Slovensko – Rusko 1:3 (kon.) | Česko – Dánsko 2:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Olomouc
Pátek 11.04.2014, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Látal proletěl po levé straně, nechal puk pod sebe do tandemu na JANA STARÉHO, po jehož nápřahu se puk třepetá v síti. Halász si ještě na puk sáhl, ale bylo mu to jako mrtvému zimník. Asistence: Martin Látal.
     
    30:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DAVID VÝBORNÝ je geniální, geniální hokejista! Všechny klobouky dolů před tímhle borcem. Pabiška na modré zastavil puk a udržel ho v útočném pásmu. Nahodil puk na Vošvrdu, který jej rozehrál na svého obránce, který ale neměl hůl. Mikulík se tak dostal k puku zadarmo, poslal jej pod sebe Výbornému, který postupně obkroužil dva soupeře a když už se zdálo, že by měl pálit, udělal ještě jeden oblouček, dokud si nepoložil brankáře a z úhlu potom trefil prázdnou bránu. Asistence: Milan Mikulík.
     
    24:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Branka v oslabení! Nahozený puk od modré tečovala dvojice holí boleslavského a olomouckého hráče za záda Michala Valenta. Puk nebyl nikterak rychlý, ale změnil směr. Střelcem je JAN JAROMĚŘSKÝ. Asistence: Michal Vodný.
     
    17:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    David Výborný prokázal, proč je tady tak ceněný. Objel bránu, přesvědčil Vošvrdu, že se chystá střílet, ale kapitán Boleslavi místo toho nezištně přihrál na druhou stranu LUKÁŠI PABIŠKOVI, který zakončoval do odkryté brány. Asistence: David Výborný.
     
    09:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vošvrda nebude mít čisté svědomí. JIŘÍ KURKA se dočkává první branky nadstavbové části sezóny. Jím nahozený puk chtěl Vošvrda před Vrbatou rozehrát, ale to neměl dělat. Šermovanou holí proti boleslavskému forvardovi nezvládl a puk mu prošel za záda. Bez asistence.

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 10. Kurka, 18. Pabiška (Výborný), 31. Výborný (Mikulík), 50. Starý (Látal) – 24. Jaroměřský (Vodný)


    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Němeček, Toman, Ovčačík, Jindra, Žabka, Bohunický, Kurka – Mikulík, Výborný, Pabiška – Jarůšek, Broš, Klimenta – Látal, Musil, Starý – Lenc, Vrbata, Kubica – Podsedníček
    HC Olomouc: Vošvrda (31. Halász) – Jaroměřský, Janáček, Ondrušek, Houdek, Staněk, Bartoň, Janáček – Selingr, Ostřížek, Kucharczyk – Pekr, Rác, Vodný – Herman, Knotek, Marosz – Švaňhal, Diviš, Králík

    Rozhodčí: Hribik, Turčan – Bádal, Pouzar
    bahis siteleri