Slovensko – Rusko 1:3 (kon.) | Česko – Dánsko 2:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Olomouc
Pátek 11.04.2014, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Musil ujel s Látalem proti jedinému obránci Olomouce. Musil přihrával na spoluhráče právě v době, kdy se Staněk pokládal na led a tak puk zachytil. Možná prošel kotouč až k brankáři.
     
    52:32
    Nejmenší muž na hřišti se čílí, ale to mu nepomůže, ježto putuje na lavici hříšníků. Diagnóza: 2 minuty, hákování.
     
    49:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Látal proletěl po levé straně, nechal puk pod sebe do tandemu na JANA STARÉHO, po jehož nápřahu se puk třepetá v síti. Halász si ještě na puk sáhl, ale bylo mu to jako mrtvému zimník. Asistence: Martin Látal.
     
    47:53
    Mikulík si vytvořil palebnou pozici a vyslal na Halásze jedovku. Hostující gólman puk vyrazil. Klimenta už byl blízko a navíc byl tísněn obráncem, takže nedokázal puk protlačit do sítě.
     
    46:10
    Jindra zavážel puk po pravé straně. Po střetu s Bartoňem upadl, ale dokázal se zvednout a s pukem vyjet před bránu. Ještě posouval na jednoho ze svých parťáků, ale ani ten nedokázal dostat puk za Halásze.
     
    40:38
    Zápas sleduje 4100 diváků, takže není zcela vyprodáno. Ale při pohledu do ochozů určitě je...
     
    35:11
    Agilní Mikulík získal puk po nepřesné rozehrávce Olomouce, která přitom měla puk za vlastní bránou ve své moci. Přihrával před bránu, kde puk zastavil olomoucký bek. Mikulík stačil kotouč dobruslit, udělat malou kličku do bekhendu, však Halász Mikulíka vychytal.
     
    30:41
    Olomouc střídá brankáře. Tomáše Vošvrdu mezi třemi tyčemi nahrazuje Tomáš Halász.
     
    30:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DAVID VÝBORNÝ je geniální, geniální hokejista! Všechny klobouky dolů před tímhle borcem. Pabiška na modré zastavil puk a udržel ho v útočném pásmu. Nahodil puk na Vošvrdu, který jej rozehrál na svého obránce, který ale neměl hůl. Mikulík se tak dostal k puku zadarmo, poslal jej pod sebe Výbornému, který postupně obkroužil dva soupeře a když už se zdálo, že by měl pálit, udělal ještě jeden oblouček, dokud si nepoložil brankáře a z úhlu potom trefil prázdnou bránu. Asistence: Milan Mikulík.
     
    24:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Branka v oslabení! Nahozený puk od modré tečovala dvojice holí boleslavského a olomouckého hráče za záda Michala Valenta. Puk nebyl nikterak rychlý, ale změnil směr. Střelcem je JAN JAROMĚŘSKÝ. Asistence: Michal Vodný.
     
    23:00
    Ondřej Švaňhal (OLO) vyloučen za napadení.
     
    23:00
    Vrbata postupoval ze strany sám na Vošvrdu. Cesta na střed byla zavřená, Vrbata chtěl ještě ležícího brankáře vykoupat do bekhendu, ale byl přitom faulován.
     
    22:08
    Starému přihrávka přeskočila hůl a Olomouc mířila do přečíslení. Pekr zakončoval sám. O nějakých 20 centimetrů minul vzdálenější tyč.
     
    19:32
    David Vrbata (MBL) s rozhodnutím rozhodčích nesouhlasí, ale stejně usedá na trestnou lavici. 2 minuty – podražení.
     
    18:33
    Přečíslení 2 na 1 řešil Musil střelou. Vošvrdovi puk vypadl a Musil ještě zabojoval o dorážku. To už byla na svém místě olomoucká obrana.
     
    17:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    David Výborný prokázal, proč je tady tak ceněný. Objel bránu, přesvědčil Vošvrdu, že se chystá střílet, ale kapitán Boleslavi místo toho nezištně přihrál na druhou stranu LUKÁŠI PABIŠKOVI, který zakončoval do odkryté brány. Asistence: David Výborný.
     
    13:03
    Jiří Ondrušek (OLO) vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:54
    Svižná a kombinace v plné rychlosti v podání čtvrté boleslavské formace nepřinesla gól. Lenc byl na konci této souhry, ale než si dokázal puk srovnat ke střele, stačil ho Houdek vytlačit mimo střelecký úhel.
     
    09:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vošvrda nebude mít čisté svědomí. JIŘÍ KURKA se dočkává první branky nadstavbové části sezóny. Jím nahozený puk chtěl Vošvrda před Vrbatou rozehrát, ale to neměl dělat. Šermovanou holí proti boleslavskému forvardovi nezvládl a puk mu prošel za záda. Bez asistence.
     
    06:28
    Radan Lenc (MBL) na své modré podrazil soupeře a odpyká si menší trest.
     
    04:11
    Mikulík oslovil Klimentu, který si sjel mezi kruhy. Vošvrda taktak vykopl puk levým betonem! Olomouc se vůbec nemůže dostat ke kotouči.

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 10. Kurka, 18. Pabiška (Výborný), 31. Výborný (Mikulík), 50. Starý (Látal) – 24. Jaroměřský (Vodný)


    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Němeček, Toman, Ovčačík, Jindra, Žabka, Bohunický, Kurka – Mikulík, Výborný, Pabiška – Jarůšek, Broš, Klimenta – Látal, Musil, Starý – Lenc, Vrbata, Kubica – Podsedníček
    HC Olomouc: Vošvrda (31. Halász) – Jaroměřský, Janáček, Ondrušek, Houdek, Staněk, Bartoň, Janáček – Selingr, Ostřížek, Kucharczyk – Pekr, Rác, Vodný – Herman, Knotek, Marosz – Švaňhal, Diviš, Králík

    Rozhodčí: Hribik, Turčan – Bádal, Pouzar
    bahis siteleri