Barys – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 27.03.2014, 14:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí se ubránili tlaku hostí, rychle otočili hru na druhou stranu a střílí rozdílovou branku. DUSTIN BOYD dostal přesný pas mezi kruhy a švihem poslal puk k tyči hostující brány. Asistence: Brandon Bochenski, Konstantin Ruděnko.
     
    14:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají stav utkání! Stěpanov vybojoval za domácí bránou puk a pod tlakem domácího obránce Savčenka ho dokázal poslat před bránu. Tam si mezi kruhy sjel IVAN VIŠNĚVSKIJ a švihem propálil vše, včetně s domácím brankářem Jeremejevem. Neproměněný nájezd Boyda tak domácí celek stojí pořádně draho. Asistence: Alexander Stěpanov.
     
    07:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají v první třetině vedení a otevírají brankový účet zápasu. K odraženému puku od zadního mantinelu se dostal KONSTANTIN RUDĚNKO a z pravého křídla ho pohotově vrátil do hostující brány. Vasilevskij se nedokázal nalepit na svoji tyčku a nechal tak v bráně trochu místa. Pro domácího útočníka se jedná o jeho třetí gól v letošním play-off. Asistence: Roman Savčenko.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 8. Ruděnko (Savčenko), 37. Boyd (Bochenski, Ruděnko) – 15. Višněvskij (Stěpanov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Barker, Lundin, Savčenko, Litviněnko, Kudroč, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Upper, Puškarjov, Romanov – Poliščuk, Saagadějev, Gavrillin, Rachmanov.
    Salavat Julajev Ufa: An. Vasilevskij (Sochatskij) – Babčuk, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, Višněvskij, Isangulov, Al. Vasilevskij – Zinovjev, Ankudinov, Chlystov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Mereškin, Stěpanov, Slepyšev.

    Rozhodčí: Bulanov, Karabanov – Aljošin, Pjotr

    Diváci: 4.070
    bahis siteleri