Austrálie – Belgie 7:1 (kon.) | Izrael – Estonsko 3:16 (kon.) | Srbsko – Island 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Austrálie
7:1 (2:0, 4:1, 1:0)
Belgie
Pondělí 14.04.2014, 13:00Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:36
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Klokánci si vylepšují své skóre i navzdory velké střelecké převaze Belgie v této periodě. Cliff našel MITCHE HUMPHRIESE, který svou střelou dává své druhé formaci první plusový bod v dnešním utkání. Asistence: William Cliff, Cameron Todd.
     
    38:32
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A už je to 6:1! MICHAEL SCHLAMP dostal přihrávku do jízdy od McDowella a povedenou ranou opět zasazuje další ránu do belgických řad. Asistence: Brendan McDowell, Mark Rummukainen.
     
    37:00
    Belgie právě vstřelila branku!
    Hráči ve žlutých dresech se také prosazují. Do konce druhé třetiny chyběly přesně tři minuty, když se jejich nejproduktivnější plejer DENNIS SWINNEN dostal ke kotouči, který namířil přesně za záda dosud bezchybného Anthonyho Kimlina. Bez asistence.
     
    34:50
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Krach všech nadějí. Tak by se dal pro Belgii označit pátý gól Austrálie. Přesilovou hru využívají Kangaroos přesně s koncem prvního trestu Pellegrimse. JOSHUA HARDING napálil od modré kotouče, který skončil až za Steijlenem. Asistence: David Kudla, Brendan McDowell.
     
    28:34
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A vypadá to tak zase o gól reálněji. Belgičané nezvládají utkání pravdy a Australanům tak dávají další brankovou naději k tomu, aby i oni poznali sladkou chuť vítězství. Nezbytnou k účasti v této skupině i pro příští rok. Webster svým třetím bodem v utkání – nyní asistencí – nachází hůl THOMASE POWELLA, který dává branku již na 4:0. Asistence: Lliam Webster, James Byers.
     
    23:15
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je velká komplikace pro akcie belgického týmu! Australanům stačilo pouhých dvacet sedm sekund na to, aby zužitkovali i svou druhou početní výhodu v utkání. JOSHUA HARDING se prosazuje střelou po asistenci Lliama Webstera, který si tak připisuje druhý bod v utkání. Asistence: Lliam Webster.
     
    13:34
    Austrálie právě vstřelila branku!
    To je kouzlo hokeje. Přes nevlídně se vyvíjející průběh přesilové hry, se dokázali hráči v zelených dresech přenést a ojedinělou šanci proměňují v dvoubrankový náskok! Todd Graham našel na modré Adama Gerica, jehož ránu poté dorazil za záda bezmocného Steijlena BRENDAN MCDOWELL. Austrálie překvapivě vede 2:0. Asistence: Adam Geric, Todd Graham.
     
    03:47
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe udeřil nad belgickou zemí! Nepřesnou rozehrávku v defenzívě dnes žlutého celku trestá přesnou střelou z levého kruhu nad Steijlenovo rameno LLIAM WEBSTER, který posílá Austrálii do vedení. Bez asistence.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 4. Webster, 14. McDowell (Geric, Graham), 24. Harding (Webster), 29. Powell (Webster, Byers), 35. Harding (Kudla, McDowell), 39. Schlamp (McDowell, Rummukainen), 55. Humphries (Cliff, Todd) – 37. Swinnen


    Austrálie: Kimlin (Fraser) – Harding, McGregor, Graham, Rummukainen, Sturrock, Kudla, McKenzie, Byers – S. Stephenson, Powell, Webster – Todd, Cliff, Humphries – McDowell, Gerie, Oddy – Schlamp, Corstens, T. Stephenson.
    Belgie: Steijlen (35. Cornelis) – Maas, V. Morgan, Vroemans, Paulus, Engelen, Neven, Boute – M. Morgan, Torremans, Swinnen – Vercamen, Kolodziejczyk, Pellegrims – Fransen, Dewin, Geerts – van Noten, Koljasnikov, Oerlemans.

    Rozhodčí: Alexandre Bourreau (FRA) – Remi Aasum (NOR), Adrian cosmi Toparceanu (RUM).

    Diváci: 310.
    bahis siteleri