NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.)
Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Montreal – Detroit 5:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 2:1 (kon.) | San Jose – Nashville 0:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 06.04.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    26:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CODY MCCORMICK střílí čtvrtý gól Minnesoty!! Zach Parise našel před brankovištěm přesnou přihrávkou McCormicka, který z první zamířil nad lapačku Jeffa Zatkoffa. Skvělou práci odvedl také Charlie Cole, který u mantinelu vybojoval puk pro Zacha Parise. ASISTENCE: Zach Parise, Charlie Coyle.
     
    14:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    STEPHANE VEILLEUX střílí třetí gól Minnesoty a s Pittsburgem to vypadá nyní hodně špatně!! Stephane Veilleux předvedl v rohu kluziště skvělý fore-checking a poté si vybruslil před bránu, kde ho našel přesnou přihrávkou Cody McCormick. Veilleux se poté ocitl sám před bránou a ne příliš prudkou střelou uklidil puk přesně k pravé tyči. Jeff Zatkoff předvedl nejistý zákrok a lapačkou máchl naprázdno. ASISTENCE: Cody McCormick.
     
    08:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU zvyšuje na 2:0 pro Wild!! Zach Parise poslal puk do jízdy Mikku Koivovi, který si vybruslil z pravého křídla do středu hrací plochy a mezi kruhy napřáhl přes dva obránce Penguins k parádní střele, která zapadla přesně do pravého horního rohu. ASISTENCE: Zach Parise, Charlie Coyle.
     
    01:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIK HAULA využil zaváhání Penguins a poslal Minnesotu Wild do vedení!! Erik Haula nabral rychlost a po Moulsonově nahození přebruslil jednoho z obránců Pittsburghu a jemným zásahem puk uklidil backhandem přesně k levé tyči. ASISTENCE: Matt Moulson, Jason Pominville.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Haula (Moulson, Pominville), 9. Koivu (Parise, Coyle), 15. Veilleux (McCormick), 27. McCormick (Parise, Coyle)


    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Spurgeon, Suter (A), Brodin, Prosser, Scandella, Blum – Coyle, Koivu (C), Parise (A) – Pominville, Haula, Moulson – Fontaine, Brodziak, Cooke – Niederreiter, McCormick, Veilleux
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Orpik (A), Martin, Despres, Niskanen, Scuderi, Bortuzzo – Stempniak, Crosby (C), Kunitz (A) – Neal, Sutter, Bennett – Gibbons, Ebbett, Pyatt – Megna, Adams, Glass

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Tom Kowal – Brian Mach, Andy McElman

    Diváci: 19409
    bahis siteleri