Austrálie – Belgie 7:1 (kon.) | Izrael – Estonsko 3:16 (kon.) | Srbsko – Island 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Austrálie
7:1 (2:0, 4:1, 1:0)
Belgie
Pondělí 14.04.2014, 13:00Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Těším se s Vámi opět napočtenou. (15:08:07)
     
    Je konec utkání mezi Austrálií a Belgií, ve kterém bere tři body papírový outsider. Tým z jižní polokoule dokonale zaskočil Belgičany, kterým rozbil postupové sny. Svěřenci Paula Vincenta naopak tímto výsledkem nemají dokonce ani jistou záchranu. Australané si užívají svou první výhru na turnaji, která jim v předposlední den značně oživila naděje na záchranu. Dnes nás ještě čekají dva duely, ten nejbližší za necelou půldruhou hodinu. Nastoupí proti sobě Izrael, který jako poslední může ohrozit Estonsko v honbě za postupem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Austrálie hraje v plném počtu, blíží se závěrečná siréna.
     
    58:02
    Probíhají poslední dvě minuty utkání. Belgičané, jak se zdá, svou přesilovku dnes nezužitkují. Ani v pořadí sedmnáctá rána v průběhu tohoto dějství na Kimlina, tentokrát z hole Vercammena, neprošla za jeho záda.
     
    57:21
    A Belgičané dostanou nakonec výhodu dvou mužů v poli. Vyloučen William Cliff (AUS). Za katr je poslán, protože se provinil sekáním.
     
    56:09
    Ještě tu však máme necelé čtyři minuty do konce střetnutí. A Belgie si dnes zahraje svou v pořadí šestou přesilovku. Vyloučen Michael Schlamp (AUS) za krosček.
     
    55:36
    Kdo dnes tedy vsadil u Tipsportu na Austrálii, bude brát skoro trojnásobnou výhru – kurs 2,7 dnes s největší pravděpodobností vítězí. Austrálie jasně kráčí za prvním vítězstvím v turnaji, a že je vysoké, panečku.
     
    54:36
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Klokánci si vylepšují své skóre i navzdory velké střelecké převaze Belgie v této periodě. Cliff našel MITCHE HUMPHRIESE, který svou střelou dává své druhé formaci první plusový bod v dnešním utkání. Asistence: William Cliff, Cameron Todd.
     
    51:26
    Belgičané cítí, že tato prohra může ještě mrzet. Při obrovské vyrovnanosti, pomineme-li Estonsko, které tímto výsledkem dostává k postupu do první divize skupiny B, mohou ještě v posledním utkání při nešťastné shodě výsledků o udržení.
     
    50:44
    Powell je na ledě a "Aussiess" jsou v plném počtu.
     
    50:02
    Země Beneluxu pálí jako u Verdunu. 11:0 vede na střely v této třetině. Kimlin si však stále vylepšuje svá již tak velmi slušná čísla.
     
    49:18
    Belgičané mají v této periodě jasnou převahu. Jenže pozdě bycha honit, navíc, když Austrálie disponuje takovou silou mezi třemi tyčemi. Anthony Kimlin si udržuje v průběhu utkání úctyhodné číslo. 96 procent – to je úspěšnost jeho zákroků.
     
    48:44
    Sotva se Australané dostali do plného počtu, hned jsou opět ve čtyřech. Thomas Powell (AUS) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    46:48
    Další dvě dorážky z hole Mitche Morgana schovává Kimlin do své výstroje. Je vidět, že australský brankář se inspiroval svým státním symbolem. Kotouče dnes do své výzbroje schovává jako klokan mládě do své kapsy.
     
    46:21
    Belgičané se nyní pustili do svého soupeře trošku výrazněji, také to bude tím, že Australanům za tohoto stavu malinko opadla koncentrace. Všechny čtyři střely na branku stačil pochytat třetí brankář v pořadí v procentuální úspěšnosti zákroků – Anthony Kimlin.
     
    45:19
    Australané se opět budou bránit přesilové hře Belgičanů. Ovšem to jim dnes jde, naopak jejich soupeři početní výhoda vůbec nesvědčí. Jak tomu bude tentokrát? Je vyloučen Mark Rummukainen (AUS) na dvě minuty za hákování.
     
    43:45
    Střela Micheala Schlampa končí mimo branku Cornelise.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 4. Webster, 14. McDowell (Geric, Graham), 24. Harding (Webster), 29. Powell (Webster, Byers), 35. Harding (Kudla, McDowell), 39. Schlamp (McDowell, Rummukainen), 55. Humphries (Cliff, Todd) – 37. Swinnen


    Austrálie: Kimlin (Fraser) – Harding, McGregor, Graham, Rummukainen, Sturrock, Kudla, McKenzie, Byers – S. Stephenson, Powell, Webster – Todd, Cliff, Humphries – McDowell, Gerie, Oddy – Schlamp, Corstens, T. Stephenson.
    Belgie: Steijlen (35. Cornelis) – Maas, V. Morgan, Vroemans, Paulus, Engelen, Neven, Boute – M. Morgan, Torremans, Swinnen – Vercamen, Kolodziejczyk, Pellegrims – Fransen, Dewin, Geerts – van Noten, Koljasnikov, Oerlemans.

    Rozhodčí: Alexandre Bourreau (FRA) – Remi Aasum (NOR), Adrian cosmi Toparceanu (RUM).

    Diváci: 310.
    bahis siteleri