Cannes – Guingamp 0:2 (kon.) | Monaco – Lens 6:0 (kon.)
konec
AS Monaco
6:0 (2:0)
Racing Lens
Středa 26.03.2014, 20:55 • Stade Louis II, Monaco • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    85
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Elegantní zakončení tohoto zápasu! Monako dlouho obléhalo soupeřovu bránu, Martial dokonce trefil tyčku. Pár vteřin poté již však Ocampos poslal centr z levé strany na Kondogbiu, který nebyl v ideálním postavení, ale i tak dokázal trknout do balónu ve vzduchu patičkou, a najednou se míč snesl k tyčce a za brankovou čáru i díky teči nešťastníka LOÏCKA LANDRÉHO.
     
    84
    Druhou žlutou kartu tohoto zápasu obdržel za držení Tisserand (LNS). Trochu zbytečný osobní trest za tohoto stavu pro hostujícího hráče.
     
    80
    A další nebezpečný pokus ze strany hostujícího celku! Těsně za vápnem vzal míč bodlem Gbamin a jeho rána prosvištěla nad brankou Romera. Domácí brankář se zlobí, chce své spoluhráče hlavně probudit.
     
    78
    Coulibaly mohl alespoň korigovat skóre! Na bližší tyčce se otáčel za míčem a vypálil. Raggi ale dnes hraje skvěle – a do střely se mu na poslední chvíli parádně vložil.
     
    76
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Pierrick Valdivia, přichází Benjamin Bourigeaud.
     
    75
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Dimitar Berbatov, přichází Anthony Martial.
     
    67
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tohle už je velký debakl pro Lens. LUCAS OCAMPOS vstřelil prakticky totožný gól jako v prvém případě. Na centr z pravé strany skrz malou šestnáctku od Dirara zase nedosáhl skluzující Riviére, jenže včas a na správném místě byl u vzdálenější tyčky právě Argentinec. Asistence: Nabil Dirar.
     
    64
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Danijel Ljuboja, přichází Deme N'Diaye.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Jérémy Toulalan, přichází Geoffrey Kondogbia.
     
    58
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý střelec tohoto utkání je na světě. Standardku z levé strany zahrál Obbadi parádně ke vzdálenější tyčce, tam míč propadl za dva obránce dozadu na úplně volného FABINHA a ten z blízkosti propálil bezmocného Rioua. Asistence: Mounir Obbadi.
     
    57
    Valdivia (LNS) je prvním potrestaným hráčem žlutou kartou. Faulu se dopustil těsně u levé strany vápna Monaka.
     
    54
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tohle je asi poslední hřebíček do rakve Lens. EMMANUELA RIVIÉREHO nedokázal udržet na uzdě Landré, takže domácí forvard si to po zpracování Berbatovovy kolmice štrádoval pár desítek metrů sám na Rioua. Před ním si počínal jako zkušený mazák, počkal na vhodný moment, a pak slaboučkou střelou, která se přece došourala za brankovou čáru, skóroval. Asistence: Dimitar Berbatov.
     
    46
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Pablo Chavarría, přichází Edgar Salli.
     
    41
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Riou se nyní zlobí na své spoluhráče, že neuhlídali DIMITARA BERBATOVA. Ten sklepl centr Toulalana hlavou do pravé strany na Riviéreho, jenž mu míč vrátil před branku, odkud ostřílený Bulhar v klidu a osamocen skóroval. Asistence: Emmanuel Riviére.
     
    36
    Ljuboja to zkusil po ibrahimovičovsku! Dostal pěknou přihrávku od Chavarríy z pravé strany a z otočky tečoval míč elegantní patičkou. Střela se navíc odrazila od nohy Isimata-Mirina, takže Romero neměl vůbec snadnou pozici. Naštěstí pro ASM balón skončil na boční síti.
     
    30
    Berbatov minul prostor poloprázdné branky! Ocamposova rána byla zablokována, míč se ovšem obloučkem snášel právě k Bulharovi a brankáři Riouovi, jenž po vyběhnutí míč ve vzduchu nedokázal chytit. Bývalý hráč Manchesteru United nebo Tottenhamu ale nabídnutou situací pohrdl, pálil z úhlu jen do boční sítě.
     
    17
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Domácí přetavili menší převahu v úvodní branku. Hosté se sice dožadovali ofsajdu, ale asistent rozhodčího Gringore na jejich výzvy neslyšel. Fabinho poslal zprava křižný balón skrz malé vápno, Riviére na něj nedosáhl, ale u vzdálenější tyčky se přece objevil LUCAS OCAMPOS, a z půl metru v pohodě zacílil. Asistence: Fabinho.
     
    4
    Tohle byla pěkná akce! Ocampos rozehrál rohový kop na bližší tyč, tam se ale jeho spoluhráči neprosadili. O pár vteřin později již další centr směřoval na hlavu Berbatova, jenž o kousek minul branku Rioua.

    Patrik Sandev

    Branky: 17. Ocampos, 41. Berbatov, 54. Riviére, 58. Fabinho, 67. Ocampos, 85. Landré (vla.)

    Karty:   57. Valdivia (LNS), 84. Tisserand (LNS)


    AS Monaco: Romero – Fabinho, Isimat-Mirin, Abidal, Raggi – Dirar, Obbadi, Toulalan (64. Kondogbia), Ocampos – Riviére, Berbatov (75. Martial)
    Náhradníci: Abdennour, Martial, Roma, Kondogbia, Germain, Ferreira Carrasco, James Rodríguez

    Racing Lens: Riou – Gbamin, Landré, Tisserand, Baal – Touré, Cyprien, Valdivia (76. Bourigeaud) – Coulibaly, Chavarría (46. Salli), Ljuboja (66. N'Diaye)
    Náhradníci: Areola, Bourigeaud, N'Diaye, Salli, Lemoigne, Nomenjanahary, Touzghar

    Rozhodčí: Bastien – Gringore, Bremont
    bahis siteleri