Ufa – Magnitogorsk 4:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 07.04.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev, Ufa • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Velká šance pro Metallurg. Na lavici hanby totiž míří další domácí borec. Arturs Kulda (UFA) se provnili krosčekem.
     
    58:00
    Pokud Metallurg nevsítí branku, dohraje utkání v početní výhodě. Za držení totiž dostává menší trest Alexader Stěpanov (UFA).
     
    52:42
    Bude se opět trestat. Salavat má k dispozici další přesilovou hru. Denis Platonov (MET) se provinil zcela zbytečným podražením ve středu hrací plochy.
     
    45:59
    Další početní výhoda pro Ufu. Za hrubost odjíždí na trestnou lavici Tim Brent (MET).
     
    42:53
    Nyní si navíc zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění je menším trestem "odměněn" Michajl Junkov (MET). Navýší Ufa své vedení?
     
    38:33
    Bude se vylučovat, hosté budou mít dobrou šanci k vyrovnání. Za podražení odchází zahřívat trestnou lavici zadák Vitalij Proškin (UFA). Podaří se už Metallurgu prolomit kouzlo jistého Vasilevského?
     
    34:32
    Domácí si ale zahrají přesilovou hru, zvýšená aktivita se borcům v zeleném vyplatila. Za držení obdržel menší trest Francis Pare (MET). Dobrá šance pro Ufu.
     
    22:25
    Bude se vylučovat. Za podražení odchází natrestnou lavici Michail Junkov (MET). Hostující snaha o vyrovnání tak bude na malouu chvíli potlačena. Ufa bude naopak moci navýšit svůj náskok.
     
    15:43
    Bude se vylučovat, Andrej Zubarev (UFA) si pomohl nedovoleným bráněním. Metallurg má další velkou možnost k vyrovnání. Podaří se mu to?
     
    08:28
    Metallurg si ale zahraje v početní výhodě. Útočným faulem si pomohl právě Alexander Stepanov (UFA), který je potrestán za hákování. Dobrá příležitost k vyrovnání.
     
    02:04
    To se také stává skutečností, za držení putuje na trestnou lavici Denis Platonov (MET). Jako domácí naloží s touto příležitostí?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 5. Pihlström (Kolcov, Mirnov), 46. Slepyšev (Stěpanov), 47. Pihlström (Kolcov, Zubarev), 55. Záborský (Višněvskij, Proškin)


    Salavat Julajev Ufa: An.Vasilevskij (Sochatskij) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Isangulov, Sopel, Proškin, Kulda, Al. Vasilevskij – Mirnov, Makarov, Mereškin, Chlystov, Stěpanov, Pihlström, Dubrovskij, Kaigorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Záborský
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Lee, Antipin, Malenkich, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Ibragimov – Mozjakin, Pare, Timkin, Platonov, Zaripov, Brent, Kovář, Osala, Kazjonov, Kosov, Junkov, Potěchin, Grigorenko

    Rozhodčí: Olenin, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 8040
    bahis siteleri