Cannes – Guingamp 0:2 (kon.) | Monaco – Lens 6:0 (kon.)
konec
AS Monaco
6:0 (2:0)
Racing Lens
Středa 26.03.2014, 20:55 • Stade Louis II, Monaco • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou.
     
    Možná až příliš snadná práce pro favorita z Monaka. Lens se z tohohle debaklu bude muset co nejdříve oklepat, aby zvládlo závěr sezóny v Ligue 1 a postoupilo zpátky mezi elitu. Coupe de France pro něj letos končí. Domácí si semifinále domácího poháru za svůj výkon jednoznačně zasloužili.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Bastien přidá k druhému poločasu dvě minuty.
     
    88
    Lens asi tenhle debakl nečekal. Ale porážku musí prostě zkousnout – ASM si s ním dnes dělal prakticky, co chtěl.
     
    87
    Raggi hraje opravdu výtečně. Dnes svou levou stranu pohlídal přesně, jak měl. Nepamatuji si jediný útok, který by prošel kolem něj.
     
    85
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Elegantní zakončení tohoto zápasu! Monako dlouho obléhalo soupeřovu bránu, Martial dokonce trefil tyčku. Pár vteřin poté již však Ocampos poslal centr z levé strany na Kondogbiu, který nebyl v ideálním postavení, ale i tak dokázal trknout do balónu ve vzduchu patičkou, a najednou se míč snesl k tyčce a za brankovou čáru i díky teči nešťastníka LOÏCKA LANDRÉHO.
     
    84
    Druhou žlutou kartu tohoto zápasu obdržel za držení Tisserand (LNS). Trochu zbytečný osobní trest za tohoto stavu pro hostujícího hráče.
     
    83
    Monako se po Angers a Guingampu stane třetím semifinalistou. Čtvrtého budeme znát zítra a vzdejde z duelu Rennes – Lille.
     
    81
    Obránce Isimat-Mirin měl nyní velké štěstí. Cyprien poslal přihrávku do ohně na hranici malého vápna, kde nebezpečně operoval nedůrazně bráněný Coulibaly. Míč po jeho teči skončil jen těsně vedle.
     
    80
    A další nebezpečný pokus ze strany hostujícího celku! Těsně za vápnem vzal míč bodlem Gbamin a jeho rána prosvištěla nad brankou Romera. Domácí brankář se zlobí, chce své spoluhráče hlavně probudit.
     
    78
    Coulibaly mohl alespoň korigovat skóre! Na bližší tyčce se otáčel za míčem a vypálil. Raggi ale dnes hraje skvěle – a do střely se mu na poslední chvíli parádně vložil.
     
    77
    Salli nebezpečně operoval v šestnáctce soupeře, nicméně proti přesile se prosadit nedokázal. Obrana Monaka je stále pevná jako skála, přes stoperské duo Abidal – Isimat-Mirin se jen těžko prosazuje.
     
    76
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Pierrick Valdivia, přichází Benjamin Bourigeaud.
     
    75
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Dimitar Berbatov, přichází Anthony Martial.
     
    74
    Hostující fanoušky už utkání na stadionu moc nezajímá. Pořád ale svými chorály povzbuzují a baví se. U lajny je již mimochodem připravený náhradník Martial.
     
    72
    Lens zahrávalo rohový kop a vůbec ne špatně. Ljuboja se málem dostal k dorážce. Kdyby se k němu lépe odrazil míč, pálil by prakticky do poloprázdné branky.
     
    70
    Fanoušci Lens, jedni z nejlepších ve Francii, přijeli do Monaka v hojném počtu. A i přes porážku si zápas stále užívají. Optimismus šíří celým Stade Louis II, které mnohy poloprázdné na ligových kláních smutní spíše tichem.

    Patrik Sandev

    Branky: 17. Ocampos, 41. Berbatov, 54. Riviére, 58. Fabinho, 67. Ocampos, 85. Landré (vla.)

    Karty:   57. Valdivia (LNS), 84. Tisserand (LNS)


    AS Monaco: Romero – Fabinho, Isimat-Mirin, Abidal, Raggi – Dirar, Obbadi, Toulalan (64. Kondogbia), Ocampos – Riviére, Berbatov (75. Martial)
    Náhradníci: Abdennour, Martial, Roma, Kondogbia, Germain, Ferreira Carrasco, James Rodríguez

    Racing Lens: Riou – Gbamin, Landré, Tisserand, Baal – Touré, Cyprien, Valdivia (76. Bourigeaud) – Coulibaly, Chavarría (46. Salli), Ljuboja (66. N'Diaye)
    Náhradníci: Areola, Bourigeaud, N'Diaye, Salli, Lemoigne, Nomenjanahary, Touzghar

    Rozhodčí: Bastien – Gringore, Bremont
    bahis siteleri