Rusko U18 – Finsko U18 3:1 (kon.) | Česko U18 – Švédsko U18 3:0 (kon.) | Japonsko U18 – Maďarsko U18 4:3 (kon.)
konec
Japonsko U18
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
Maďarsko U18
Čtvrtek 27.03.2014, 18:30 • Jégpalota, Budapešť • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují stav! TIFANI HORVATHOVÁ projela útočným pásmem až před Kamimurovou, které nedala svojí střelou nad vyrážečku žádnou šanci. Asistence: Kinga Jokaiová-Szilagyiová.
     
    32:04
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    To je hotový kolaps Maďarek. Stejně rychle, jak vedení nabyly, stejně rychle o něj přicházejí. Znovu se patřičným důrazem před brankou prezentovala RUI UKITAOVÁ a A. Nemethová tak počtvrté v tomto utkání loví puk ze své sítě. Asistence: Nana Hattoriová, Moe Tsukimotová.
     
    31:28
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Okamžik, který přišel o chvíli později, ale již pro maďarskou brankářku tak pohodový nebyl. Japonky jdou zpátky do vedení po vyhraném vhazování a přesné střele RUI UKITAOVÉ, která naprosto zaskočila A. Nemethovou. Asistence: Chisato Miyazakiová.
     
    28:58
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Jenomže, ono známé nedáš – dostaneš platí i v tomto zápase. Japonky ztratily puk, avšak Maďarky toho tentokrát nedokázaly využít a tak přišel trest. A. Nemethová nepřikryla kotouč u své levé tyče a nechala hru plynout, což se jí krutě vymstilo. MOE TSUKIMOTOVÁ si totiž přesně našla puk v klubku hokejistek a neomylně zamířila. Bez asistence.
     
    26:27
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká obrat! Japonky znejistěly i v poli a Maďarky toho skvěle využily. TIFANI HORVATHOVÁ sice v první šanci mířila vedle, domácí tým ale celou akci dohrál a opět těžil z chyby japonské brankářky! Kamimurová tentokrát neudržela puk pod svou lapačkou, čehož využila Horvathová a další přesnou dorážkou darovala Maďarsku vedení. Asistence: Krisztina Kriviová, Lili Pinterová.
     
    25:01
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl napsat, že se Maďarkám přesilovka příliš nepovedla, ale všechno je jinak! Kamimurová zaváhala, poměrně lehký puk ji vypadl před branku, kam si nabruslila LILI PINTEROVÁ a doklepla puk do odkryté klece. Asistence: Dorottya Medgyesová.
     
    06:41
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné šance se dostávají Japonky do vedení. CHISATO MIYAZAKIOVÁ dostala přihrávku před branku, a přestože její první střelu Nemethová vytěsnila betonem, na dorážku už nedosáhla. Asistence: Rui Ukitaová, Haruka Toková.

    Daniel Polách

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 7. Miyazakiová (Ukitaová, Toková), 29. Tsukimotová, 32. Ukitaová (Miyazakiová), 33. Ukitaová (Hattoriová, Tsukimotová) – 26. L. Pinterová (Medgyesová), 27. Horvathová (Kriviová, L. Pinterová), 58. Horvathová (Jokaiová-Szilagyiová)


    Japonsko U18: Kamimurová (Tonosakiová) – Tomitaová, Hattoriová, Sonodová, Kurokawaová, Kawashimaová (C), Tatsumaová, Furutaová, Itová – Ukitaová, Miyazakiová, Toková – Aokiová, Takaová, Enomotová – Tsukimotová, Sodaová, Sekiová – Sasanová, Sakamotová, Nishiová.
    Maďarsko U18: A. Nemethová (Poltzerová) – B. Nemethová, Tothová, Kolesová, Medgyesová (C), Palová, Odnogová, Holzerová, Nagyová – Kriviová, Horvathová, L. Pinterová – Kissová, Dabasiová, Grkovicová – Ungarová, H. Pinterová, Jokaiová-Szilagyiová – Partosová, Szelenyiová, Gottlibetová.

    Rozhodčí: Malletteová – Leetová, Skovbakkeová
    bahis siteleri