     
    04:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Poměrně studená sprška na začátek pro tým z kalifornského města San Jose. Domácí sice doposud navštívili častěji útočné pásmo, než soupeř, avšak tohle byla první větší možnost, ze které mohla padnout branka. A také se tak stalo. Rychlá akce napříč celéým ledem, končí v síti Fina Anttiho Niemiho poté, co krásnou individuální akci a zakončení předvedl oblíbenec domácího publika DAVID PERRON. Olejáři tak dávají důležitou úvodní branku hned v začátku kání. Asistence: Taylor Hall, Jeff Petry.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Perron (Hall, Petry), 55. Hall (Ference, Eberle) – 27. Pavelski (Marleau, Thornton), 30. Marleau (Pavelski, Burns), 40. Havlát (Demers), 42. Pavelski (Boyle, Burns), 53. Pavelski (Thornton, Stuart)


    Edmonton Oilers: Scrivens – Schultz, Ference, Petry, Marinčin, Fraser, Klefbom – Perron, Gagner, Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Lander – Pitlick, Gordon, Hendricks, Jones, Smyth, Gazdic
    San Jose Sharks: Niemi – Demers, Vlasic, Boyle, Irwin, Braun, Stuart – Burns, Thornton, Pavelski – Nieto, Couture, Marleau – Havlát, Sheppard, Wingels – Burish, Desjardins, Kennedy

    Rozhodčí: Dean Morton, Brian Pochmara – Scott Cherrey, Mike Cvik

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri