Columbus – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Philadelphia – Toronto 4:2 (kon.) | Ottawa – Chicago 5:3 (kon.)
Dallas – Nashville 7:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 4:3 (po pr.)
Washington – Boston 2:4 (kon.) | Colorado – San Jose 3:2 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
Anaheim Ducks
Sobota 29.03.2014, 02:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se můžou radovat ze zisku dvou bodů, tento zápas je k velké radosti diváků v Edmontonu u konce. ANDREW FERENCE se ujal ve středním pásmu kotouče, který z vrcholu kruhu tvrdou střelou poslal na Hillera, kterému střela prosvištěla mezi tyčkou a jeho levou rukou do branky. Asistence: David Perron.
     
    62:39
    Neúspěšný střelec poté fauloval Boyda Gordona, Perreult dostává dvě trestné minuty za podražení. 81 vteřin se bude hrát ve třech na obou stranách.
     
    62:00
    Velká komplikace pro domácí hráče, kteří se zuby nehty ubránili spršce střel Anaheimu. Petry dostává dvě minuty za vyhození puku mimo hřiště.
     
    60:21
    Domácí kapitán Andrew Ference si nevybral ideální čas na posezení si na trestné lavici, kde stráví následující dvě minuty poté, co se provinil držením Perryho.
     
    55:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přichází zasloužené srovnání Kačerů z Anaheimu! Marron krásnou zadovkou, která prošla mezi nohama Nugenta-Hopkinse našel před brankou MATTHIEUA PERREAULTA, jenž dostal od beků dost prostoru na zakončení, které bylo tečované Hallem, od jehož čepele hokejky se puk smolně odrazil přímo do růžku branky. Asistence: Patrick Maroon, Teemu Selanne.
     
    48:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vedoucí branka Olejářů! Perron u levého mantinelu podržel kotouč, jenž následně přihrál do jízdy OSCARU KLEFBOMOVI, který si bruslí zpracoval přihrávku a střelou švihem o kousek minul brusli Hillera, který se přesouval na druhou stranu. Pro švédského mladíka je tato trefa vůbec první v NHL!, Asistence: David Perron, Justin Schultz.
     
    42:53
    Getzlaf a Perry se po rychlém kontru zjevili sami před brankou Scrivense, hvězdné duo Kačerů ale nevyřešilo tuto šanci příliš dobře, Perry po blafáku trefil jen pravou nohu Scrivense.
     
    40:43
    Hned v první minutě třetí části se vylučuje, Stephane Robidas odchází za katr poté, co až příliš dlouho držel Halla.
     
    38:48
    Po této bitce, ve které se nachází Mattové Hendricks a Beleskey už ano, oba hráči odchází do kabin.
     
    36:56
    Rychlý kontrl Anaheimu končí několika zákroky Bena Scrivense, který předvádí i přes dvě inkasované branky skvělý výkon.
     
    36:02
    Tam ale za nesportovní chování míří také Taylor Hall, hrát se tedy bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    36:02
    Corey Perry se právem může cítit poškozený, místo výborné šance se hráč s desítkou na dresu po menší rozmíšce ocitl na trestné lavici.
     
    36:02
    Perry se už hnal do samostatného nájezdu, vzrušení bylo ale zbytečné, čárový rozhodčí špatně odpískal postavení mimo hru hostující hvězdy, která měla ještě brusli na modré čáře.
     
    35:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo vyrovnat! Selanne přihrál k modré čáře na Robidase, po jehož střele nevěděl Scrivens kde má puk, který se nakonec po několiak odrazech zjevil na hokejce PATRICKA MAROONA, který nadvakrát propasíroval puk za rozhozeného brankáře Oilers. Asistence: Mathieu Perreault, Stephane Robidas
     
    30:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Signalizované vyloučení se nekoná, domácí jdou do vedení! Marinčin rukavicí zachytil letící puk, který rychle nahrávkou o mantinel předal Nugentu-Hopkinsovi, jenž po levém křídle vyvezl kotouč a poté naservíroval přihrávku jako na zlatém podnose JORDANU EBERLEMU, který dokázal zvednout puk nad beton padajícího Hillera. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Martin Marinčin.
     
    26:36
    O pár vteřin později přišel pro změnu skvělý zákrok Scrivense, který vyrazil střelu Silfverberga, jenž se dostal také k dorážce. I sní si ale dokázal výborně poradit rychle se přesunující brankář Oilers.
     
    26:21
    Ben Scrivens má dnes velkou porci štěstí! Po ráně Beleskeyho za kanadským gólmanem zřetelně zazvonila tyčka!
     
    23:38
    Getzlafova střela už pomalu mířila za brankovou čáru, to ale nepřipustil skvělým zákrokem Tylor Hall, který v poslední možné desetině vteřiny odpálil puk z brankové čáry mimo brankoviště. Hra byla následně přerušena, Hall totiž vychýlil branku ze svého postavení.
     
    15:34
    Po komerční přestávce si hosté zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici dnes podruhé míří po podražení Samiho Vatanena domácí útočník Matt Hendricks.
     
    12:18
    Rozhodčí tento zákrok viděli, na trestnou lavici jdou ale oba zúčastnění. Robidas totiž ještě před faulem domácího hráče přimáčkl Perrona na mantinel.
     
    06:31
    Jen to na tribunách zahučelo po střele Rakella, který z nenápadné akce trefil horní tyč Scrivensovy branky!
     
    04:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Také Jonas Hiller inkasuje gól hned při první střele na jeho branku! Taylor Hall dlouhou přihrávkou z vlastní třetiny poslal dva své spoluhráče do rychlého protiútoku. David Perron vyvezl puk do útočného pásma, kde nahrál volnému SAMU GAGNEROVI který blafákem překonal bezmocného švýcarského brankáře. Pro kanadského útočníka je to jubilejní stá branka v kariéře. Asistence: David Perron, Taylor Hall.
     
    01:04
    Matt Hendricks i Daniel Winnik si odsedí pět minut za bitku na trestné lavici. Domácí hráč dostává navíc dvě minuty a tak si hosté zahrají přesilovku.
     
    00:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je raketový vstup do zápasu v podání Anaheimu, který jde po půl minutě do vedení! Ryan Getzlaf zpáteční přihrávkou vzad našel úplně volného NICKA BONINA, jenž zhruba ze dvou metrů první střelou v zápase otevřel skóre zápasu. Asistence: Ryan Getzlaf, Sami Vatanen.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 5. Gagner (Perron, Hall), 31. Eberle (Nugent-Hopkins, Marinčin), 49. Klefbom (Perron, Schultz), 64. Ference (Perron) – 1. Bonino (Getzlaf, Vatanen), 36. Maroon (Perreault, Robidas), 56. Perreault (Maroon, Selanne)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Brossoit) – Schultz, Klefbom, Petry, Marinčin, Bělov, Ference (C) – Perron, Gagner (A), Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Lander – Pitlick, Gordon, Hendricks (A) – Jones, Smyth, Gazdic
    Trenér: L. Brossoit

    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Lindholm, Sbisa, Robidas, Vatanen, Beauchemin – Perry, Getzlaf (C), Bonino – Maroon, Perreault, Selanne (A) – Winnik, Koivu (A), Cogliano – Beleskey, Rakell, Silfverberg
    Trenér: B. Boudreau

    Rozhodčí: Furlatt, Morton – Cameron, Wheler

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri